- 16 Mart 2018
- 83
- 25
- 3
- 41
- Konu Sahibi mahsunkadin
-
Ben cocuklarim icin cok endiseleniyorum zaten.surekli sinirli gergin bir baba surekli azarlayan bir baba onlarin psikolojisini bozacak.acaba ayri olurlarsa daha mi iyi olur.daha dikkatli ve ozlemle yaklasir cicuklarina..ailem arkamda degil onlarin tek dertleri ablam ablamin cocuklari onun dertleri.beni cok da umursamiyorlar.calisiyorum evet idare edebilirim belki.ama iki cocukla dul kalmak da korkutuyor biraz..bilmiyorum cok yorgun ve cok kararsizimKabul ediyorsa tedavi olsun
Sürekli gergin ortamda büyüyen çocuklarda psikolojik hasarlar oluşuyor.
Sizi geçtim en azından çocukları için...
Ha kabul etmiyorsa tedavi olmayı, ya da çabalamıyorsa o zaman size kalmış . Aileniz arkanızda işiniz falan da varsa ona göre karar verin. Ben her zaman öncelikle kurtarmak için bütün seçenekleri değerlendirme taraftarıyım
Benim esimin de cabuk geciyor ama ben artik dayanamiyorum.surekli sinirlenmeye hazir bi adam hem beni hem cocuklarimi cok yoruyor.ama bu dualara bakacagim.tesekkur ederim.siz nasil idare ediyorsuniz nasil surduruyorsunuz evliliginiziYa Veliyy
Ya Halim okuyun
ne için okunduğuna nette bakabilirsiniz benim eşimde gergin okuyorum hep binerce şükür öfkesi siniri çabuk geçiyor.
Adımı siz atınEvet farkinda tedavi ol teklifinde de bulundum..tamam diyor ama bi adim atmiyor bicak kemige dayaninca mi acaba akli basina gelecek.kesinlikle ofke kontorolu sorinu var.hemen sinirleniyor kendine hakim olamiyor
Olabilir aslinda..peki psikologtan mi psikiatristen mi almak gerek sizceAdımı siz atın
Randevu alın ve şu gün şu saatte gidiyorsun diyeceksiniz
Zaten istekli olup olmadığını çabalayacağını böylelikle görürsünüz
bence psikiyatriye gidinOlabilir aslinda..peki psikologtan mi psikiatristen mi almak gerek sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?