entellektüel görünmeye çalışarak kendi düşünce yapınızda olmayan insanları aşağılayamazsınız
evet ben o geleneksel dediğin kadınlardanım
evimden işime işimden evime geliyorum işimi ve evimi çok seviyorum
eşimi ve oğlumu çok seviyorum
çocuğumu da inşallah kendi zihniyetimde yetiştiricem
onu sadece anlık zevklerle mutlu olan hevesi geçince, elinden oyuncağı alınınca ya da en ufak bir isteği yapılmayınca mutsuz olacak bir insan olmasını istemiyorum
toplumsal cinsiyetçi rolümden gayet memnunum kadın olmayı ve kadınlığımın gerektirdiği şeyleri yapmayı seviyorum
belki 50 li yaşlarımda ben de lömbür lömbür etlerimle o dediğiniz spor aletlerine binenlerden olucam ama
en azından eşim ve çocuklarımla belki fazla kilolarımla mutlu olmayı BİLECEĞİM...
sanırım siz kendinizi farkında olmadan, bahsettiğim bisiklete binip bateri çalan kadına düşman ama parklarda herkesin gözü önünde spor yapanlarla karıştırdınız. benim bahsettiğim şey kadının çocuğuyla eşiyle ilgilenmesi değil ki..ben de eşime yemek yapmaktan çok keyif alıyorum, işimi seviyorum ...benim takıldığım kendi mahremini gözler önüne sererken çekinmeyen ama bir başkası marjinal bir edimde bulununca hemen eleştiren kadınlardı.. kimse anlık zevkler peşinde değil, insan evliliği süresince hobiler edinebilir..