- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
SeviyorsaNİz ayrılmamalısınız
Artısını eksisini yazdıktan sonra hangisi ağır basıyo?
Mutlu değilsen ayrılmalısın.
Evliliğinin yada kocanın elle tutulur tek güzel yanı var mı? bize anlattıklarından yok gibi duruyor da
Eğitim durumun ne iş güç var mı? boşanmak istiyorsan bunları düşünmen daha hayrına olur diğer erkeklerdense... işin yoksa iş bak eğitimin yarımsa onu tamamlamaya çalış...
Ondan sevgi dilemiyorum yada başka bir erkekten tabi ki hayatımda eşimden önce kimse olmadı ondan sonra da olmasa da olur zaten , fakat yaşamak bana inancım tükendi demek istiyorumKorkularınızı anlıyorum ancak gerçeklikten kopuk oldugunu düşünüyorum.
Diyelim ki bir daha karşınıza seveceginiz biri cıkmadı, hatta erkek cinsinin soyu tükendi.
Tek başınıza mutlu olabilmek varken birinden sevgi dilenerek ömür gecirmek daha mı mantıklı?
Deseniz ki en azından o son kalan erkekle ürerim... Eşinizle aranızda öyle bir paylaşım da yok dogru düzgün. Yani dünyanın sonu bile olsa yine ayrılmanız daha makul bir secenek.
Ek: şiddeti eklemeyi unutmuşum. Sözde o son seceneğinizin şiddet uyguladıgını da es gecmeyelim.
Esinin kotu yanları ne
Aramızda ayrılık yaşandiktan sonra şiddet kalktı .Korkularınızı anlıyorum ancak gerçeklikten kopuk oldugunu düşünüyorum.
Diyelim ki bir daha karşınıza seveceginiz biri cıkmadı, hatta erkek cinsinin soyu tükendi.
Tek başınıza mutlu olabilmek varken birinden sevgi dilenerek ömür gecirmek daha mı mantıklı?
Deseniz ki en azından o son kalan erkekle ürerim... Eşinizle aranızda öyle bir paylaşım da yok dogru düzgün. Yani dünyanın sonu bile olsa yine ayrılmanız daha makul bir secenek.
Ek: şiddeti eklemeyi unutmuşum. Sözde o son seceneğinizin şiddet uyguladıgını da es gecmeyelim.
Peki neden boşanmak istiyorsunuzEğitimim var evet ara verdim iş bulamıyorum şuan da bir mesleğe sahip değilim , mutlu değilim . kendimi berbat hissediyorum. Bir işe yaramaz hissediyorum. sevgisiz bi insan oldum ailemin yanına gittigim de sevgi görünce garipsiyorum düşüncelerime saygı duyan insanları gördükçe mutlu oluyorum benimle sürekli inatlaşan laf sokan insan yok karşımda . ailem var veni seven insanlar . bilmiyorum bu gece çaresizliğim o kadar arttı ki artık %90 ayrılık düşünüyorum . Bazı insanlara boşa kurtul diyorlar evet ama keske bu kadar basit olsa . inancımin sevgimin esasında artık son demlerimi yaşıyorum . Düşünüyoru daha çok yeni evliyiz bunun yanında bir çok yaşadığımız kötü olaylar var ama oturur mu bu kadar yaşanılan şeyden sonra evlilik . mutlu olurmuyuz yoksa eşim aklına estikçe beni duygusal anlamda her seferinde süründürmeye devam mı edecekçok yorgun hissediyorum kendimi iki gündür ben bu değilim ama engel olamıyorum gözlerim dolu dolu sanki bende de bitiriyor gibi bu evlilik içim sızlıyor
Bu bir once ki konumPeki neden boşanmak istiyorsunuz
Bence açık bir dille konuşmalısınız bu konuları onu karşınıza alıp. Belki sarıldığınızda ilgi beklediğinizi bile fark etmiyor, belki işle ilgili sorunları var vs vs. Konuşup mutsuzluğunuzu, beklentilerinizi, kırgınlıklarınızı güzelce dile getirdiğiniz halde hiç değişmiyorsa, sizi anlamaya çalışmıyorsa o zaman durum başka.. O durumda boşanmaktan başka çareniz kalmaz bence çünkü hiçbirimiz şu dünyaya mutsuz bir hayat geçirmek için gelmiyoruz...Bu bir once ki konum
Eşimle problemlerimiz var daha önce de belirtmistim acaba sorunlar benden mi kaynaklanıyor diye düşünmeye başladım eşime yakın davrandım benden etkilenmesi için herşeyı yaptim diyebilirim henüz 2 yıllık evliyiz eşim benden etkilenmiyor bunu farkettim 2 aydır cinsel lik 0 aramız bozuk evet ama güleryüz gösteriyorum onun etkilendiği şeyleri yapıyorum adam bana mısın demiyor sarılıyorum yatarken sarilmiyor artık sorunlardan sıkıldığı için hayatında başkası olabilir mi kızlar kavga etmekten tartışmaktan çok sıkıldım güzellikle konuşmaktan hiç anlamıyor bunu nasıl anlarım yada nasıl konuşmalıyım onunla
Eğitimim var evet ara verdim iş bulamıyorum şuan da bir mesleğe sahip değilim , mutlu değilim . kendimi berbat hissediyorum. Bir işe yaramaz hissediyorum. sevgisiz bi insan oldum ailemin yanına gittigim de sevgi görünce garipsiyorum düşüncelerime saygı duyan insanları gördükçe mutlu oluyorum benimle sürekli inatlaşan laf sokan insan yok karşımda . ailem var veni seven insanlar . bilmiyorum bu gece çaresizliğim o kadar arttı ki artık %90 ayrılık düşünüyorum .
Ondan sevgi dilemiyorum yada başka bir erkekten tabi ki hayatımda eşimden önce kimse olmadı ondan sonra da olmasa da olur zaten , fakat yaşamak bana inancım tükendi demek istiyorum
Aramızda ayrılık yaşandiktan sonra şiddet kalktı .
Çok bilgi sahibi değilim .
Ancak evlilik bir yuva kolaylıkla yikilmamali diye düşünüyorum . Elinizden geleni yapın. Affedilmeyecek bişey yapmadiysa tabi eşiniz .
Ha çareler tükendi hala mutsuzsaniz boşanmayı düşünün o vakit.
Bence açık bir dille konuşmalısınız bu konuları onu karşınıza alıp. Belki sarıldığınızda ilgi beklediğinizi bile fark etmiyor, belki işle ilgili sorunları var vs vs. Konuşup mutsuzluğunuzu, beklentilerinizi, kırgınlıklarınızı güzelce dile getirdiğiniz halde hiç değişmiyorsa, sizi anlamaya çalışmıyorsa o zaman durum başka.. O durumda boşanmaktan başka çareniz kalmaz bence çünkü hiçbirimiz şu dünyaya mutsuz bir hayat geçirmek için gelmiyoruz...
Buradaki herkesin düşüncesine tek tek saygı duyuyorum ve her cümleyi teker teker aklımdan geçiriyorum . Çünkü tanımadığım insanlar en doğru fıkri verecek ve yorumu yapacak insanlar. Bu evre de geçecek ve bişeylere başlayacağım kendim için . Kendime soruyorum bu çırpınış niyee diye...Size sevgi, saygı göstermeyen birinden bahsediyoruz. Öyle ki ailenizin yanına gittiginizde yokluguna alıştıgınız bu duyguları yaşamak tuhaf geliyormuş. Bunlar sizin cümleleriniz.
Bir insan evli oldugu adamdan kendisiyle ilgilenmesini dahi beklemeyecekse o zaman neden evli kalsın?
Bekliyor ama bu karşılanmıyorsa ve karşınızdaki kişi herhangi bir emek vermiyorsa bu durumda evlilige devam etmeniz, eşinizin sizi mutlu etme ihtimali üzerine oynadıgınız bir kumar olmaz mı?
Beklentileriniz sevgi dilenmeye dönüşmez mi?
Ayrılmamanızın özünde diger erkekleri düşünmekten ziyade yalnızlık korkusu oldugunu düşünmüştüm.
O yüzden dunyada kalan son erkek diyerek aslında o durumda dahi eşinizin yoklugunun sizin için bir kayıp olmadıgını anlatmaya çalışmıştım.
Fakat önemli olan sizin ne düşündügünüz elbette, iyi veya kötü farketmez, herkes hayatında istedigi seçimi yapma hakkına sahip. Ancak bu secimle neleri kabullendiginizi unutmayın lütfen.
regl döneminde misiniz? ben her reglde kocamı boşuyorum daaEğitimim var evet ara verdim iş bulamıyorum şuan da bir mesleğe sahip değilim , mutlu değilim . kendimi berbat hissediyorum. Bir işe yaramaz hissediyorum. sevgisiz bi insan oldum ailemin yanına gittigim de sevgi görünce garipsiyorum düşüncelerime saygı duyan insanları gördükçe mutlu oluyorum benimle sürekli inatlaşan laf sokan insan yok karşımda . ailem var veni seven insanlar . bilmiyorum bu gece çaresizliğim o kadar arttı ki artık %90 ayrılık düşünüyorum . Bazı insanlara boşa kurtul diyorlar evet ama keske bu kadar basit olsa . inancımin sevgimin esasında artık son demlerimi yaşıyorum . Düşünüyoru daha çok yeni evliyiz bunun yanında bir çok yaşadığımız kötü olaylar var ama oturur mu bu kadar yaşanılan şeyden sonra evlilik . mutlu olurmuyuz yoksa eşim aklına estikçe beni duygusal anlamda her seferinde süründürmeye devam mı edecekçok yorgun hissediyorum kendimi iki gündür ben bu değilim ama engel olamıyorum gözlerim dolu dolu sanki bende de bitiriyor gibi bu evlilik içim sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?