Iyi akşamlar ablalarım. Direk konuya giriyorum esim sinir hastası 3 aylık evliyim. Flört dönemindede kabalıkları olurdu ama ufak tefek seylerdi tepkimi koydugumda hatasini anlardi. Evlendigim gunden beri hic kavgasiz bir gunumuz olmadi. Esim 27 ben 19 yasindayim. Birazda gosterisliyim o adanali ben istanbullu dogma buyume suan onun icin yalovay yerlestim isi burda. Ailemden uzagim. Kimsem yok burada. Bir gun hastalansam evi temizlemesem suslenip puslenmekle kari olunmuyor diyor. Oysa her gun evimi cennet gibi yaparim. 2 gun once aydonumuzdu cicek yaptirmis sonra yemege gittik orda cingar cikardi yollarda beni rezil etti niye pembe ruj surdum diye oysa her gun surdugum sey inadina yapiyor. Bosanalim diyorum noldu baskasini bulucan dimi diyor.Her gun karsima alip konusuyorum tamam diyor yeminler ediyor agliyor yalvariyor sensiz yasayamam diye yine ertesi gun ayni terane.
Dun aksam cok iyiydik isten geldi alisveris yapmis bana hediye almis hah dedim sonunda duzeliyor sonra biraz kiskansin diye tvdeki dizide iki cocuk vardi hangisi daha yakisikli dedim ama gulerek demez olaydim.
Gece 4den sabah 9a kadar kavga ettik. Namussuz kari basit kadin gozun disari kayiyor dimi seni munevver gibi yapicam beni dovdu anneme kufurler neler neler. Gozume ve gogsume yumruk atti. Allahtan gozume bir sey olmadi gogsum mosmor. Bugunde uyudum cebimi kapadim o isten gelene kadar hic konusmadim. Aksam geldi hosgeldin dedim. Bana yemek yaptirmis. Gecti karsima ayrilik sarkilari acti bi duble raki icti sonra yat uyu erken kalkicaksin dedim yatti. Suan yanimda yatiyor. Ailem annem babam ayri ondan cok eziyor beni. Ama bosansam ailem arkamda onu biliyorum. Ayrica uni okumak istiyorum okuyup nolcan okutmam parayi basar aliriz diploma diyor calisiyim diyorum yok diyor. Beni herkesten kiskaniyor. Bakkala gitsem sigara almaya bakkalla aranda ne var diyor. Kafayi yicem sizde bosanmali miyim artik?