Boşanmak....

boşan yada boşanma diye birşey söyleyemeyiz fakat 3 ayda 3 kere boşanıcam demesi evi terk etmesi ve senin nışanlıyken de gerçeği görmüş olman bundan sonra hayatını niye böyle devam ettireceksine getiriyor. bende zamanında nışanlıyken atamadım ama evlenince boşandım daha mı iyi oldu hayır.. en azından çocuğun yok..ikincisi ise eğer kocan boşanıcam diyip duruyorsa bu adamla zaten bu gün olmasada yarın yine aynı şeyi yaşarsın.. 20 gün insan 3 aylık eşini aramaz mı aramıyormuş demek ki ?????
sen ailene deki tamam ben alttan alıcam ama o istiyorsa son bir kez daha deniycem istemiyorsa benim yapabileceğim birşey yok ben 3 aylık yuvamı niye bozmak istiyeyim diyerek bence tekrardan eşine o avukat yardımıyla yada kendin birşekilde ulaş konuş. hiç değilse aileninde aklında soru işareti kalmasın bizim kızımız yapacağını yaptı karşı taraf istemiyor der biraz daha yumuşarlar yoksa sen istedin sen yaptın bunların sonu gelmez... ben de boşandığımda bizimkilerde öyle söylediler onları da anlamak lazım onlarda çaresizler.. konukomşunun söyledikleri tavırları vah yazık demeleri özelikle babanın dışardaki itibarı o kadar çok yara alıyorki.. babam dışarı çıkamaz olmuştu biri görecekte soracak diye.. gerçekten çok zor günler seni bekliyor..sana tavsiyem birkez daha karşı taraf istiyorsa devam et.. olmuyorsa bitir... evlenmek kadar boşanmakta hak. bunu unutma.. eğer boşanırsanda tavsiyem yerini yurdunu değiştir kafan daha dinç ve sağlam oluyor en azından dedikodulardan uzaklaşmış olursun.. memursan tayin iste değilsen başka yerde iş bulmaya çalış( yaşayan biri olarak)

Merhaba arkadaslar,
Gecen konularımı okuyanlar bilir. 3 aylık evliyim ama cok sıkıntılar yasadım:( neyse bu sıkıntılardan biri de esimin en ufak bir seyde bosanicam diyip beni evden kovmasi ya da evi terketmesi:( bu 3 ay içerisinde 3 kez bu durumu yasadım:( 20 gündür ailemle birlikteyim ama ondan Olumlu ya da olumsuz hiç bir ses yok. simdi akrabalarım biz konuşalım diye ısrar ediyorlar. Ama ben onun o kadar yaptıklarına rağmen kendi ailemden bir adım atılsın istemiyorum:( Ben bunları haketmedim:( Yanlış anlamayın ama ben de hoş bir bayanım, isim var... Benim ona güvenim kalmadı ki:( Sizce ne yaparsa yapsın düşüncesinde haksız miyim?

3 aylık evlisiniz ve size boşanalım diyor....

yani adım atacak kişi kişiler asla sizin tarafınız değil...

kesinlkle onunla konuşun neden boşanmak istiyormuş ?

mutlaka altında bişey vardır hiç bir erkek yada kadın bu lafı diline dolmaz altında ciddi bi sebeb yoksa ...

Konu uzun. Dediğim gibi ailesi ile yasadığımız sıkıntılar bu noktaya getirdi. Daha önceki konularımı okursanız anlarsınız. Ben hiç sevilmemişim bunu şimdi daha iyi anladım:(

Münevver onu neden siz arıyorsunuz ? adamın kıcını daha fazla kaldırmak için mi ? Sakince durup bekleyin ama yine diyeyim eşinin adam olmayacağı aşikâr...

Giden o bırak gelen de o olsun..Gelirse gelir gelmezse gelmez...Sen de o kudreti görebilsem git aç davanı boşan otur rahatla diyeceğim ama nafile..Beklemeyi tercih edeceğin için diyorum siz bekleyin sadece..Suçlu durumda olan taraf kimse tutup o özür dileyip arayı bulmalı siz değil !

eski konularına şöyle bir göz attımda boşanmak için geç bile kalmışsın,
çok geçerli sebeplerin var...
ailenin tavrını anlamıyorum, daha onbeş günlk evliyken evden kovmuş bide üstüne abini dövmüşler:26::26:
ailen bunları bilmiyormu? eğer umursamıyorlarsa sende onları umursamayıp kendi kararını kendin vereceksin:26:
bu kabus evliliği yaşayan sensin onlar değil, onların tuzu kuru şu durumda...

Çok özür dileyerek yapıyorum bu yorumu, lütfen cüretimi mazur görün.

Ailenizi dinleyerek, daha nişanlıyken farkettiğiniz yanlıştan dönememiş ve şüphelerinizde haklı
çıkarak sorunlu bir evlilik yapmışsınız. Bu durumda tekrar ailenize güvenmeniz hatalı olur bence.
Siz aklı başında birisiniz. Kimsenin desteğine ihtiyacınız yok, kendi aklınız sizin yanınızda. Daha
fazla şımartmayın karşınızdakini. Aileniz malesef bu toplumun dogmalarıyla yaşıyor. Nişanlıdan
ayrılmak ayıp, boşanmak ayıp... Asıl evladının mutsuzluğunda ısrar etmek ayıp...

Merhaba arkadaslar,
Gecen konularımı okuyanlar bilir. 3 aylık evliyim ama cok sıkıntılar yasadım:( neyse bu sıkıntılardan biri de esimin en ufak bir seyde bosanicam diyip beni evden kovmasi ya da evi terketmesi:( bu 3 ay içerisinde 3 kez bu durumu yasadım:( 20 gündür ailemle birlikteyim ama ondan Olumlu ya da olumsuz hiç bir ses yok. simdi akrabalarım biz konuşalım diye ısrar ediyorlar. Ama ben onun o kadar yaptıklarına rağmen kendi ailemden bir adım atılsın istemiyorum:( Ben bunları haketmedim:( Yanlış anlamayın ama ben de hoş bir bayanım, isim var... Benim ona güvenim kalmadı ki:( Sizce ne yaparsa yapsın düşüncesinde haksız miyim?

Evlılıkte en az 6 ay kadar sürtüşmeli bir dönem oluyor istisna durumlar tabi vardır ama en azından bızde öyle olmustu tabı ben her tartısmada evden gıtmedım esım de aynı sekılde 1 kac saat evın baska odalarında küs kalarak atlattık.Eşinizin en ufak tartısmada bosanmak kelımesını kullanması cok yıpratıcı ılıskının ömrunu cok kısaltır.Her kavga esnasında kadının baba evine gitmesine de cok kızıyorum,hem aileni de uzmus huzurunu kacırmıs oluyorsun hem de olaylar daha fazla buyumus oluyor.Esın de her defasında senı alıp gidiyorsa ıyıce alıskanlık haline getirmişsiniz durumu olayları kendı aranızda cözmeyı deneyin..
Kafanda bitirdiysen guvenın hıc kalmadıysa geri dönme diyorum,daha sımdıden bu hale geldıysenız ilişkinizin alt yapısı çökmüş durumda..

Tesekkur ederim arkadaslar. Ya tamam bosanalim ama hic bir tepkisi yok yani adam gibi bana soylesin dilekcemi verdim ya da verecegim:(

Arkadaşlar merhaba;
Halamın eşini aratmadım. Ve eşim olacak şahıs sonunda bana mesaj attı. Yarın bir yer söyle orada buluşalım diye. Ama ona cevap vermeyi düşünmüyorum. Beni kovan adamın ayağına gitmeyeceğim. Siz ne düşünüyorsunuz bu kararım konusunda.

Evlat nedır sadece doğurup büyüyüp evlendırıp hadi yolun açık olsun ne halin varsa gör demekmıdir evlat hiçbirşeye benzemez kocan iyi olsaydı baba evine dönmeyi sen cokmu isterdin neden sana destek olmak varken köstek oluyorlar ailen sana destek verse eminim daha sağlıklı kararlar alırsın birçok aile kızlarının arkasında olmadıkları için ömür boyu çekmek zorunda kalıyorlar böyle olmamalı doğurduysanız arkasında olmayı destek vermeyide bileceksiniz haklı olduğu takdirde

Arkadaşlar merhaba;
Halamın eşini aratmadım. Ve eşim olacak şahıs sonunda bana mesaj attı. Yarın bir yer söyle orada buluşalım diye. Ama ona cevap vermeyi düşünmüyorum. Beni kovan adamın ayağına gitmeyeceğim. Siz ne düşünüyorsunuz bu kararım konusunda.

Kaçan kovalanır diye bosuna dememişler cevap vermeki anlayasın sende seninle gercekten ısrarlımı görüşmek. İstediğinden iyice surundur bir süre hiç görüşme kararlı olduğunu anlasın baktınki iyi bir ışık yaniyor seni kaybetmemek için cabası var ozaman al karşına konus

Evet ben de cevap vermedim. Acikcasi gitmemem icin bir sebebim de var cenazemiz var. Onun haberi yok, soylesem gelirdi ama bu konu icin gelsin istemiyorum. Bu konuda ne dusunuyorsunuz hanimlar? Tesekkurler.

Arkadaslar merhaba esim bana bosanma davasini actigina dair bir mesaj atmis. Kendimi buna hazilasamda su an cok kotu oldum. Aglamak bir cozum deil ama ona deilde kendime, hayallerime cok uzuluyorum...

Arkadaslar merhaba esim bana bosanma davasini actigina dair bir mesaj atmis. Kendimi buna hazilasamda su an cok kotu oldum. Aglamak bir cozum deil ama ona deilde kendime, hayallerime cok uzuluyorum...

cok zor bı durum allah yardımcın olsun canım, ama devam etseydıde en kucuk sorunlarda sureklı kacan gıden bı adam

3 ayda 3 kere evden gıtmek demek ne demek ya. evlılıgı cocuk oyunvagına cevırmıs resmen..

inan devam etseydıde bu adamdan ne koca ne baba olurdu..

şimdi üzül,ağla ama bilki hepsi geçecek,ve inşallah çok çok daha mutlu olacaksın
ömür boyu mutsuz olmaktan daha iyi şu durumun emin ol...

Evet ona eminim. Ama ya benim hayatım, benim hayallerim... Böyle erkeklerin Allah belasını versin. Lanet olsun. Peşimden aylarca koştu. Şimdi de böyle yüzüstü bıraktı. Tabiki Allah hayırlısını versin ama toparlanmam biraz zaman alacak sanırım :( Bana yazmışki sen daha iyilerine layıksın... Ne diyeyim ki... Allah sorsun...

klasik cevaplarıdır zaten,benden daha ıyılerıne layıksın..
hadi ordan,peşinden koşarken senın için en ıyısı oydu ama..
işte herşey insanoğlu için,kımseye tam anlamıyla guvenmemek,onun üzerine hayaller kurmamak gerekiyo ama demesi kolay sadece yapması zor
inanıyoruz,bizi o kadar güzel inandırıyolar ki...
çok üzülüyosun biliyorum ama bunları da yaşayacakmışım,bana ders olsun,beni üzdüğü kadar kendı de üzülsün de geç
hayat senın hayatın artık tez vakitte toparlan ve kaldığın yerden devam et,arayı kapat...

Evet ona eminim. Ama ya benim hayatım, benim hayallerim... Böyle erkeklerin Allah belasını versin. Lanet olsun. Peşimden aylarca koştu. Şimdi de böyle yüzüstü bıraktı. Tabiki Allah hayırlısını versin ama toparlanmam biraz zaman alacak sanırım :( Bana yazmışki sen daha iyilerine layıksın... Ne diyeyim ki... Allah sorsun...

ne denirki canım bence hatasını anlamış ve sen daha iyilerine layıksın diyerek seni pohpohluyor arayı bulamya çalışıyo farklı bi taktik uyguluyo bence sende seviyosan geçmişe bi sünger çekebiliyosan karşılık verebilirsin suçlayarak değil ama çektiklerini sen biliyosun sonuçta karar senin birine boşan demek çok zor bişi Allahım kimsenin yuvasını bozmasın özünde iyi niyetli biriyse idare edilecek yanları varsa denemeye değer bence

Bence eşin boşanma davasını açmadı sen bir adım at diye blöf yapıyor.

Back
X