- Konu Sahibi mahsunkadin
-
Yaptim birkac kez ama oglum cok etkileniyor...cocuklarim icin cogunlukla o sinirliyken alttan aliyor susuyorum..bu da ben de birikiyor ve kendi icimde tum ipleri kopariyorum ne yazikkiBir öfke patlamasıda siz yaşay8n yeter diye belki anlar .
Allaha sukur yok onlar..hatta evde bana cok yardimci bir estir ama gel gelelim tek sorun ofkesine hakim olamamasiBen işin ıcerisinde aldatma ve şiddet yoksa boşanmama taraftarıyım. Psikolog/psikiyatri ile gayet çözülebilir
Peki bir gelişme varmı martta açmışsınız bu konuyu gitti mi doktora çocuklarınız için çok kötü bir ortam ilerde bunun acısı çıkıyor malesef kendimden biliyorum tedavi olsun hayatınıza kaliteli ve mutlu devam edin hep siz ve çocuklar onu alttan almak zorunda değilsiniz böyle hayat olmazAllaha sukur yok onlar..hatta evde bana cok yardimci bir estir ama gel gelelim tek sorun ofkesine hakim olamamasi
Yok daha gitmedi...siz nasil sorunlar yasadiniz pekiPeki bir gelişme varmı martta açmışsınız bu konuyu gitti mi doktora çocuklarınız için çok kötü bir ortam ilerde bunun acısı çıkıyor malesef kendimden biliyorum tedavi olsun hayatınıza kaliteli ve mutlu devam edin hep siz ve çocuklar onu alttan almak zorunda değilsiniz böyle hayat olmaz
Benim babam çok sinirli geçmişine takıntılı bi adam evde hep gergindir her an tetikte olmak duygusu o kadar yorucu ki nişanlandım kavga etti düğünüme iki gün kala çok hafif makyaj için sebebsiz kavga çıkardı o evden cenaze gibi çıktım ruhen ve çok uzun süre rüyalarımda dahi ağlardım eşim uyandırıp sakinlestirirdi benim eşim çok sakin bi adam ama babamın izleri hala duruyor evlatlarıniza yapmayın bu kötülüğü evet bu bir sorun ama tedavi olabilir hemde hemen yoksa ıste böyle derinde bir iz acı bırakıyorYok daha gitmedi...siz nasil sorunlar yasadiniz peki
Inanmiyorum cok cok uzuldum..ne kadar etkilenmissiniz..cok uzuldum..dilerim evliliginizde hak ettiginiz mutlulugu bulursunuz...siz boyle deyince dahs bir korktumBenim babam çok sinirli geçmişine takıntılı bi adam evde hep gergindir her an tetikte olmak duygusu o kadar yorucu ki nişanlandım kavga etti düğünüme iki gün kala çok hafif makyaj için sebebsiz kavga çıkardı o evden cenaze gibi çıktım ruhen ve çok uzun süre rüyalarımda dahi ağlardım eşim uyandırıp sakinlestirirdi benim eşim çok sakin bi adam ama babamın izleri hala duruyor evlatlarıniza yapmayın bu kötülüğü evet bu bir sorun ama tedavi olabilir hemde hemen yoksa ıste böyle derinde bir iz acı bırakıyor
Yo üzülmeyin sadece ayna olmak istedim size de yazık evlatlarıniza da eşim sakin bir adamdır çok mutlu güzel bir evliliğim var amma azıcık sinirlense ki olucak ben eşime belli etmiyorum ama hopp bütün eski defterler açılıyor icimde kenarda köşede ağlıyorum yine gelip eşim topluyor beni o yüzden evlatlariniza bu kötülüğü yapmayın bu bahane olamaz sinirliyse girsin tedavi olsun sizde mutlu bir şekilde devam edin hatta siz alin randevuyu belki bir gelişme ilerleme olurInanmiyorum cok cok uzuldum..ne kadar etkilenmissiniz..cok uzuldum..dilerim evliliginizde hak ettiginiz mutlulugu bulursunuz...siz boyle deyince dahs bir korktum
Eßinizde öfke kontrolü sorunu var sanirim.tedavi olmazsa düzelmez. Ve hayatiniz böyle gider. Her gun bu derdi cekerim diyorsan devam edeceksin. Yoksa bosayacaksinHanimlar merhaba..dertlesecek kimsem yok diye uyelik actim ne olur akil verin.evliyim iki cocugum var.sorun esim ve esimin sinirli halleri.hemen her seye sinirleniyor.cocuklarina karsi tahammulsuz.onlarin yaptigi seylere bile asiri tepki veriyor.sonra pisman oluyor hemen ama kalbimizi kirmis oluyor.ben evde surekli gergin bi kocadan bi babadan cok bunaldim.esimi ailem de sevmiyor.annem acikca soyledi dun gece bizler cektik siz cekmeyin insan bir kere dunyaya geliyor onune bak kizim olmuyorsa dedi.ben cok bunaldim.esimi insan icine cikaramiyorum.korkuyorum insanlarin yaninda da sinirlenir abuk sabuk davranir diye.aslinda huyunu biliyor ve bundan o da rahatsiz ama yapip yapip pisman oluyor..ben idare etmekten cok yoruldum..sizce cabalsam degisir mi evli kalmak mi yoksa bosanmak mi..bosanirsam yapabilir miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?