- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
Hanımlar , Boşanmak deyince aklıma türlü türlü şeyler geliyor. Yutkunuyorum asla kolay bişey olmadığını düşünüyorum . Erkeklerin hepsi aynı olduğu düşüncesi geçiyor aklımdan, eşimden ayrılırsam ne yaparım diyorum nasıl dayanırım nasıl ayakta kalırım , bulunduğum aile ortamı dolayısıyla çok modern bi aile yapısına sahip değilim muhafazakar insanlarız . Ailem arkamda olur verdiğim karar ne olursa olsun . Fakat ya hata yapıyorsam diyorum kendi kendime burda o kadar olumsuz şeyler okuyorum ki eşimle kıyaslayinca onunda iyi yönleri var elbet diyorum ama ya bana da kötü gelen yönleri , onlar ne olacak? kendimi bana değersiz hissediren vurdumduymaz . Herşeyi içine atan biri olarak gorunsede Evliligimizin daha ikinci yılında bu kadar sorun Yasar mıydık bana ilgisi bu kadar çabuk? bitebilir miydi ? yanlış anlaşılmasını istemiyorum hemen evlenmeyi mı düşündüğüm aklınıza gelebilir asla öyle bir düşüncem yok ama ya olursa bilmiyorum nasıl alışabildiniz nasıl alisilabilir anlatacağım kimsem yok içimi sizlere döküyorum . Çaresizim . Bir evliliğin bitmesi kolay gelmiyor bana severek ayrıldıktan sonra pişman olanınız oldu mu ? bilmiyorum 

Son düzenleme: