- 18 Mayıs 2018
- 76
- 33
- 3
- 36
- Konu Sahibi Nilay_guzel
-
Kızım babasından uzakta yaşayacak ama.babasını çok seviyor her gün babam diye ağlıyor.Barışmak için bahaneler aramamalısın. Ortada çok da vicdan yapacak bişey görmüyorum ben.
Orası doğru böyle cimri baba olmasın daha iyi.sınav için ankaraya gelmişti şubatta.kızına bir tane bir şey almadı ama kendisine her şey aldı.diyiyorum neden almadın sen aldın ya yeter diyor.Zaten adam boşanmak istiyor. 5 lirayı dert eden babası olacağına kızının hiç olmasın daha iyi. Çatır çatır nafaka al ama kızın için mutlaka.
Aynen benim özgüvenimi bastırmış,eskiden ben böyle biri deyildim.hiç kabul etmeyeceyim şeyleri kabul eder olmuşum.böyle güzel yorumları okuyunca kendime geliyorum.çok tşk ederimBu kafada ki adamdan kızına ne hayır gelir ya
hala medet umma barışmak için yoluna bak
sen mantıklı düşünecek birine benziyorsun sadece adam seni bastırdığı için özgüvenin azalmış
yapabilirsin kendine güven
Ne kadar kötü, Allah' ın belası, lanet bir tip olsa da size göre o adam maalesef ki kızınızın babası.Kızım babasından uzakta yaşayacak ama.babasını çok seviyor her gün babam diye ağlıyor.
Allah var kızıma iyi babaydı,hala da her hafta sonu alıyor kızımı.genel zamanlarda iyi biri,sadece ben küstümmü hiç barışmak için çabalamaz.hiç bir zaman yalnış yaptığını kabullenmez,her zaman ben yapmış olurum yalnışı.zaten agustosda son sinavim var,iyi gecerse Türkiyeye taşınıcam ama bana kızımı vermeyeceyini söylüyor,onda kalarmış 4 sene ben okuyub dönunünce bana verecekmiş.böyle bir şey olurmu,hangi anne kızından o kadar zaman ayrı kala bilir ki.Ne kadar kötü, Allah' ın belası, lanet bir tip olsa da size göre o adam maalesef ki kızınızın babası.
Siz eşinizle ilgili bir sürü kötü şey söylersiniz, kızınız baba derken erir.
Çocukların özellikle kız çocuklarının baba şefkatine, hatta bırakın şefkati varlığını hissetmeye bile çok ihtiyacı vardır.
Tamam size kocalık yapmamış olabilir hatta belki kıznıza doğru düzgün babalık yapmayacakta olabilir ama lütfen kızınızı bu duygudan mahrum bırakmayın, bi yanı eksik kalmasın kuzumun.
Kararınızı bir daha düşünün, Lütfen!
Evet doktorum,evet yabancılar için puan durumu daha az.ben de kızımla kendime güzel bir hayat için çabalıyorum.tamam canım ezdirmem :) bana böyle moral lazim.bir tek kızım için üzülüyorum,babasından uzakta yaşayacak diye ama onu da siz doğru söylediniz kızını düşünseydi çabalardı,ayrılmağı hemen kabul etmezdi.Kızını düşünseydi zaten babası sana böyle davranmazdı. Sınav tarihlerinden çıkardım baktım profilinize doktorsunuz gerçekten. Neden uzmanlığı kazanıp kızınla kendine yeniden güzel bir hayat kuramayasın? Ayrıca yabancı uyruksan uzmanlığı kazanman çok daha kolay. Kazanamasan bile pratisyen olarak çok iyi yerlere gelebilirsin. Bence kendini ezdirme. Diğer yaşadığın şeyleri bilemem ama bir evlilikte şiddet varsa ben o evlilik için umutla bakamıyorum.
Aslında var ama burdaki uzmanlıkla ordakı bir birinden çok uzak,burda iyi bir doktor olma şansım çok düşük.maaş bakımından da çok düşük maaş veriyorlar burda.hem de iki sınavı vermişim verdiyim emeye yazıkBulunduğunuz ülkede Uzmanlık yapma imkanınız yok mu ?
O zaman Türkiye'ye dönüp burada iyi şartlar Altın'da yaşayabilirsiniz . Kariyeriniz için daha iyi olacaksa buraya gelinAslında var ama burdaki uzmanlıkla ordakı bir birinden çok uzak,burda iyi bir doktor olma şansım çok düşük.maaş bakımından da çok düşük maaş veriyorlar burda.hem de iki sınavı vermişim verdiyim emeye yazık
Evet kariyerim için orası çoook iyi,ama kızım için babasını her zaman göremiyecek olması kötü bir durum bu da bana vicdan yaptırıyor kariyerim için kızımı babasından ayırıyorum gibi hiss etdiriyor.bazen de düşünüyorum o kızını isteseydi hemen ayrılığa razı olmazdı.O zaman Türkiye'ye dönüp burada iyi şartlar Altın'da yaşayabilirsiniz . Kariyeriniz için daha iyi olacaksa buraya gelin
Hiç vicdan falan yapma.Evet kariyerim için orası çoook iyi,ama kızım için babasını her zaman göremiyecek olması kötü bir durum bu da bana vicdan yaptırıyor kariyerim için kızımı babasından ayırıyorum gibi hiss etdiriyor.bazen de düşünüyorum o kızını isteseydi hemen ayrılığa razı olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?