Boşanmak

yenigelinben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
173
4
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben çok çaresİz kaldım ve yardımınza ihtiyacım var evlendim çocuğum yok eşimden her türlü kötülüğü yaşadım aldatma da dahil şimdi boşanma arifesindeyim ve ailemin yanındayım uzun süredir konuşmuyodk ve bugün konuştuk anlatılanlara göre çok değişmiş artık kendiside tasdik ediyo bunu ama benim kalbim çok yaralı ailem istemiyor onu ama ben bugün uzun zamandır acaba dönsem mi dedm!eğer ona dönersem ailemi kaybederim ve belki herşey dahada kötü olur bilemyrm lütfen tecrübeniz varsa yardımcı olun ne olur

aile faktörünü bi kenara bırakırsan senin asıl istediğin ne canım bu aşamadan sonra?

Ben sanırım birkez daha denemek istiyorum aslında ne istediğimide bilmyrm cnm sadece onu sevdiğimi biliyorum ama sevgi içinde bunlara değer mi onuda bilmyrm ölmek istyrm ya

Ben sanırım birkez daha denemek istiyorum aslında ne istediğimide bilmyrm cnm sadece onu sevdiğimi biliyorum ama sevgi içinde bunlara değer mi onuda bilmyrm ölmek istyrm ya

tatlım eğer gerçekten seviosan ve onun değiştiğine inanıyosan bi şans daha verebilirsin belkide..
sonuçta onsuz daha mı mutlu olacaksın?
iyice düşün ve karar ver bence,ailedeki engelide buna karar verince aşman daha kolay olur.

Saol cnm yardımın için ama ailem biz arkanda olmayız birdaha gidersen diyor ben onunla olmakta istemyrm şu an ama onu çok seviyorum sadece boşandıktan sonra görüşmeye devam etmek istyrm psikolojk açıdan çöktüğümü düşünyrm ne yapabilirim bilemyrm inan

ne demek canım,o zaman kendine biraz zaman ver kafanı topla oldukça yıpratmış seni bu birliktelik.özleyin biraz birbirinizi,sonra sular iyice durulunca herşeye yeniden başlarsınız belki belli mi olur..

Bu durumdan önce eşinizle sorunlar yaşadığınız zamanlar da yine ailenizin yanına gitmiş miydiniz ?
Eğer gittikten sonra size yine böyle gelip , değiştiğine inandırdıysa ve sizde bir şans verdiyseniz , değimediğini görmüşsünüzdür..

Ama bundan önce şans verme gibi bi durum olmamışsa, ve gerçekten eşiniz size değiştiğini bi şekilde davranışlarıyla belli ediyorsa bir şans verin derim..

Hani ne yapsam dönsem mi diye düşünen biri için , eşini seviyor ve ona inanmak istiyor diye düşünürüm..
Ama gerçekten ailenizin karşısına geçip artık bunlar bunlar olmayacak yapmaycağım söz veriyorum desin..

Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…