- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Sürekli evliliğimize herşeyimize karışıp bir konuyu aylarca açması. Biz karıkoca böyle karar verdik diyoruz dinlemiyor kendi istediği olsun diye aylarca konuyu bana açıp baskı yapmasıKayinbabanizla sorun ne?
hayret bi kayinbaba sorunu.Kızlar daha önce eşimden boşanmaya kadar vermiştim kayınbabamın evliliğimize sürekli karışmasından dolayı hatırlarsınız. Eşimin yüzüne karşı seni artık istemiyorum babanın sürekli aynı konuları bana açmasından ve seninde beni savunmamandan bıktım boşanmak istiyorum dedim. O da tamam deyip diğer odaya çekti gitti. Sonra ertesi gün öğlen işyerinden aradı beni napıyorsun nasılsın çocuk nasıl falan dedi bende iyi falan dedim. Sonra bana akşam ciddi miydin gerçekten benden ayrılmak mı istiyosun dedi. Bende evet diyemedim, sanki dilim tutuldu bir garip oldum. Konu kapansın diye ben onu sinirlilikle söyledim dedim geçtim.O da bana herşey düzelcek herşey yoluna gircek merak etme ben seni de oğlumu da ikinizi de çok seviyorum.Ben babamı hep uyarıyorum ama yine sana konu açıyo beni dinlemiyor. Bir daha babam konu açarsa direk benim üzerime at. Eşim böyle istiyor bu kocamın kendi kararı onunla konuş baba de dedi bende tamam dedim. İçinde eşime karşı bir yumuşama oldu bende seni çok seviyorum dedim kapattık telefonu. Sizce kayınbabama böyle dersem artık benle uğraşıp huzurumuzu bozmayı bırakır mı
Gerçekten böyleler ya. Benim resmen 2 tane kaynanam var. Kayinbabam da kaynanalık yapıyo banayeni model kayınpederler sanırım böyle
tavrını koy sen ne atıcan eşinin üstüne.
ilkaylarımda evime kimin nasıl gelicepine bile aklı sıra karışan adam şindi kendisi giremiyo evime
2 sene olcak evleneli eşim ilk defa babasına karşı benim yanımda gibi duruyor şuanda. Inşallah değişmezhayret bi kayinbaba sorunu.
mutlu olursunuz umarim, esin senin yaninda.
Gerçekten böyleler ya. Benim resmen 2 tane kaynanam var. Kayinbabam da kaynanalık yapıyo bana
Zaten bundan sonra öyle yapcam. Kayınbabam yüzünden en az 6 kez boşanma noktasına gelmişizdir. Baba karıkoca böyle karar verdik ortak kararımız diyorum. Ama o bunu ortak karar değilde ben sanki oğlunu doldurmuşum oğluna baskı yapmışım gibi algılayıp üstüme daha çok geliyor. Bundan sonra direkt bu eşimin kendi kararı dicemBunun için evliliğinizi bitirme noktasına getirmeyin, eşinizin babası da olsa bir nevi dış kapının dış mandalı. Takmayın eşim böyle istedi deyin ortamdan uzaklaşın.
Evet aynen gereken yerde hep cevabımı verdim kendimi savundum. Ama öyle bir karakterki kayınbabam ben hayatımda böyle bir adam görmedim. Sürekli huzur bozan ve devamlı kendini haklı gören bir tip herkes bana itaat etsin istiyo hep.ben kayınpeder hiç susmaz ama hiç yemek yerken bile konuşur. adam bulamasa kakasıyka kavga eder öyle bi tip
küsünce karısı bile seviniyo ben neden çekiyşm ki ?
susunca mutlu mu ediyolar seni yoo sende susma sonuçta değişen tek şey içindekini dökmüş olucaksın
Inşallah canım Amin. Kocama bazen çok kızıyorum ama yine de içimde ona karşı bir sevgim var vazgeçemedim ondançok mutlu olun inşallah..
İnşallah canım sağolHayırlısı olsun, mutlu olun.
Evet aynen gereken yerde hep cevabımı verdim kendimi savundum. Ama öyle bir karakterki kayınbabam ben hayatımda böyle bir adam görmedim. Sürekli huzur bozan ve devamlı kendini haklı gören bir tip herkes bana itaat etsin istiyo hep.
Denicem bunu. Keşke kayınbabam benden soğusa da bir daha benle muhatap olup evimin huzurunu bozamasaalaycı şekilde yüzüne gülümse :)
ben haklıyım de , başka şeyle ilgilen bedenin orda ama ruhun olmasın.
ben oyun oynuyorum iyice kuduruyo
Çok sağolun. Eşim aslında iyi biri ne kadar hataları olsa da özünde iyi biri. Ama bazen ailesinin tarafında olup bana yükleniyor. Ailesinin herşeyimize karışması yüzünden eşimle aram bozuluyorkocanız iy birine benziyo.
biraz silik davranması normal.
babası neticede.
onu da anlayın.
yanınızdaysa bu güzel bişey.
mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?