• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak

Evli kalabilmek için elinden geleni yap diyen az olur genelde.
Böyle yorumlar görmeye ihtiyaç duyuyor insan.

Hele ki elle tutulur ciddi sebepler göremedim ben de.
Çok yeni evlilik ve çocuk var.

Boşan demek dışında çözümler okumak ne güzel.

Daha çok yazın siz olur mu? :)

tamam, konuyu özel takipteyim :)

Bosan bosanma diyemem ama. Bundan ayrilip baskasiyla evlenince de o da bir muddet sonra ayni hale gelecek. Buyuk buyuk sorunlar yoksa bosanilmamasi taraftariyim sahsen. Bunu 2 aylik evliliginden ustelik de nefret ettigi birinden ve cocuksuz sekilde bosanmis biri olarak soyluyorum. Yataktan yataga guzel soz de duymak buyuk bir sey bana gore. Ben onu da duyamiyordum adam yataktan da kaciyordu. Bir de seviyormussunuz. Bence duzelmeyecek sorunlar yok gibi. Bir derdim var'da takila takila insanin bosanasi geliyor ama sonra siz esinizi ozleyip aglarken hicbirimiz yaninizda olmayacagiz. Iyi dusunun. Sizinki normal bir evlilige benziyor. Yani bana bosanmaniz icin caniniza yetecek sebepler var gibi gelmedi. Esiniz tamam deyip bosanmayi kabul eder bir de pisman olursaniz o zaman cok gec olabilir derim. Seytanin vesveselerine aldanmadan iyice dusunun tasinin derim. Tabi ben de disaridan biriyim. Ne yasadiginizi ben de bilemem ama bunlari soylemek istedm. Bosanmak oyle cocuk oyuncagi degil. Ve bosanmadan sonra yasananlar da. Ben universite mezunuyum girdim calistim kac yildir milletin kahrini cektim. Ailem arkamdaydi cocugum yoktu bana bile cok cok agir geldi. He ben bosanmak zorundaydim evlilgimin tutulacak tek dali yoktu. Sizin dallariniz varsa, o sebepler hurmetine bence biraz dusunun
Haklisiniz Benim bu kadar sorunum yokk xok sukur ve gercekten guzel anlatmissiniz. Bu arada orda biyeri yanlis yazmisim sanirim yataktan yataga guzel sozler derken maalesef ki iliski istedigindee soyluyor guzel sozleri vs. Onu cok seviyorum. Bazi konularinda rahatlikla egitilebilir bazi konularinda ise annesi bile duzeltemez. Garip biri aslinda. Bazen beni sevdigine tum kalbimle inaniyorum cunku inandiriyor bazen isee beni hic sevmedigini dusunuyorun dun yine toplun icinde beni azarladi sustum suratimi astim sonra birdaha bana kesjnlikle oyle davranmamasini soyledim saatler sonra konusurken onun haksiz oldugunu kabullendi ama ne ise yarar kalbimi kirdiktan sonra..

Cok tesekkur ederim xok guzel fikirler sunmussunuz kesinlikle dikkate alicamm
Eşin hamilelik ve doğumdan önce böyle değilse kadınların üzerine atılan ama aslında erkeklerin yaşadığı lohusa sendromu na girmiş olmalı. Bende çok zor bir süreç yaşadım çocuk büyüdükçe toparlandı biraz daha. Ama hala eskisi gibi değil gel git ler yaşıyoruz. İnsanların yanında laf söylemek gibi bir huyu yok ama bizbizeyken çok kırıcı oluyor. Ama sizinle aynı dönemdeyken şu yapmadığı şeyleri yapma isteği vardır. Mesela normalde kendisi hiç dışarı çıkmayı sevmez arkadaş ortamı nı falan sevmez. Yıllık iznini evde geçirir. İş yemeği olur arkadaşları ile zorla gönderirim. Ama o dönem tutturdu ben gezicem arkadaşlarım vardı eskiden kimseyle gmrüşeniyorum. Bir gün dedim çık git ben sana gezmemi diyorum. Evde kafamı ütülemene gerek yok. O gün gitti eve geldi daha çıktığını görmedim. Ama sürekli bana sarıyordu. Şimdi çocuk 4 yaşında diyor ki. Babalık kolay annelik gibi değil. Biz eve yeni bir ses gelince mutlu oluyoruz ama eski sessiz sakin zamanları özlüyoruz. Tabi söylüyorum bu senin baba olmayı haketmediğini gösterir diye. Nitekim biz tam anlamı ile düzelemedik. Düzelmeyi temenni ediyorum tabiki. 8 yıl oldu çok badire atlattık çok boşanmanın eşiğinden döndük. Saygı denen bişey kalmadı bende sevgi kaldımı bilmiyorum şu an sevmiyorum mesela ama aramız iyi evin içinde şen şakrak eğlenip dans ettiğimiz zamanlar oluyor o dansı ederken o ne düşünüyor bilemem ama ben çikom boşver düzelir bak mutlusınuz işte diyorum kendi kendine. Bunalıp fevri karar verme. Mümkünse çocuğu birine bırakıp uzun uzun evinizde konuşun. Kendimden biliyorum çocuk gözümün önğndeyken hemen duygusal a bağıyorum yada çocuk ağlar uyanır derken herşey yarım kalıyor

İlk yıllar evliliğin zor yılları,emin ol çoğu insanın boşanmak istediği zamanlar olmuştur. Ama kadınlar genelde hep içine atıyor,evliliğini kurtarmaya çalışıyor.Bana kalırsa bu çoğu zaman geri tepiyor,ilgiye boğulan erkeklerin düzeldiğine hiç tanık olmadım. Hayatının merkezinde o olmamalı yani.En önemlisi de hiç bir şeyi içine atma,tam tersi sorunların üzerine git. Eşinle konuşurken, hislerini anlatırken istemeden de olsa boşanmayı bile aklına getirdiğini söyle ki eşin durumun ciddiyetini anlayıp ona göre davransın.

Buda dogru aslinda belki aklimdan bunlatrin gectigini anlasa duzelir belkideee ters teper bende kestiremiyorum aslindaaa
İlk yıllar evliliğin zor yılları,emin ol çoğu insanın boşanmak istediği zamanlar olmuştur. Ama kadınlar genelde hep içine atıyor,evliliğini kurtarmaya çalışıyor.Bana kalırsa bu çoğu zaman geri tepiyor,ilgiye boğulan erkeklerin düzeldiğine hiç tanık olmadım. Hayatının merkezinde o olmamalı yani.En önemlisi de hiç bir şeyi içine atma,tam tersi sorunların üzerine git. Eşinle konuşurken, hislerini anlatırken istemeden de olsa boşanmayı bile aklına getirdiğini söyle ki eşin durumun ciddiyetini anlayıp ona göre davransın.

Back
X