BOŞANMAK

Ballicoregimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
79
94
38
25
Kızlar şuan boşanma aşamasındayım daha doğrusu resmiyete dökmedim henüz ama boşanmak için nereye gidiyoruz ne yapıyoruz bu süreç nasıl ilerliyor ? Karşımdaki insan ve ailesi beni çok zorluyor yapışıyorlar ve arkamdan atıp tutuyorlar anlaşmalı şekilde narsist bir insandan boşanmak istiyorum lütfen yardımcı olun akıl verin ne demişler akıl akıldan üstündür

Ben avukat tuttum noterden avukat vekaleti verdim o açtı davayı,avukat tutacak durumunuz yoksa kendiniz adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereceksiniz anlaşmalı olursa eşiniz ile beraber adliye önlerinde dilekçe yazan kişiler oluyor

Ben avukat tuttum noterden avukat vekaleti verdim o açtı davayı,avukat tutacak durumunuz yoksa kendiniz adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereceksiniz anlaşmalı olursa eşiniz ile beraber adliye önlerinde dilekçe yazan kişiler oluyor
Sadece ben gidip açsam anlaşmalı olarak olmuyor mu çünkü onunla gitmek istemiyorum güvenmiyorum hayati tehlikem var gibi düşünüyorum

Avukat tutmak çok pahalı ve ben şuan çalışmıyorum babama yük olmak istemiyorum istesemde verecek gücü yok şuan bunun farkındayım o yüzden kendim halletmeliyim
çalışmıyorsanız adliyeye gidin adli yardım bürosu ücretsiz avukat tayin eder

can güvenliği sorununuz varsa da uzaklaştırma alır avukatsız işlem yapmayın haklarınızdan olursunuz

eğer durumunuz yoksa hepsini adli yardım karşılıyor diye biliyorum normalde 2000 civarı. hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra huzurlu mutlu bir hayatınız olsun

can güvenliği sorununuz varsa da uzaklaştırma alır avukatsız işlem yapmayın haklarınızdan olursunuz
Ben bir hak talep etmiyorum zaten tek istediğim peşimi bırakması bu durumu kabul etmesi. Çocuğumuz var tek bir oğlumuz onun için nafaka versin yeter ben zaten çalışacağım Allah’ın izniyle

Back
X