Boşanmakta olduğum kisi kartımdan alışveriş yapmiş

trendyolda kartı kaydettiğin zaman kayıtlı kartı silmek için pc'den trendyol sitesine girmek lazım. telefondan kayıtlı kart silinemiyor diye biliyorum. e bunu bilmeyen de kartı kaydettim kaldıramıyorum silemiyorum diye düşünüyordur sanırım.

adam muhtemelen iyi zamanlarda kaydetti belki kaydettiğinin bile haberi yok, otomatik kaydediyor çünkü. bi onay kodu 3d secure falan devreye girmediyse kendi kartı bile sanmış olabilir. veya biliyor kartın durumunu ama bilerek yaptı ayı.

telefondan silebiliyorsun ve otomatik kaydetmiyor, kutucuk var orda onun işaretini kaldırıyorsun.

Bilmeyerek de yapmış olabilir ben çok yapıyorum çünkü o hatayı. Hatta adres değiştirmeyi de unutup ankaraya bot göndermişliğim var

Bilerek yapmadığını sayalım. Siz olsaniz yanına bırakır misiniz? Yıllarca dolandırdı beni. Konum vardır okuduysaniz. Evim gitti param gitti. Sıfırdan başlattı beni bu yaşta hayata

Peki ne yapardınız. Kendisi yıllarca iyi niyetle ben bilmeden beni dolandırdı. Hayata sıfırdan başlamaya mecbur bıraktı. Yanına mi kalsin

öyle olduğunu bilmiyorsa silemiyor doğal olarak

Bilerek yapmadığını sayalım. Siz olsaniz yanına bırakır misiniz? Yıllarca dolandırdı beni. Konum vardır okuduysaniz. Evim gitti param gitti. Sıfırdan başlattı beni bu yaşta hayata
bırakmam tabii ki ne bırakıcam. zaten ayı dedim cümlemin sonunda.
ben sizin tarafınızdayım yani.

tam öldürmelik model, kesinlikle ilk değildir. Siz suç duyurusunu yapın, mahkemede de kullanabiliyorsanız kullanın bu durumu. Trendyolda kayıtlı kartlarda şifre falan istemiyor şak diye kesiyor parayı, eşimin kartını yanlışlıkla kaydettiğimizde öğrendik biz de maalesef. İnşallah paranın çoğunu kurtarabilmişsinizdir. Avukatınız aracılığıyla ulaşıp aldıklarını iade etmesini yoksa hakkında dolandırıcılıktan dava açacağınızı da iletebilirsiniz.

Telefondan müdahale edilebiliyor, biz dalgınlıkla defalarca kaydedip sildik. Kart kayıtlı kalsın dşye resmen tuzak kuruyorlar insana

Ben genel bir başvuru yapıp sonra da sitenin onun adını verdiğini ve zaten boşanma davamds da beni dolandırdığıni yani devamı.niteloginde olabilir diye şikayet edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…