Boşanmak

Evet çok doğru dediniz,ben arama hiç bir zaman demem,isterse gelib göre bilir,ben getiririm tatillerde.her hafta görmese de ayda bir göre bilir.

Evet çok doğru dediniz,ben arama hiç bir zaman demem,isterse gelib göre bilir,ben getiririm tatillerde.her hafta görmese de ayda bir göre bilir.
Anladım . Tabi ki öyle sonuçta o babası siz boşansanız bile eşiniz sizden ayrılıyor kızından değil . Görmek aramak istediği her an arar .
Ayrıca buraya gelip kariyerinize devam ederseniz kızınıza da daha iyi şartlar Altın'da eğitim verirsiniz .

Aynen,orda kızım için her şey yapa bilirim,ama burda kalırsam maddi açıdan hep zorluk çekeriz,hem ben çok mutsuz olurum,bu kadar verdiyim emeye göre çok kötü olurum,bu zaman da kızım sinirli mutsuz bir anne yanında büyümüş olur.çok tşk ederim size,bnm böyle güzel insanlarla dertleşmeye ihtiyacım vardı,şimdi daha iyi hiss ediyorum

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
Ama mutlaka eyleme geçin ve nafaka talep edin .

Lutfen guclu olun ben sizden çok daha düşük şartlara sahibim boşandım şükürler olsun ki yaklaşık 3 ay önce resmen bitti ..
Kızım baba diyor arıyor yalan yok ama daha huzurlu ..ve ilerde inşallah daha çok iyi olacak hem kim bilir öz babasından daha iyi babalik yapan güzel insanlar çıkar karşına ..asla asla asla evlenmem diyen ben erkeklerden nefret eden ben birine sırılsıklam aşık oldum ama artık büyük olduğumdan mantigimi devre dışı yapmadım kızıma kendi babasından bin kat daha fazla babalık yapacak birisi olduğuna eminim yüzde yüz ..emin olmamin bir sebebi var elbette yani korkmayin tevekkül edin ve bolca dua :*

Her defa baba diye ağlayınca içim parçalanıyor.siz nasıl baş ediyorsunuz?babası aramıyormu kızınızı?güclü olmaya çalışıyorum ben de.sırf kızım için üzülüyorum tek başıma olsaydım hiç umrumda olmazdı,babasız büyür hep eksik kalır diye korkuyorum.elbet iyi insan çıka bilir Hayat bu ne getireceyini kimse bilemez.sizin adınıza çok sevindim mutluluğu yeniden bulmuşsunuz.

Bu kadar düşünecek vicdan yapacak bişey yok çocuğun çok küçük daha alışması daha kolay olur önemli olan onun huzurlu bir aile ortamında büyümesi öyle bı ortamda yoksa çözümlere bakicaksin artık

Evet çok kısa sürede buldum rüyada gibiyim çok sukur..bunu söylememiş sebebi sana cesaret olması elbette o babayı sordukca baba temeal oyunlar oynayıp babası olan çocuklara baktıkça içim acıyor ama mutsuz huzursuz bir anne ve baba iyi olabilir mi benim eski esimde çok ilgiliydi kızına ama bu yetmez ki ..kizinin mutlu olması için seninde mutlu olman lazım canım benim..tevekkul ettim dua ettim bol bol yapabildigim kadar..kendime acimadim..yaa annesi babası olmayan aç gezen belki tacize uğrayan nice çocuklar var..kızımın babası var uzakta neden açıyim kendime bin şükür halime..elimde olan guzellikleri dusundum..Allah'ın beni ne kadar çok sevdiğini düşünüp sukrettim...bir kizim var ve sağlıklı bu arada oda yaklaşık 2 buçuk yaşında..ben evliliğini bitir diyemem benim için öncelik ahiret bu evlilik senin ahireti ne iyi geliyor mu onu düşün derim ben öyle dusundum ve bosadim..benim dünyamı ve ahiretimi berbat eden bir evliliği ben napayım ...güçlü ol kendine acıma asla elindekilerin kıymetini bil..la tahzen üzülme diye bir siiri var Dursun Ali Erzincanlı bin bol bol onun şiirlerini dineldim..sonra o çıktı karşıma işte..ve biliyormusun karşıma çıkmadan 1 gün önce Rabbim onu bana mujdeledi ..rüyamda aşk yaşadım ve adı mehmed di ..ve o rüyadaki duyguyu onu tabidigim dan beri yaşıyorum ..sonra istihareye yattım 3 kere olumlu görünce tamam dedim benim adamım..bak işte Allah ne büyuk eski konularıma baksan ne haldeydim görürsun..şimdi atandım sözleşmeli şükür ama güvenlik soruşturma sonucunu bekliyorum..ne geçim derdini düşündüm nede yalnız kalmaktan korktum dedimki en fazla 20 yıl surda genç olarak yasayacagim günler isterse yalnız geçsin rızkı veren Allah ..böyle iste hayat kısa düşün karar ver ve sukret melisin

Ve bosandik tan sonra bir kere dahi aramadı o ilgili dediğim baba ..yani boşver ..guclu ol Allah'a emanet ol :)

Sizinle daha öncede konuşmuştuk Öncelikle çok Ama çok sevindim sizin adınıza
Ne güzel toparlamışsınız
Darısı benim başıma Fakat ben Çekişmeli boşanıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam siz anlaşmalı boşanmışdınız

Benim kızım şu an 20 aylık ayrıldığımda 8 aylıktı.güya babası çok düşkündür kızına.
Ama anladım ki sevse annesine kıymet verirdi.biz kadınlar ne fedakarlıklar yapıyoruz çocuklarımız için onlar da seviyorsa fedakarlık yapsınlar.
Her hafta gördüler.hala da alır her hafta.kapıya kargo filan gelse,kızım adam sesi duysa baba olmaz gelemem diyor.
Çocukla zamanla ilişkileri nasıl olur bilmiyorum.Ben de atanıp başka şehre gideceğim inşallah.

Evet canım aynen anlaşmali bosandim :)

En guzel nasihet bu olucak her halde,kendine acima.boşanmayı çoğu insan acınılıcak bir durum gibi gösteriyor.ay yazık çocuk babasız büyücek diyenleri duymamak için insanlardan uzak dursam da en yakınlarım bile bunu söylüyorsa kacıcak yer kalmıyor.sırf bunları duymamak için de gitmek istiyorum yaşadığım yerden uzaklara.güclü olmam lazım,kendime ve kızıma da acımıyıcam bundan sonra.bizi güzel bir gelecek bekliyor inanıyorum buna.

Aynen,biz kadınlar çok fedakarız,erkeklerse hep bencil kendilerinden emin, dediyim dedik davranıyorlar.hemen de arayışa çıkıyorlar,insan seviyorsa bir başkası ile konuşa bilirmi?yakınlarım sen yoksun napsın kafasını dağıtıyor diyorlar.ben de ozaman aynısını yapayım neden yapmıyorum,çünki içimden gelmez,sevgim buna izin vermez.demek ki sevgisi de kalmamiş artık.siz başka şehire gidiceksiniz ben başka ülkeye.kolay kolay artık kızını göremiyicek ister istemez.göre bilmesi için uçak bileti almaya her defasında para yetişdiremez.istese de parasına kıyıp gelib görmez artık

Kendini hazırlamalısin bu süreç zor ama o kısmı atlattınmi güzel oluyor..sen kendini daha iyi bilirsin ..hazırla kendini sabır etmeye insablara karşı susmaya hazırla bir çok kişi mutsuz evliliklerini yürütüp hava atıyorlar ama hayat hava atarken kendi hayatını mahfolusunu izleyecek kadar uzun degil..benim kendimi hazırlamam şöyle oldu örnek maneviyat(ibadet ilahi vs) yalnızlık duygumu dindirmesi için bir sanatçıya duygular besledim ( belki komik gelir ama oyle ) birde eski eşin bana yaptığı zulümlerin bir kuble her gün dinledim ki affetmeyim kesin bosanaydinll diye ..cunku gelgitler çok oluyor bu süreçte güçlü iradeli olmak gerek vede kararli yani kesin karar vermeden çıkma yola

Benim Amerikalı bir arkadaşımın da iki kızı var.
Çocuklar annede tabii ki. Bebeklik çağında ayrılmışlar, adam okyanus ötesinde bir ülkeye yerleşmiş boşaninca.
Birkaç ayda bir (bazen 2 bazen 5 ayda bir) Amerika'ya gidip bir hafta zaman geçiriyor kızlarıyla. Elbette kötü ama herkes bu düzene alışmış. Gayet de mutlu görünüyorlar.
Yani başka ülkede olması babalık yapmasına engel değil. İkinci ülke neresi bilmiyorum ama dünyanın oteki ucu değilse yılda birkaç kez gelebilir. sizin de anneniz vs oradaymış, tatillerde siz gittiğinizde çocuk onlarda kalabilir... Biraz daha büyüdüğünde çocuğu alıp somestrda kendi bakabilir...
Demokraside çareler tükenmez yani :)

sizin gibi güçlü bir annesi var ve ona iyi şartlar sağlamak için düzenini bile bozan bir annesi varken neden eksiklik hissetsin. gücünüzü ve kararlılığınızı kaybetmeyin. tabi bizlere söylemesi kolay ama bu şekilde yaşamakta size zor gelir. kızını seven ilgilenen umursayan bir baba eşi boşanalım deyince tamam hadi seni annene bırakayım demez evladı için herşeyi düzeltmeye çalışır. yinede siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz

Boyle ornekler duyunca mutlu oluyorum.demek ki her sey mumkun,oyle de mutlu olmak olur.ben kendimden cok kizimi dusunuyorum,ona iyi olsun benim yuzumden babasindan uzakta buyumesin istiyorum.Ama bizim icin ikimiz icin de en uygunu yurt disina gitmek,daha iyi sartlarda yasamamiz icin bunun olmasi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…