• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak

temmuzsendromu

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.250
14
683
29 yasindayim.2 yillik evliyim.6 aylik bir oglum var.esimle sorunlarimiz var.ailesine asiri duskun biri.hatta o kadar duskun ki beni ve oglumu yok sayacak denli.tum vaktini internet basinda harcayan,sohbet,gezme,tatil bilmeyen biri.benden habersiz banka hesabi acip orda belli bir meblag biriktirmis.iddia oynuyor.defalarca kavga etmemize ragmen her seferinde alttan alip soz verip yine ayni seyi yapiyor.ve ben artik yoruldum.bosanmak istiyorum.siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Nisanliyken belli etmedi mi hiç kendini?
Boyle dangozlar evlenir sonra elin kizinin hayatını da mahfeder günahına girer..
Bari otur ananin eteginde evlenmek neyine

Aileci, ergen gibi bütün gün net başında, sinsi sinsi para biriktirip arkanızdan iş çeviren bir de üstüne kumarbaz bir vatandaş.

Bilemedim. :işsiz:

Benden habersiz çekilen krediler oynan iddialar boyunu aşan borçlar yüzünden boşaniyorum ben.verilen sözler yerine gelmiyorsa yapacak bir şey yok herkes yoluna gider.

29 yasindayim.2 yillik evliyim.6 aylik bir oglum var.esimle sorunlarimiz var.ailesine asiri duskun biri.hatta o kadar duskun ki beni ve oglumu yok sayacak denli.tum vaktini internet basinda harcayan,sohbet,gezme,tatil bilmeyen biri.benden habersiz banka hesabi acip orda belli bir meblag biriktirmis.iddia oynuyor.defalarca kavga etmemize ragmen her seferinde alttan alip soz verip yine ayni seyi yapiyor.ve ben artik yoruldum.bosanmak istiyorum.siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Off Allah yardimcin olsun canim esin tam anlamiyla aile duskunu ve sorumsuz siz onun icin neden varsiniz hic dusunmuyor herhalde ..

Allah yardımcınız olsun. Zor görünüyor durumunuz.
Hepsi ayrı ayrı boşanma nedeni aslında.
Dönemsel değil de hep böyleyse

Haklısınız, yalnız eşiniz sizin ve evladınızın mutluluğunu önemsemiyor ise sürdürmenin sizi yıpratmaktan başka bir işe yarayacağını sanmıyorum. Boşanmaya sıcak bakan biri değilim. Falan birliktelikten daha sağlıklı bir kararsa, düşünülebilir..
Defalarca tartıştık demişsiniz, tartışmanızın sonucunda bir yere varamıyorsanız tekrar aynı konuyu tartışmak size Zaman kaybettirir. Yıpranmayın, ilk önce sakin olun. Eşinize hayal ettiğiniz evliliğin böyle olmadığını ve böyle devam ederse boşanmak istediğinizi söyleyin. Karşısında sakinliğinizi koruyup kararlı konuşursanız bir sonuca varabileceğinizi umuyorum.

Allah sabır versin bu konuda en doğru kararı yine sen verirsin ama bu sekilde de bi ömür gecmez pek.ailesiyle konusmayi denesen? Oğlunuz boyle böyle. Bu gidisle bitcek bu evlilik dzelmezse falan die bi göz dağı versen

Isin aile kismina deginmedim biraz ondan da bahsedeyim.ben ve esim ogretmen.esimin kardesi de ogretmen.onun esi calismiyor.kayinvalidemlerin maddi durumu iyi degil.biz ikimiz calistigimiz icin onlarin gozunde zenginiz.kayinvalidemlerde isek tum maddi yuk esime ait.ornegin gecen ay maasinin tamamini ailesine harcadi.benim maasimla da oglumun eksiklerini aldik.halbuki tek ceyrek takmadiklari 50 bin lira kredi ile evlendigimiz dugun borclarimiz henuz bitti.ikimiz de calismamiza ragmen borclardan goz acamadik.benim ailem bize araba aldi surekli maddi manevi destek oldu.evlenmeden once hicbir maddi manevi sorunu olmayan biriyken birden darliga dustum.isin ilginci esim de kardesine annesine aciyor.annesi bizden harclik alip diger ogluna diger torununa hediye alacak kadar tuhaf.ve esim bunu normal algiliyor.

Bilemedim bosan diyip vebalinede girmek istemiyorum ama cocugu yok saymak ne demek gizli hesap niye tuhaf bi esiniz var

Artilarini ekserini bi kağıda yazın hangisi çoğunlukta bi bakin değerlendirin derim

Aileci herifle en başından evlenmezdim.
İlla ki belli etmiştir kendini.

Haa bilemedim , evlendim diyelim.
Bir de mutsuz oldum. Boşanırdım .

İddaa oynamakmış, ayrı banka hesabıymış.
Bunlar da boşanma sebebi benim için.

Eşinle bunları konuştun mu ?

Aileci herifle en başından evlenmezdim.
İlla ki belli etmiştir kendini.

Haa bilemedim , evlendim diyelim.
Bir de mutsuz oldum. Boşanırdım .

İddaa oynamakmış, ayrı banka hesabıymış.
Bunlar da boşanma sebebi benim için.

Eşinle bunları konuştun mu ?
Elbette belli etmisti.hatta bu yuzden defalarca nisan atmak istedim kendi ailem ikna etti beni.simdi de esini seviyorsun oglun var arada diye bosanmama sicak bakmiyorlar.isin dogrusu bu evlilik benim gozumde bitti ama ailemin vardir bir bildigi diyorum.yanlis yapmaktan pisman olnaktan korkuyorum.esimle bosanma istegimi sorunlarimi defalarca konustum.her seferinde sucu ustlenip alttan alir.

Valla kusura bakmasın kimse. .
Ailesine düşkün , biz kavramını (hesap ayrımı ) anlayamamış eşin . .
Çocuğu bile görmemek ne demek . .
Daha çok yeni evlisiniz. .
Tuhaf geldi bana . .

Eşiniz size ve çocuguna karşı haksızlık yapıyor.
Suçu üstlenmesi ve alttan alması olumlu olsa da yaptıgının karşılıgı degil maalesef.
Eğer haksızlıgını kabul ediyorsa neden farklı davranmıyor?
Diger türlü sizi oyalayıp "he he" diyerek geçiştirmekten bir farkı yok yaptıgının.

Evliliginiz hakkında karar sizin, su an yaşadıklarınızı hissettiklerinizi aileniz yalnızca gözlemler, zira birebir empati kurmak diye birşey yok hayatta.
Onlar icin iyi bir insan ve iyi bir damat mı? evet. O zaman kızımız da mutlu olabilir diye düşünüyorlardır.

Ben bosadim seninle aynı yastayiz ve bizimde iki yıllık olucaakti evliliğimiz iddaa oynuyordu yalanı coktu dolani coktu çocuk yapmadım ama senin çocuğun var bilmiyorum canım sen karar verickesin çocuğun olmasa hemen bırak dicemde diyemiyorum ..Ama seni dinlemiyor ve takmiyrsa sonun boşanmak ve en çok kaybettigin zamana acirsin duzelcek gibi durmuyor

e zaten çocuğunuda sizide sallamıyor evle maddi manevi alakası yok. ev sizin araba sizin bana evliliğiniz hiç mantıklı gelmedi. çocuğunuz için üzülüyosanız ortada bi baba yol zaten. aileniz yüksek ihtimal etraftan çekiniyor zamanla alışırlar onlarda. bilemiyorum eşiniz buradam sizi aşağı çeken extra bir yük gibi duruyor

Ben olsam boşanırdım.

Keşke birazda kendi ailesini düsünse. O harcadigi paralarla cocuguna birseyler alsa... Yazık yazık çok yazık. Birsey diyemiyorum arada bir bebek var onun gelecegi var çok iyi düsün canım.

Çocuğuna bu babayı layık görmemelisin bana göre.
İnsanlar çocuklarının gelecekleri için para biriktirirken adam şans oyunlarına yatırım yapıyor.
Öğretmen olacak bir de.
Biz kadınlar çalışmalı derken hata mı yapıyoruz acaba.
Maaşlı köleleri oluyoruz.

Back
X