Boşanmakta olduğum kisi kartımdan alışveriş yapmiş

Onay kodu kartın tanımlı olduğu telefona değil trendyola kayıtlı telefona geliyor taksitli alışveriş dışında.

siz kartınız çalınmış gibi bankayı arayın yeni kart yollasınlar bütün numaraları falan değişiyor
Haklisiniz ama bugun yapamazdım bunu malum.maas günü, maaş kartım ve elden ödemelerim var. Sanal alışverişe kapattım.sikayet ettikten sonra tamamen kapatıp yenisini isteyecegim

Çok iyi niyetli olacak ama acaba yillar sonra sipariş verdi,bir anda çekilmiş mi bulundu.
Bu savim icin iki örnek var, biri geçen ay ablam adına bir sipariş verecektim amazondan. İki kere ileriye bastım, adres - kart girmeden hemen siparişiniz kabul edildi,yarın elinize ulaşır mesajı geldi. Neyse ki orada iptal seçeneği falan vardı, iptal edip tekrar sipariş verdim.
İkincisi de Hepsiburada'dan bir sipariş vermiştim. Sabahına eski sevgilim bana mesaj atmış, "Hepsiburada 'dan sandalye sipariş etmişsin,benim mailime düştü " diye. Çok kullanmadığım bir site, en son demek sipariş verdiğimde onun maili varmis, o açık kalmış. Farketmedim bile.
Yani belki de adam yıllar sonra ilk defa açmıştır,o ne olduğunu anlamadan sipariş vermiş bulunmustur

Kartların süresi 3-4 sene sanırım. Konu sahibinin boşluğuna gelmiş. Belli ki kayıtlı olduğundan haberi bile yoktu. Adam da azar azar tırtıklamıştır bu süreçte. Bu seferki harcama çok olunca dikkat çekmiştir. Evlerden ırak böyle eski koca.

Onay kodu kartın tanımlı olduğu telefona değil trendyola kayıtlı telefona geliyor taksitli alışveriş dışında.
İşte bunu bilmiyordum benimki maaş kartı yani kkarti değil ve benim tüm alışverişlerimde onay kodu istiyor. Ve kartınızdan su kadarlık alışveriş.yapilmisrir diye de mesaj geliyor genelde. Öyle hatırlıyorum en azından. Uzun zamandır ondan alışveriş yapmamıştım.
Ama banka olayı karışık geldi bana. Aynı bankadan altınlarımi aldı bans mesaj gelmedi.ortak kasaydi.

Bunu da düşündüm ama siz olsanız ne yapardınız. Yanına mi kalsin

Aynen. Şimdi geçmişe bakacağım ilk firsatta

Evet tek kartım ve bazen bende market veya online alışverişi falan yapıyorum diye sanal alışverişe açıkti. Bugun onu kapattım ama geç oldu
Normalde kapalı tutun sadece alışveriş zamanlarında açık hale getirin. Uygulamadan hemen açılıyor zaten.

Ben de bir keresinde kardeşimin kartıyla sipariş vermiştim yanlışlıkla ama hemen fark edip iptal ettim. Sipariş verdiğimizde hem telefona hem maile bilgi geliyor zaten, gelecek diye bekledim. Bir şey gelmeyince anladım. Bana çok iyi niyetli gibi gelmedi.

Normalde kapalı tutun sadece alışveriş zamanlarında açık hale getirin. Uygulamadan hemen açılıyor zaten.
Bin pişman oldum açık bıraktığıma..ama nereden bilebilirdim böyle birşey olacağını. Bu kadarı da aklıma gelmezdi yani. Diyorum ya kartımın onda kayıtlı olduğunu dahi bilmiyorum

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Hesabına da mı bakmadı kendi hesabından eksilen oldu mu olmadı mı diye

Üstelik iptal edebilirdi alisverisini. Ölüm kalım meselesi miydi nevresim takımı falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…