Boşanmalı mıyım zorluyor muyum

Benim ex kocayı bu kadar copy görmemiştim. Anneme biz evliyken benimde yuva kurmaya hakkım var diyen bir ruh hastası. Ve her kavgada alın bunu götürün diye annemi arar kadını yollara dökerdi. Sonuç boşandık,kızı yaşınsa biri ile evlendi 2 de bebek yaptı. Dönüp baktığımda o söz hala beni yaralar,ne demek evliyken bunu söylemek yaa! Ruh hastası bunlar. 1 dakikayı bile vermemek lazım bunlara

bu kadar tutarsız bir adam varken karşınızda çocuğunuzda henüz küçükken neden ikinci çocuk yazık onların hayatıda parçalanıyor... sağı solu belli değil siz şimdi dava açsanız bile bu adam sanmıyorum ki boşansın...
yine sizin hayatınız elbette daha iyi tanırsınız eşinizi ama ben olsam tutarsız bir adamla aynı evde kalmayı asla düşünmezdim... en azından çocuklarımın akıl sağlığı için....

Tamamen katılıyorum , bu evlilik bitmiş zaten sadece kağıt üstünde sürüyor , ailesi arkasında maddi gücü olan bir kadın neden kendine ve çocuklarına bu eziyeti çektirir anlamıyorum

Aynı ruh hastasınsan bir de ben de vardı. Biz evliyken, bana nikahlı karısına"ben cocugum olsun istiyorum, ama senden değil" demişti. Bi an evvel boşanalım sen de bulursun göbekli birini artık demişti. Benim de içimde yaradır. Ben de bosandım. Ohhh dünya varmış. Süt danasıydı ailesine iade oldu.

biraz daha çocuk yapıp onları da bu sizi eşi olarak bile saymayıp evliliğiniz hakkında ve sizin hakkınızda bi eşyadan bahseder gibi ailenizle muhatap olan kocanızla kavga dövüş ortamda psikolojilerini yok ede ede büyütün

Evlenip baba oldu mu peki vıtamınsız?

Yok sümsük sümsük dolanıyor işte ortalıklarda.
Hahahahahaha beter olsun plastik torba
Bunların karıları yuvaları yıkılmasın diye alttan aliyor bazı seylerıne sans veriyor falan ya...
Bunlarda kendilerini cıddı anlamda yakısıklı ise yarar saygıdeğer falan sanıyor.

Bosanıcam ve hemen evlenıcem derken ozguvenlerı tavan.
Sonra hayatın gercegı yuzlerıne tokat gibi sraaaakkk diye iniyor.
Sen sıradan vasat hatta tipsiz iki dk bosalan faydasız adamın tekisin dıye gecırıyor yumruğu hayat
Herkes senin sans veren koruyan kollayan karın degil haddını bil diyor.
Bunlarda boyle surunuyor.
Beter olsunlar

İnsallah sen iyisindir?

Ohh agzınız bal yesin ibşallahh. Ben evden ayrılıp bosanınca bitii o özgüvenli, şöle yakısıklıyım, şöyle iyiyim böyle bilmem neyim ayakları. Nerdeyse Bi sene oldu boşanalı hala ezik GB dolasıyomuş ortalıklarda. Ben çok şükür gayet iyiyim, mesleğim vardı zaten aldım tayinimi ailemin yanına, Bi yerine soksun yaşadığımız şehri de diip ona bıraktım. Evliyken çok çok zormuş, şimdi hzuurm varya hiçbişiye değişmeyeceğim huzurum var. Uzak olsun şeref yoksunu

Neden göbekli? Göbekle ilgili kötü bir anısı var galiba adamın.

Neden göbekli? Göbekle ilgili kötü bir anısı var galiba adamın.
Takıktı kaslı üçgen vücut olmaya, apartmanın girişinde koca Bi ayna vardı, sabahları işe giderken orda kendine Bi sağa dönüp kasını şişirip, Bi sola dönüp kasını şişirip bakardı. Çok şanslısın böyle kaslı kocan var derdi. Zannımca ondan göbekli birini bulursun dedi

Adam olduktan sonra göbek möbek görünmez gözüme deseydin. Kaslara yoğunlaşmaktan beyni besinsiz kalmış, yazık.

Kurtulup pişman olmayan, hayata güçle devam eden kadınlar kulübüne girmenize sevindim:) lazım değil bunlar,üretim hataları

Boşan başka biriyle evleneceğim diyen biriyle barıştıktan sonra ileride düzeleceği ne malum ve sizin bunu unutma ihtimaliniz?İlerde yine aynı konu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…