Boşanmak....

Benim ona verecek bir cevabım yok. Bir pişmanlık yaşanacaksa onun pişman olması lazım. Beni kovan bir adamın bu taktiği de saçmaların saçması. Allah sorsun. Varlığını hissetmedim ki yokluğu bana koysun... benim MUTLULUĞUM onun acısı olsun....

Canim tabiki ne hayallerle evleniyoruz.yasadiklarin cok zor, ama 3 ayda seni 3 kere kovan adamdan
sana bir hayir gelmezki.
Bu evliligin , bu adamin bu tavirlariyla eninde sonunda varacagi yer yine bu nokta olurdu.
Umarim bundan sonrasinda mutlulugu ve dogru insani bulursun.
Allah yardimcin olsun

Bak canım nasıl bir evlilikse anlamadım,daha ilk 3 ayda 3 kere karısını evden kovan birine bizde adam denmez! İlk 3 ayda bunu yapanın 5 yıl yada 10 yıl sonra ne yapacağını düşünmek bile istemiyorum! Arada bizlerin bilmediği bir problem varsa bilemem tabi.

Evet açmamış. Çünkü adliyeyi arayıp sordurdum. Adınıza bir dava yok dediler. Ama gözümden o kadar düştü ki... Hiç bir değeri yok, hiçççç...

3 aylık eşine sürekli senden boşanırım diyen bir adamın değeri olmasın zaten gözünüzde.

Evlilik bu yaa bu tarz blöfler, cocuk oyunlarında kalmadı mı? Eşiniz iyi bir dersi hakediyor aslında.

Bende evliligimin ilk yılında boşanmak istedim ailem sen buldun katlanacaksin dedi sonra çocuk oldu ve suan bu insanla bir gelecek dusunemiyorum. Hiç mutlu değilim ama şimdide çocuk için katlaniyorum :( yol yakınken kurtul bence şimdiki aklim olsa ben çocuk olmadan bosanirdim

bide şu aklıma takıldı detaylı bişiler yazmamışsınız yani neden bu raddeye geliyosunuz mesela kavga esnasında sizin durumunuz çok mu fevri
konu açmanız haklı olduğunuz anlamına gelmez biraz detaylı anlatın

o her evden kovduğunda evi etrk mi ettin? burası senin evin oldugu kadar benim de evim gitmek istiyorsan sen git demedin mi?

bizim evliliğimizde ilk 1 yılda böyleydi ama ben sorunları evden dışarı taşımadım ne kendi aileme ne de başkasına sonra bir şekilde oturdu ilişki.

Hayır fevri falan değilim. Ama ben ne yaparsam yapayım bir problem çıkarmaya çalıştı. Önceki konularımı okursanız daha detaylı bilgi elde edebilirsiniz. O söyledi, ben ağladım :( O kovdu ben ağladım :( Belki de benim suçum ona haddini bildirmemekti. Beraberken çok iyiyiz. Ama ailesinin dolduruşlarıyla yapmadığını bırakmıyor. Ben de insanım sonuçta 3 ayda ona ne yapabilirimki. Tabiki benim de suçlu olabileceğimi düşünmekte haklısınız. Ama çok zor günler geçirdim. Onun tek bildiği şey zorbalık. Buna da ben katlanamam.

aile dolduruşu işte burda dururum ve susarım.böyleleri bence hiç evlenmemeli

o her evden kovduğunda evi etrk mi ettin? burası senin evin oldugu kadar benim de evim gitmek istiyorsan sen git demedin mi?

bizim evliliğimizde ilk 1 yılda böyleydi ama ben sorunları evden dışarı taşımadım ne kendi aileme ne de başkasına sonra bir şekilde oturdu ilişki.

Evet gittim. Zaten evde tek kalmaktan korkuyordum. Ve onun bana bir şey yapmasından :'( Bir de şu var burası benim evim sen git dediğimde de gardroptan elbiselerimi alıp fırlattı. Çık git diye. Sonuçta ben de insanım, bir duvar değil. Benim de bir gururum var. Ondan o kadar soğumuştum ki, yanıma yaklaştığında bile tiksiniyordum. Tabi o da buna rağmen her zaman aynı saçmalıklara devam etti.

o seni hak etmyor bence boyle evlilik yurumez eyer akrabalarin onunla konusurlarsa sen kendin geldin der sana ve bence yine aynisini yapar anlattiklarina gore yaptiklarindan pisman da deyil

Hayır fevri falan değilim. Ama ben ne yaparsam yapayım bir problem çıkarmaya çalıştı. Önceki konularımı okursanız daha detaylı bilgi elde edebilirsiniz. O söyledi, ben ağladım :( O kovdu ben ağladım :( Belki de benim suçum ona haddini bildirmemekti. Beraberken çok iyiyiz. Ama ailesinin dolduruşlarıyla yapmadığını bırakmıyor. Ben de insanım sonuçta 3 ayda ona ne yapabilirimki. Tabiki benim de suçlu olabileceğimi düşünmekte haklısınız. Ama çok zor günler geçirdim. Onun tek bildiği şey zorbalık. Buna da ben katlanamam.

aile dolduruşu...işte burda dururum ve susarım.

Evet gittim. Zaten evde tek kalmaktan korkuyordum. Ve onun bana bir şey yapmasından :'( Bir de şu var burası benim evim sen git dediğimde de gardroptan elbiselerimi alıp fırlattı. Çık git diye. Sonuçta ben de insanım, bir duvar değil. Benim de bir gururum var. Ondan o kadar soğumuştum ki, yanıma yaklaştığında bile tiksiniyordum. Tabi o da buna rağmen her zaman aynı saçmalıklara devam etti.

Bu tip adamlar degismez.
Katlanamam dyorsaniz ki haklisiniz, hic uzulmeyin.
Madem o acmamis davayi siz acin kesin atin.

aile terbiyesi almamış şımarık biri ile evli kalma, onun yerine manyaktı 3 ay dayanabildim boşandım demeyi tercih et

sakın telefonlarına cevap verip buluşma, yoksa 4. kez aynı şeyleri yaşarsın.dava aç kurtul

Zaten onunla buluşmadım diye belliki sinirlenmiş. Senin görüşeceğin yok artık ta gerek yok haberin olsun süreci başlattım diye bir mesaj atmış.

Back
X