trendyolda kartı kaydettiğin zaman kayıtlı kartı silmek için pc'den trendyol sitesine girmek lazım. telefondan kayıtlı kart silinemiyor diye biliyorum. e bunu bilmeyen de kartı kaydettim kaldıramıyorum silemiyorum diye düşünüyordur sanırım.Benim de öyle de iki sene yahu, koooskoca iki sene. Adamın dolandırıcı olduğunu söylemiş konu sahibi. Ben olsam kırk kez değiştirirdim kartları hesapları. Bilemedim...
Geçenlerde eşimin kartı değişmiş mesela, benim haberim yoktu, alışveriş yapamadım. Kaç sene ki bu kartların süresi? Yani iki sene boşanma aşaması var, ondan önce kötü giden bir süreç vardır. İyi zamanlarda kaydedilmiştir muhtemelen diye düşünüyorum. O da çok uzun süre değil mi?
Bende mesaiden çıktım 5 te kendi ilime dönüyorum.ikamet adresinde şikayet oluyormuş pazarteisne kalsın istemiyorum. Karakola gideceğim iftardan sonra.hemen karakol savcılık ne varsa giderim. hadsiz yüzsüze bak aa
telefondan silebiliyorsun ve otomatik kaydetmiyor, kutucuk var orda onun işaretini kaldırıyorsun.trendyolda kartı kaydettiğin zaman kayıtlı kartı silmek için pc'den trendyol sitesine girmek lazım. telefondan kayıtlı kart silinemiyor diye biliyorum. e bunu bilmeyen de kartı kaydettim kaldıramıyorum silemiyorum diye düşünüyordur sanırım.
adam muhtemelen iyi zamanlarda kaydetti belki kaydettiğinin bile haberi yok, otomatik kaydediyor çünkü. bi onay kodu 3d secure falan devreye girmediyse kendi kartı bile sanmış olabilir. veya biliyor kartın durumunu ama bilerek yaptı ayı.
Aynı şeyi istiyorum. Yoksa iadeden ziyade bu içimi ferahlatırHirsizliktan suc duyurusunda bulunun sabikasina islesinler
Bilerek yapmadığını sayalım. Siz olsaniz yanına bırakır misiniz? Yıllarca dolandırdı beni. Konum vardır okuduysaniz. Evim gitti param gitti. Sıfırdan başlattı beni bu yaşta hayatatrendyolda kartı kaydettiğin zaman kayıtlı kartı silmek için pc'den trendyol sitesine girmek lazım. telefondan kayıtlı kart silinemiyor diye biliyorum. e bunu bilmeyen de kartı kaydettim kaldıramıyorum silemiyorum diye düşünüyordur sanırım.
adam muhtemelen iyi zamanlarda kaydetti belki kaydettiğinin bile haberi yok, otomatik kaydediyor çünkü. bi onay kodu 3d secure falan devreye girmediyse kendi kartı bile sanmış olabilir. veya biliyor kartın durumunu ama bilerek yaptı ayı.
Peki ne yapardınız. Kendisi yıllarca iyi niyetle ben bilmeden beni dolandırdı. Hayata sıfırdan başlamaya mecbur bıraktı. Yanına mi kalsintelefondan silebiliyorsun ve otomatik kaydetmiyor, kutucuk var orda onun işaretini kaldırıyorsun.
Bilmeyerek de yapmış olabilir ben çok yapıyorum çünkü o hatayı. Hatta adres değiştirmeyi de unutup ankaraya bot göndermişliğim var
Yok ben şimdiye kadar kırk kere savcılığa gitmiştim mesela.Peki ne yapardınız. Kendisi yıllarca iyi niyetle ben bilmeden beni dolandırdı. Hayata sıfırdan başlamaya mecbur bıraktı. Yanına mi kalsin
İşte gidemedim çünkü farklı ilde çalışıyorum. Günü birlik git gel.. mecburen karakola gideceğimYok ben şimdiye kadar kırk kere savcılığa gitmiştim mesela.
İkamet ettiğin ilde başvuru yapmak gerekiyormuş.Yok ben şimdiye kadar kırk kere savcılığa gitmiştim mesela.
öyle olduğunu bilmiyorsa silemiyor doğal olaraktelefondan silebiliyorsun ve otomatik kaydetmiyor, kutucuk var orda onun işaretini kaldırıyorsun.
Bilmeyerek de yapmış olabilir ben çok yapıyorum çünkü o hatayı. Hatta adres değiştirmeyi de unutup ankaraya bot göndermişliğim var
bırakmam tabii ki ne bırakıcam. zaten ayı dedim cümlemin sonunda.Bilerek yapmadığını sayalım. Siz olsaniz yanına bırakır misiniz? Yıllarca dolandırdı beni. Konum vardır okuduysaniz. Evim gitti param gitti. Sıfırdan başlattı beni bu yaşta hayata
Paranı geri alabildiysen bence büyütmeye gerek yok. Neden muhatap olasın ki?Bunu da düşündüm ama siz olsanız ne yapardınız. Yanına mi kalsin
Buguun sabah kirayı ödemek için hesabıma girdiğimde baktım 525 TL lik eksiden çekim olmuş. Detaya baktım Trendyol yazıyor. Aradım ex in ismini verdiler bana. Aldiklarini söylediler. Bir kisminin teslim alındığını bir kısmının teslim edilmediğini söylediler. Ki benim kartımın onda kayıtlı olduğunu bile bilmiyorum. 2 yıla yaklaştı dava acilali. İki kez trendyolu aradım teyit için doğruladim o kişi almış. Kargodakilerin iptalini istedim ama gerildim fazlasıyla. Zaten senelerce beni dolandirmissin hala ne istiyorsun benden.
Avukat olan arkadaşlardan yol gostermelerini rica ediyorum. Farklı ilde çalışıyorum avukatım karakola ya da savcılığa suç duyurusunda bulun dedi ama savcılığa gitme şansım yok. İftara zor yetisiyorum. Karakol işimi görür mü? Ya da nasıl bir ifade vermeliyim. Yoğun bir gündü ve gergindim saglikli düşünemiyorum..
Şimdiden teşekkürler
Kaç yıl evli kalmistiniz?Peki ne yapardınız. Kendisi yıllarca iyi niyetle ben bilmeden beni dolandırdı. Hayata sıfırdan başlamaya mecbur bıraktı. Yanına mi kalsin
O o kadar zeki bir hırsız ki senelerce ayakta uyuttu beni. Anlatsam aklınız şaşar.bitazds o yüzden yanlışlıkla yaptığına ihtimal vermiyorum. Ya da Allah razı gelmedi önüme düşürdüöyle olduğunu bilmiyorsa silemiyor doğal olarak
Nerden alacagim. Ben büyütme taraftarı değilim. Şikayette bulunacağım bana yaptıklarının yanında devede kulak. Gitsin ifade versin bu da bir rahatlama şekli bendeParanı geri alabildiysen bence büyütmeye gerek yok. Neden muhatap olasın ki?
Telefondan müdahale edilebiliyor, biz dalgınlıkla defalarca kaydedip sildik. Kart kayıtlı kalsın dşye resmen tuzak kuruyorlar insanatrendyolda kartı kaydettiğin zaman kayıtlı kartı silmek için pc'den trendyol sitesine girmek lazım. telefondan kayıtlı kart silinemiyor diye biliyorum. e bunu bilmeyen de kartı kaydettim kaldıramıyorum silemiyorum diye düşünüyordur sanırım.
Ben genel bir başvuru yapıp sonra da sitenin onun adını verdiğini ve zaten boşanma davamds da beni dolandırdığıni yani devamı.niteloginde olabilir diye şikayet edecegimtam öldürmelik model, kesinlikle ilk değildir. Siz suç duyurusunu yapın, mahkemede de kullanabiliyorsanız kullanın bu durumu. Trendyolda kayıtlı kartlarda şifre falan istemiyor şak diye kesiyor parayı, eşimin kartını yanlışlıkla kaydettiğimizde öğrendik biz de maalesef. İnşallah paranın çoğunu kurtarabilmişsinizdir. Avukatınız aracılığıyla ulaşıp aldıklarını iade etmesini yoksa hakkında dolandırıcılıktan dava açacağınızı da iletebilirsiniz.
5 yıl. Ama ben evliyim saniyormusum o dolandıriyormus arkadan. Sagip.yiyormus beniKaç yıl evli kalmistiniz?
O da bu tuzağa dusmeseydi. Yıllarca karda yürüdü izini belli etmediTelefondan müdahale edilebiliyor, biz dalgınlıkla defalarca kaydedip sildik. Kart kayıtlı kalsın dşye resmen tuzak kuruyorlar insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?