Bosanmali mi yoksa cabalamali mi

mahsunkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
83
25
3
41
Hanimlar merhaba..dertlesecek kimsem yok diye uyelik actim ne olur akil verin.evliyim iki cocugum var.sorun esim ve esimin sinirli halleri.hemen her seye sinirleniyor.cocuklarina karsi tahammulsuz.onlarin yaptigi seylere bile asiri tepki veriyor.sonra pisman oluyor hemen ama kalbimizi kirmis oluyor.ben evde surekli gergin bi kocadan bi babadan cok bunaldim.esimi ailem de sevmiyor.annem acikca soyledi dun gece bizler cektik siz cekmeyin insan bir kere dunyaya geliyor onune bak kizim olmuyorsa dedi.ben cok bunaldim.esimi insan icine cikaramiyorum.korkuyorum insanlarin yaninda da sinirlenir abuk sabuk davranir diye.aslinda huyunu biliyor ve bundan o da rahatsiz ama yapip yapip pisman oluyor..ben idare etmekten cok yoruldum..sizce cabalsam degisir mi evli kalmak mi yoksa bosanmak mi..bosanirsam yapabilir miyim.

öfke problemimi var acaba?kendini sakinlestiremiyor ve o an patliyor dediniz sonradan pisman oluyormus
yani genel olarak iyiyse ve tek problem buysa tedavi olmasini söylesebiz nasil olur

Boşanırsanız elbette yapabilirsiniz ama eşiniz durumun farkındaysa destek alabilirsiniz.. öfke kontrolü olmaması bir tür rahatsızlıktır ve tedavi gerektirir... Allah yardımcınız olsun her daim

Yani konuşmak gerekir eşle.
Kendisi çabalayacak mı? Durumun vehametinin farkında mı? Değişmek istiyor mu? Vb konular önemli burada.
Ben böyleyim kafasındaysa işiniz zor.
Ama evet haklısın diyebiliyorsa mücadele etmeye değer tabiki.

Kabul ediyorsa tedavi olsun
Sürekli gergin ortamda büyüyen çocuklarda psikolojik hasarlar oluşuyor.
Sizi geçtim en azından çocukları için...
Ha kabul etmiyorsa tedavi olmayı, ya da çabalamıyorsa o zaman size kalmış . Aileniz arkanızda işiniz falan da varsa ona göre karar verin. Ben her zaman öncelikle kurtarmak için bütün seçenekleri değerlendirme taraftarıyım

Elinde olmayan sebeplerle patlama yaşayıp,pişman oluyorsa tedavi olması gerektiğini söyleyin..
Kabul ederse ne ala..

Evet farkinda tedavi ol teklifinde de bulundum..tamam diyor ama bi adim atmiyor bicak kemige dayaninca mi acaba akli basina gelecek.kesinlikle ofke kontorolu sorinu var.hemen sinirleniyor kendine hakim olamiyor

Tedavi olmayı kabul etmezse böyle devam edemeyeceğinizi ve mutsuz olduğunuzu söyleyin.
Belki durumun ciddiyetini anlar da kendini düzeltir.

Ya Veliyy
Ya Halim okuyun
ne için okunduğuna nette bakabilirsiniz benim eşimde gergin okuyorum hep binerce şükür öfkesi siniri çabuk geçiyor.

Ben cocuklarim icin cok endiseleniyorum zaten.surekli sinirli gergin bir baba surekli azarlayan bir baba onlarin psikolojisini bozacak.acaba ayri olurlarsa daha mi iyi olur.daha dikkatli ve ozlemle yaklasir cicuklarina..ailem arkamda degil onlarin tek dertleri ablam ablamin cocuklari onun dertleri.beni cok da umursamiyorlar.calisiyorum evet idare edebilirim belki.ama iki cocukla dul kalmak da korkutuyor biraz..bilmiyorum cok yorgun ve cok kararsizim

Ya Veliyy
Ya Halim okuyun
ne için okunduğuna nette bakabilirsiniz benim eşimde gergin okuyorum hep binerce şükür öfkesi siniri çabuk geçiyor.
Benim esimin de cabuk geciyor ama ben artik dayanamiyorum.surekli sinirlenmeye hazir bi adam hem beni hem cocuklarimi cok yoruyor.ama bu dualara bakacagim.tesekkur ederim.siz nasil idare ediyorsuniz nasil surduruyorsunuz evliliginizi

Evet farkinda tedavi ol teklifinde de bulundum..tamam diyor ama bi adim atmiyor bicak kemige dayaninca mi acaba akli basina gelecek.kesinlikle ofke kontorolu sorinu var.hemen sinirleniyor kendine hakim olamiyor
Adımı siz atın
Randevu alın ve şu gün şu saatte gidiyorsun diyeceksiniz
Zaten istekli olup olmadığını çabalayacağını böylelikle görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…