İnanin deliye döndümAdamdaki rahatlık ve yüzsüzlük hayret verici.
Evet çok doğru2 senedir kartınızın ya da kart bilgilerinizin adamda ne işi var ki?
Ben kart bilgilerimin onda olduğunu bilmiyordum ki hatta şifresini falan değiştim kendimce ama trendyola bir kez tanimlayinca kaliyormus orda. Benim takildigim olay asıl su: ben alisveris yaparken onay kodu istiyor bana mesaj geliyor o harcama ile ilgili mesaj gelmedi, mail gelmedi özellikle kontrol ettim.2 senedir kartınızın ya da kart bilgilerinizin adamda ne işi var ki?
Eşimin kartı benim Trendyol’da kayıtlı. Alışveriş yaptığımda cep telefonundan onay kodu da istemiyor. Zamanında öyle ayarlamıştım. Eşim farkında değildir bile kayıtlı olduğunun.2 senedir kartınızın ya da kart bilgilerinizin adamda ne işi var ki?
Ah ne kadar istiyorum bir bilseniz ama işte hukuk elimi kolumu bağlıyorAvukat değilim ama iögüdüsel olarak içimden yağlı sopayla evire çevire
Neyse asalak insan işte
Sanırım aynı şey bende de geçerli ama bana bankadan da mesaj gelmedi şu kadar alışveriş olmuştur diye. Allah bilir bu kaçıncı kazigi da ben yüklü miktar ve eksiye düşünce farkettim.Eşimin kartı benim Trendyol’da kayıtlı. Alışveriş yaptığımda cep telefonundan onay kodu da istemiyor. Zamanında öyle ayarlamıştım. Eşim farkında değildir bile kayıtlı olduğunun.
Kayitli kartta onay istemiyor. Kartınızı internet alışverişine açık mi tutuyorsunuzBen kart bilgilerimin onda olduğunu bilmiyordum ki hatta şifresini falan değiştim kendimce ama trendyola bir kez tanimlayinca kaliyormus orda. Benim takildigim olay asıl su: ben alisveris yaparken onay kodu istiyor bana mesaj geliyor o harcama ile ilgili mesaj gelmedi, mail gelmedi özellikle kontrol ettim.
Kartları sanal alışverişe kapattım şuan önce karakola başvurup sonra tamamen kapatmak istedim. Bir de maaş kartım ve elden odemelerim var yani bugün açık olmaliydiAklıma Celal ile ceren filmindeki sahne geldi. İlk işiniz bankaya gidip bütün kartları kapattırmak olsun. Karakolda savcılığa yönlendirir heralde. 300 lira için değmez uğraşmaya
Savcılık pazartesiye kaldı ben de bu akşam karakola gitmeyi düşündüm. Orası savcılığa sevkediyormus yine sanirimAdama bak resmen hırsız,
Avukatınız söylemiş savcılığa suç duyurusunda bulunun .
Benim de öyle de iki sene yahu, koooskoca iki sene. Adamın dolandırıcı olduğunu söylemiş konu sahibi. Ben olsam kırk kez değiştirirdim kartları hesapları. Bilemedim...Eşimin kartı benim Trendyol’da kayıtlı. Alışveriş yaptığımda cep telefonundan onay kodu da istemiyor. Zamanında öyle ayarlamıştım. Eşim farkında değildir bile kayıtlı olduğunun.
Savcılık pazartesiye kaldı ben de bu akşam karakola gitmeyi düşündüm. Orası savcılığa sevkediyormus yine sanirimAdama bak resmen hırsız,
Avukatınız söylemiş savcılığa suç duyurusunda bulunun .
Evet aylık 50-100 lira olsa dikkat çekmez, arada yapıyordur muhtemelen. İnsanda gururun kırıntısı bile mi olmaz ya gerçekten tuhaf.Sanırım aynı şey bende de geçerli ama bana bankadan da mesaj gelmedi şu kadar alışveriş olmuştur diye. Allah bilir bu kaçıncı kazigi da ben yüklü miktar ve eksiye düşünce farkettim.
Evet tek kartım ve bazen bende market veya online alışverişi falan yapıyorum diye sanal alışverişe açıkti. Bugun onu kapattım ama geç olduKayitli kartta onay istemiyor. Kartınızı internet alışverişine açık mi tutuyorsunuz
Erkeklerde mi. Bendeki o kadar cirkinlesti ki anlatamam. Öyle çirkin varlıkta gurur mu arıyorsunuz.Evet aylık 50-100 lira olsa dikkat çekmez, arada yapıyordur muhtemelen. İnsanda gururun kırıntısı bile mi olmaz ya gerçekten tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?