Bosanmali mi yoksa cabalamali mi

bence eşinizin bir problemi var ruhsal ya da şeker vs gibi hasta kabul edip çözüm arayın yuva yıkmak zordur düzeltmeye bakın

Ben işin ıcerisinde aldatma ve şiddet yoksa boşanmama taraftarıyım. Psikolog/psikiyatri ile gayet çözülebilir

Sürekli gergin ortamda büyüyen çocuklarda babayı örnek alır.. Siz tek çabalasanız da bir işe yaramaz.. eşinizin farkına varıp silkelenmesi lazım..

Çözüme yanaşırsa sınırları zorlarsınız..Yok eğer yanaşmıyorsa kusura bakmasın.Siz onun yapıp edip pişman olduklarıyla neden ömür çürüteceksiniz ki? Ailenin desteğini de almışsın bu çok önemli..Çocukların korkak büyüyor şu an da baba yüzünden ve ileride özgüven problemleri olacak..Babaları gibi öfke nöbetleri olacak..Nereden biliosunuz derseniz benim annem babam da afedersiniz de delinin tekiydiler..Ben ne oldum? öfke problemi olan ,hayata karşı korkular besleyen özgüveni temelinden sarsılmış bir birey olarak topluma katıldım..Üniversitede sorunlar yaşadım kendimi asosyal ettim.Evliliğimde iyi bir tercih yapamadım ve evliliği yönetemedim.Ha kocam kötü biriydi o ayrı birşey ama daha akıllıca yönetememek benle ilgili bir duurmdu.Şimdi düşünüyorum da çocukluğuma kıymışlar..Annem babam egoları yüzünden o minik kızın hayatını yakmışlar.Onlara teşekkür edemeyeceğim bu yüzden..Sizde böyle evlatlar büyütmemek için önlem alın..En kötü ihtimalle eşinize bir ders verin,anne evine gidin bir süre tedaviye ikna olmazsa sizi geri döndürmek için bu yol iyi bir yaptırım olucaktır.Anasının avutamadığını siz mi avutacaksınız? Kaldı ki eşinizin ailesine bakarsak muhtemelen onun ailesinde de asabi tiplere mutlaka rastlayabiliriz..

Allaha sukur yok onlar..hatta evde bana cok yardimci bir estir ama gel gelelim tek sorun ofkesine hakim olamamasi
Peki bir gelişme varmı martta açmışsınız bu konuyu gitti mi doktora çocuklarınız için çok kötü bir ortam ilerde bunun acısı çıkıyor malesef kendimden biliyorum tedavi olsun hayatınıza kaliteli ve mutlu devam edin hep siz ve çocuklar onu alttan almak zorunda değilsiniz böyle hayat olmaz

Yok daha gitmedi...siz nasil sorunlar yasadiniz peki

Yok daha gitmedi...siz nasil sorunlar yasadiniz peki
Benim babam çok sinirli geçmişine takıntılı bi adam evde hep gergindir her an tetikte olmak duygusu o kadar yorucu ki nişanlandım kavga etti düğünüme iki gün kala çok hafif makyaj için sebebsiz kavga çıkardı o evden cenaze gibi çıktım ruhen ve çok uzun süre rüyalarımda dahi ağlardım eşim uyandırıp sakinlestirirdi benim eşim çok sakin bi adam ama babamın izleri hala duruyor evlatlarıniza yapmayın bu kötülüğü evet bu bir sorun ama tedavi olabilir hemde hemen yoksa ıste böyle derinde bir iz acı bırakıyor

Inanmiyorum cok cok uzuldum..ne kadar etkilenmissiniz..cok uzuldum..dilerim evliliginizde hak ettiginiz mutlulugu bulursunuz...siz boyle deyince dahs bir korktum

Inanmiyorum cok cok uzuldum..ne kadar etkilenmissiniz..cok uzuldum..dilerim evliliginizde hak ettiginiz mutlulugu bulursunuz...siz boyle deyince dahs bir korktum
Yo üzülmeyin sadece ayna olmak istedim size de yazık evlatlarıniza da eşim sakin bir adamdır çok mutlu güzel bir evliliğim var amma azıcık sinirlense ki olucak ben eşime belli etmiyorum ama hopp bütün eski defterler açılıyor icimde kenarda köşede ağlıyorum yine gelip eşim topluyor beni o yüzden evlatlariniza bu kötülüğü yapmayın bu bahane olamaz sinirliyse girsin tedavi olsun sizde mutlu bir şekilde devam edin hatta siz alin randevuyu belki bir gelişme ilerleme olur

Profesyonel destek alin madem esiniz farkinda. Birde bolunmus parcalanmis ailede yetismesin cocuklariniz. Cok sorunlu buyuyorlar inanin. Olmayacak bir gecim goremedim ailenizde.

Eßinizde öfke kontrolü sorunu var sanirim.tedavi olmazsa düzelmez. Ve hayatiniz böyle gider. Her gun bu derdi cekerim diyorsan devam edeceksin. Yoksa bosayacaksin

Annen haklı inan. Ben bu durumu çok iyi biliyorum. Boşan. O çocuklar ilerde sana kızar, çektiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…