- 22 Aralık 2017
- 240
- 177
- 53
- Konu Sahibi Nilay_guzel
-
Böyle bir kazmanin kızına bile faydası olmaz 5 lirayı geri isteyen bir mahluktan bahsediyorsun. Zaten o da dünden razıyken ayrılmaya hiç düşünme al kızını da yanına önüne bak.Selam.ben de derdimi bölüşmek rahatlamak istedim,hem de düşüncelerinizi merak ediyorum.öncelikle bildireyim yabancıyım.eşim öyle biri ki üç senedir evliyiz bana bir kere olsun özel günlerde bir şey aldığı yoktu.aynı zamanda çok ben erkeyim bana olur sana olmaz kafasında biri.bir keresinde beni dövmüşlüyü de var,ama ben kızım için aff etdim.sırf annesi ve abisi ile görüşe bilmek için onlar kaldığı şehirde yaşamak istiyor.oysakı büyük şehirlerde daha fazla kazana bilecekken.
Bir kızım var,2.5 yaşında.en son bana 5lira verdiyi için onu benden geri isteyince,(çok fazla cimri biri) kavga ettik,sinirle boşanmak istiyorum dedim,o da benı annemin yanına getirdi.bir kere ısrar etmedi,barışmak için çabalamadı.bir hafta önce sosyal medyada bir kadınla konuşmalarını yakaladım.kendisine yazdım,iyi yapıyorum sen deyilmiydin boşanmak isteyen bana karışmaya hakkın yok dedi.ben boşandıktan sonra uzmanlık okumak için Türkiyeye taşınıcam,kızımı da yanımda getiricem.vicdan yapıyorum kızım babasını sık sık göremiyecek diye.kızımı babasından ayırmamalımıyım?nasıl yapmam gerek lütfen fikir bildirin.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.ben de oyle dusunuyorum,mutsuz bir evliliktense huzuru tercih ederim.hep kavga hep ayrilib barismak nereye kadar.demek ki iyi bir evliliyimiz yok.zorlamanin anlami yokOglum anne de oldum baba da isteyen basarır mutsuz bir evliliktense huzuru tercih ederim
Evet beni yalnis bulanlari dinlememem lazim.ben dogrumu biliyorum o bana yeter insallahBöyle bir kazmanin kızına bile faydası olmaz 5 lirayı geri isteyen bir mahluktan bahsediyorsun. Zaten o da dünden razıyken ayrılmaya hiç düşünme al kızını da yanına önüne bak.
Cok dogru vallah her kes anca elestirsin seni haksiz bulsun yok ne bilim sen bir annesin kisin icin barismalisin gibi sozlerle insana vicdan yaptirmayi bilir.Allah senin de yardimcin olsun canim.Unutma canım seni senden baska kimse anlamaz davulun sesi uzaktan hoş gelir bir derdin oldugun da neyin var degil neredesin diyen önemlidiro da malesef herkesin hayatında olmaz ben bosanalı 4 sene oldu ve iyi ki yapmisim her gün kavga her gün tartısma inceldiği yerden koptu bence sende dogrunu biliyorsun Allah yar yardımcın olsun <3
Ben bilemiyorum,bazen kendimi cok sucluyorum,ne bileyim her seyden kavga cikardigimi onu biktirdigimi dusunuyorum bazen.sonra da her ne olur olsun benim gozlerim mosmor olucak kadar dovmesi icin hic bir sey yapmadim diyorum.bir yorumda yazmisti bir arkadas:sen bastirildigin icin ozguvenin gitmis,sanirim cok dogru bir tespit yapmis.bir de etrafdan iste sen ne olur olsun kizin icin yapmalisin diyenler olunca bu kisir donguya dusuyorum iste.umarim zamanla ozguvenim yerine gelir,boyle bir kendimi hakli bir onu hakli bulup durmam.2008 de evlendim 2010 da oglum oldu tam 7 sene cektimdile kolay biliyor musun 2015 de bosanma davası actım o ne yaptı daha ayrılmadan baska bir kadınla yasamaya basla dı simdi söyler mısın ben bunu hak edecek ne yaptım hayat böyle yani bazen herkes kendinden baskasını düsünmüyor
Bosanalim dedigim icin baskasiyla konusmus,hakli napsin sen ayrilam dedin- diyen arkadaslarim ailem ver malesef.her seyde onu hakli cikara biliyorlar.bir insan sevdigi birini hemen ayrilalim dedigi icin baskasi ile konusmaya baslaya bilirmi ki?siddet yaptiginda bile ben hakliydim sana sus dedim susmadin beni dinlemedin o yuzden cvbini aldin diyordu.ne bilim belki ben cekilmez biriyim,nasil oluyor da her seyde ben haksiz ola biliyorum bilemiyorum.Tatlım, boşanma kararı verdiğin için suçluluk hissetme. Sen çocuğun için boşanıyorsun zaten. Kızın, annesine şiddet gösteren ve onu aldatan cimri bir baba figürü ve bunlar sanki normalmiş, her evlilikte olurmuş gibi o adamla evli kalmaya çalışan bir anne figürü ile büyüyecek eğer boşanmazsan. Bu evlilik ona normal gelecek. İlerde evlendiğinde de her ne kadar yanlış olduğunu düşünse de ezilmeye karşı koymayacak. Boşanmayı düşünen ve sonra da boşanan bir arkadaşım o dönemlerde şöyle demişti: “Benim görevim çocuğumu eğitmekse boşanmak da bir eğitim. Anneye saygı duymaları gerektiğini, çünkü ne yaşarsa yaşasın pısırık olmayıp boşandığını, kendini ezdirmediğini görecekler. Çocuklarıma yükümlülüğümdür boşanmak.”
Kızınızın da ileride aynı şeyi yaşamasını istemiyorsanız bu kısırdöngüye girmeyin kızınız için.
Allah yardımcın olsun , hemen de nasıl nerden buluyorlar kadın ı ? Evlendi mi o kadınla?2008 de evlendim 2010 da oglum oldu tam 7 sene cektimdile kolay biliyor musun 2015 de bosanma davası actım o ne yaptı daha ayrılmadan baska bir kadınla yasamaya basla dı simdi söyler mısın ben bunu hak edecek ne yaptım hayat böyle yani bazen herkes kendinden baskasını düsünmüyor
Diyelim ki çekilmez, huysuz birisin; o zaman kendi kendine kalman eşin için de daha mantıklı. Ailene, arkadaşlarına, çevrene kulaklarını tıka. Bunu diyenler dostun olamaz zaten. Sen niye ayrılalım diyip bir başkasının kollarına atmadın kendini??? Laf-ı güzaf! Oh ne âlâ memleket, kadın dayağını yesin, bir de haklı olduğu bir konuda karşı çıktığı için dayak yesin; evden gitsin. Evden gittiği için kocası başka kadınlar arasın, bunu da herkes çok normal görsün! Aynı şeyleri kızınız yaşasa ne düşünürdünüz? Kızınıza ne yapmasını salık verirseniz bu durumda, işte siz de onu yapın!Bosanalim dedigim icin baskasiyla konusmus,hakli napsin sen ayrilam dedin- diyen arkadaslarim ailem ver malesef.her seyde onu hakli cikara biliyorlar.bir insan sevdigi birini hemen ayrilalim dedigi icin baskasi ile konusmaya baslaya bilirmi ki?siddet yaptiginda bile ben hakliydim sana sus dedim susmadin beni dinlemedin o yuzden cvbini aldin diyordu.ne bilim belki ben cekilmez biriyim,nasil oluyor da her seyde ben haksiz ola biliyorum bilemiyorum.
Cok mantikli yazmisiniz.peki siz bu durumda kizimi babasindan ayirib 4yil en azi,yurt disina cikmama nasil bakiyorsunuz?dogrumu yapiyorum sizce?Diyelim ki çekilmez, huysuz birisin; o zaman kendi kendine kalman eşin için de daha mantıklı. Ailene, arkadaşlarına, çevrene kulaklarını tıka. Bunu diyenler dostun olamaz zaten. Sen niye ayrılalım diyip bir başkasının kollarına atmadın kendini??? Laf-ı güzaf! Oh ne âlâ memleket, kadın dayağını yesin, bir de haklı olduğu bir konuda karşı çıktığı için dayak yesin; evden gitsin. Evden gittiği için kocası başka kadınlar arasın, bunu da herkes çok normal görsün! Aynı şeyleri kızınız yaşasa ne düşünürdünüz? Kızınıza ne yapmasını salık verirseniz bu durumda, işte siz de onu yapın!
4 yıl neden? Yurt dışı görevi mi var?Cok mantikli yazmisiniz.peki siz bu durumda kizimi babasindan ayirib 4yil en azi,yurt disina cikmama nasil bakiyorsunuz?dogrumu yapiyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?