Boşanmalı mıyım zorluyor muyum

Ben çok yüz verdim bu noktaya gelmesine sebep oldum o da kıymetimi bileceğine değersizleştirdi
Maalesef kime vazgeçilmez olduğunu hissettirirsek en başta bizden vazgeçiyorlar Bu hale getirdiyseniz eski yerine de koymayı gayet iyi becerirsiniz eminim Yeter ki kararlı olun

Maalesef kime vazgeçilmez olduğunu hissettirirsek en başta bizden vazgeçiyorlar Bu hale getirdiyseniz eski yerine de koymayı gayet iyi becerirsiniz eminim Yeter ki kararlı olun
Geç kalınmış bir karar ve dediğiniz gibi bu hale gelmesine sebep benim ben değersiz değiş kaybeden kendisi

Başkasıyla evleneceğim demiş, ötesi yok. Durduk yere bu söylenmez.
Var sayalım ki biri yok ama aklından bunun geçebilmiş olması bile Onur kırıcı evli bir adam evleneceğim sözünü hamile karısına nasıl söylerki ama benim damarıma basmayı çok sever kendileri

Amino asitlerdenmi ole oldu acaba
Birde bodurmuydu ne hikmetse bu kas kas diye olup bitenler kisa oluyor
Ortada denizli horozu gibi dolaniyolar

Boşanma konusunda net olmadığınız için yazıyorum bunu size. Evlilik terapisine gitmeyi ve dediklerini uygulamayı şart koşun. Bir süre belirleyin ve durumunuzu tekrar gözden geçirin. Olmuyorsa, olmuyordur. O zaman düşünecek bir şeyiniz kalmaz ve net karara varırsınız.Sizde bu arada yaptığınız hatalar, verdiğiniz tavizler konusunda kendinizi toparlarsınız.Boşanacak adam, gider kendisi açar davayı, sizden beklemez. Eşiniz sizin canınızı yakmak için böyle konuşup, evleneceğim bilmem ne diyerekten sizi kışkırtmaya çalışıyor belliki. Sanki kendi bulunmaz hint kumaşı.Gerçekten çok komik söylemler bunlar.
Bu şımarık adama,kendinizi üzmeden, sinir olmadan haddini bildirmelisiniz.Umarım başarırsınız.

Mesaj atmış seni seviyorum şu bu diye yaptıklarını yüzüne vurdum yine tedavi görmelisin dedim gerçekten ya bana ya kendisine zarar verecek diye endişeleniyorum artık

Mesaj atmış seni seviyorum şu bu diye yaptıklarını yüzüne vurdum yine tedavi görmelisin dedim ama şimdi de kendisine biley yapmakla tehdit ediyor beni evde yalnızım sende rahat edersin işte diyor korkuyorum
Evet, gerçekten tedaviye ihtiyacı var. Ne ara bu hale geldi ki bu adam?

Hamilesiniz, bu durumda :
-- kendinizi geri cekin,
--Esinizle mümkün oldugunca bir araya gelmeyin, tartismayin
--cocugunuza ve karninizda ki bebege odaklanin
--Simdilik bosanma icin bir adim atmayin ancak ruhsal olarak kendinizi hazirlayin.
-- Bebeginiz dünyaya geldikten sonra tekrar düsünün ve kararinizi ona göre verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…