- 11 Nisan 2016
- 119
- 35
- 98
- 40
- Konu Sahibi melekim_ahmet
Merhaba , 10 yıllık evli, 3 çocuklu bir anneyim . Öğretmenim . Eşimle çok sıkıntılı bir evliliğimiz var . Her türlü şiddet var . Çok döndük boşanmanın eşiğinden , çok polis-uzaklaştırma olayları yaşadık . Geldiğimiz noktada hala evliyiz . Çocuklar için… Ama artık tükendim ve bitirmek istiyorum ama bu seferde korkuyorum . Oğlum 8 yaşında ve bana “anne bizim için birlikte kalamaz mısınız ?. Biz babamızı çok seviyoruz “ diyor . Kızım 4 yaşında “ ben babamı özlemek istemiyorum , ondan ayrı yaşamak istemiyorum “ diyor . Ben de korkuyorum .. ya bişey olursa , ya kontrol edemeyeceğim olaylar yaşarsam ya çocuklarım beni suçlarsa, ya çocuklarım bu olaydan çok etkilenip onları kontrol edemeyeceğim bireyler haline dönüşürlerse .. insanlar 2 kişi olarak çocuklarının başlarında durdukları halde sıkıntı yaşıyorlar . Ben tek başıma bunu başaramazsam … … boşananlar veya çevresinde boşanmış birileri olanlar size sormak istiyorum; hep olacak mı bu korku ? Net karar nasıl verilir ? Net karar olduğunu nasıl anlar insan ? Sonrasında pişmanlık yaşanıyor mu??