Boşanmak

Nilay_guzel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
76
33
3
36
Selam.ben de derdimi bölüşmek rahatlamak istedim,hem de düşüncelerinizi merak ediyorum.öncelikle bildireyim yabancıyım.eşim öyle biri ki üç senedir evliyiz bana bir kere olsun özel günlerde bir şey aldığı yoktu.aynı zamanda çok ben erkeyim bana olur sana olmaz kafasında biri.bir keresinde beni dövmüşlüyü de var,ama ben kızım için aff etdim.sırf annesi ve abisi ile görüşe bilmek için onlar kaldığı şehirde yaşamak istiyor.oysakı büyük şehirlerde daha fazla kazana bilecekken.
Bir kızım var,2.5 yaşında.en son bana 5lira verdiyi için onu benden geri isteyince,(çok fazla cimri biri) kavga ettik,sinirle boşanmak istiyorum dedim,o da benı annemin yanına getirdi.bir kere ısrar etmedi,barışmak için çabalamadı.bir hafta önce sosyal medyada bir kadınla konuşmalarını yakaladım.kendisine yazdım,iyi yapıyorum sen deyilmiydin boşanmak isteyen bana karışmaya hakkın yok dedi.ben boşandıktan sonra uzmanlık okumak için Türkiyeye taşınıcam,kızımı da yanımda getiricem.vicdan yapıyorum kızım babasını sık sık göremiyecek diye.kızımı babasından ayırmamalımıyım?nasıl yapmam gerek lütfen fikir bildirin.

Zaten adam boşanmak istiyor. 5 lirayı dert eden babası olacağına kızının hiç olmasın daha iyi. Çatır çatır nafaka al ama kızın için mutlaka.
Orası doğru böyle cimri baba olmasın daha iyi.sınav için ankaraya gelmişti şubatta.kızına bir tane bir şey almadı ama kendisine her şey aldı.diyiyorum neden almadın sen aldın ya yeter diyor.

Bu kafada ki adamdan kızına ne hayır gelir ya
hala medet umma barışmak için yoluna bak
sen mantıklı düşünecek birine benziyorsun sadece adam seni bastırdığı için özgüvenin azalmış
yapabilirsin kendine güven

Aynen benim özgüvenimi bastırmış,eskiden ben böyle biri deyildim.hiç kabul etmeyeceyim şeyleri kabul eder olmuşum.böyle güzel yorumları okuyunca kendime geliyorum.çok tşk ederim

Kızım babasından uzakta yaşayacak ama.babasını çok seviyor her gün babam diye ağlıyor.
Ne kadar kötü, Allah' ın belası, lanet bir tip olsa da size göre o adam maalesef ki kızınızın babası.
Siz eşinizle ilgili bir sürü kötü şey söylersiniz, kızınız baba derken erir.
Çocukların özellikle kız çocuklarının baba şefkatine, hatta bırakın şefkati varlığını hissetmeye bile çok ihtiyacı vardır.
Tamam size kocalık yapmamış olabilir hatta belki kıznıza doğru düzgün babalık yapmayacakta olabilir ama lütfen kızınızı bu duygudan mahrum bırakmayın, bi yanı eksik kalmasın kuzumun.
Kararınızı bir daha düşünün, Lütfen!

Allah var kızıma iyi babaydı,hala da her hafta sonu alıyor kızımı.genel zamanlarda iyi biri,sadece ben küstümmü hiç barışmak için çabalamaz.hiç bir zaman yalnış yaptığını kabullenmez,her zaman ben yapmış olurum yalnışı.zaten agustosda son sinavim var,iyi gecerse Türkiyeye taşınıcam ama bana kızımı vermeyeceyini söylüyor,onda kalarmış 4 sene ben okuyub dönunünce bana verecekmiş.böyle bir şey olurmu,hangi anne kızından o kadar zaman ayrı kala bilir ki.

Kızını düşünseydi zaten babası sana böyle davranmazdı. Sınav tarihlerinden çıkardım baktım profilinize doktorsunuz gerçekten. Neden uzmanlığı kazanıp kızınla kendine yeniden güzel bir hayat kuramayasın? Ayrıca yabancı uyruksan uzmanlığı kazanman çok daha kolay. Kazanamasan bile pratisyen olarak çok iyi yerlere gelebilirsin. Bence kendini ezdirme. Diğer yaşadığın şeyleri bilemem ama bir evlilikte şiddet varsa ben o evlilik için umutla bakamıyorum.

Evet doktorum,evet yabancılar için puan durumu daha az.ben de kızımla kendime güzel bir hayat için çabalıyorum.tamam canım ezdirmem :) bana böyle moral lazim.bir tek kızım için üzülüyorum,babasından uzakta yaşayacak diye ama onu da siz doğru söylediniz kızını düşünseydi çabalardı,ayrılmağı hemen kabul etmezdi.

O zaman Türkiye'ye dönüp burada iyi şartlar Altın'da yaşayabilirsiniz . Kariyeriniz için daha iyi olacaksa buraya gelin

O zaman Türkiye'ye dönüp burada iyi şartlar Altın'da yaşayabilirsiniz . Kariyeriniz için daha iyi olacaksa buraya gelin
Evet kariyerim için orası çoook iyi,ama kızım için babasını her zaman göremiyecek olması kötü bir durum bu da bana vicdan yaptırıyor kariyerim için kızımı babasından ayırıyorum gibi hiss etdiriyor.bazen de düşünüyorum o kızını isteseydi hemen ayrılığa razı olmazdı.

Hiç vicdan falan yapma.
Kızını Düşünen adam Kızın annesini dövmez , aldatmaz , başka Kadınlara yazmaz .
Hem koparmış olmuyorsun ki eğer adamın niyeti varsa kızını arasın Görsün sen görme arama demeyeceksin ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…