- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
- 63
- Konu Sahibi HaklisinHocam
-
Bunu unutmak mümkün mü ki ben de şu noktada yardım istedim aslında haklı mıyım diyorsunuz ya iki çocuk niye o zaman diye çocuklarımda bana bunu der mi ilerde maden bizi dünyaya getirdin iyisiyle kötüsüyle katlansaydın derler miBoşan başka biriyle evleneceğim diyen biriyle barıştıktan sonra ileride düzeleceği ne malum ve sizin bunu unutma ihtimaliniz?İlerde yine aynı konu olabilir.
Yani demezler diye düşünüyorum çünkü hiçbir evlât annesinin kötü şeyler yaşamasını istemez çünkü anne demek cennet demek.Kimse annesine kıyamaz.Bunu unutmak mümkün mü ki ben de şu noktada yardım istedim aslında haklı mıyım diyorsunuz ya iki çocuk niye o zaman diye çocuklarımda bana bunu der mi ilerde maden bizi dünyaya getirdin iyisiyle kötüsüyle katlansaydın derler mi
Bunu benden başka yaşayan olduğunu duymak üzdü beni o kadar iğrenç bir durum ki bir benim eşim olacak insan bu derece saçmalar diyordumBenim ex kocayı bu kadar copy görmemiştim. Anneme biz evliyken benimde yuva kurmaya hakkım var diyen bir ruh hastası. Ve her kavgada alın bunu götürün diye annemi arar kadını yollara dökerdi. Sonuç boşandık,kızı yaşınsa biri ile evlendi 2 de bebek yaptı. Dönüp baktığımda o söz hala beni yaralar,ne demek evliyken bunu söylemek yaa! Ruh hastası bunlar. 1 dakikayı bile vermemek lazım bunlara
Siz anladığım kadarıyla erken kurtulmuşsunuz ömrümün çoğunu bu adama heba etmiş bir insan olarak bende kurtulunca aynı rahatlığa kavuşurum inşallahAynı ruh hastasınsan bir de ben de vardı. Biz evliyken, bana nikahlı karısına"ben cocugum olsun istiyorum, ama senden değil" demişti. Bi an evvel boşanalım sen de bulursun göbekli birini artık demişti. Benim de içimde yaradır. Ben de bosandım. Ohhh dünya varmış. Süt danasıydı ailesine iade oldu.
Yok yok tek değilsin daha iğrençleri de var.. Hemde bu sözü annemi bir odaya çekip söyledi. Bir anne için nasıl bir acı düşün yani. Allahından bulsun dicem valla bişeyde bulmadı:/Bunu benden başka yaşayan olduğunu duymak üzdü beni o kadar iğrenç bir durum ki bir benim eşim olacak insan bu derece saçmalar diyordum
Öyle düşünmeyin lütfen. 2 bucuk sene evli kaldım. 3 bucuk 4 sene kadar flört, nişan, söz. İnanjn çok zor değil yani düşündüğünüz kadar değil. İnsanın bir noktası var o zamana kadar kendini yiyor, savasıyor, ağlıyor, yaa duvara kafa atıp ağladığım zamanlarıç çok oldu. Ama o noktaya gelince inanın insan gözünü kırkmıyor. Beni tanısydınız ne kadar duygusal Bi insanımdır, o evden ayrıldıktan sonraki duruşuma, hissettiklerime ben bile şaşırdım. Çünkü yok yer yok yerim yok daha fazla onun için üzülecek. İnanın siz de öyle olucaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSiz anladığım kadarıyla erken kurtulmuşsunuz ömrümün çoğunu bu adama heba etmiş bir insan olarak bende kurtulunca aynı rahatlığa kavuşurum inşallah
Bulur inşallah siz hiç dert etmeyin hele ki can yakmak için insanları kırmak için bunları yapıyorlar ya Allah elbet o ahı onlardan çıkarırYok yok tek değilsin daha iğrençleri de var.. Hemde bu sözü annemi bir odaya çekip söyledi. Bir anne için nasıl bir acı düşün yani. Allahından bulsun dicem valla bişeyde bulmadı:/
Hiçbir ayrılık kolay değil haklısınız yanlış bir şey söyledim galiba afedersiniz ama demek istediğim aslında galiba kendimi güçlü görmüyorum bende maalesef fazlasıyla duygusalım hiç bir şeyi unutmuyorum unutamıyorum dilemiyorum sizin verdiğiniz savaşı bende yaşadım hala da yaşıyorum ama istediğim çocuklarım için sağlam bir duruş sergilemek herkese ve herseye karşı o yüzden rahatlarım dedim aslındaÖyle düşünmeyin lütfen. 2 bucuk sene evli kaldım. 3 bucuk 4 sene kadar flört, nişan, söz. İnanjn çok zor değil yani düşündüğünüz kadar değil. İnsanın bir noktası var o zamana kadar kendini yiyor, savasıyor, ağlıyor, yaa duvara kafa atıp ağladığım zamanlarıç çok oldu. Ama o noktaya gelince inanın insan gözünü kırkmıyor. Beni tanısydınız ne kadar duygusal Bi insanımdır, o evden ayrıldıktan sonraki duruşuma, hissettiklerime ben bile şaşırdım. Çünkü yok yer yok yerim yok daha fazla onun için üzülecek. İnanın siz de öyle olucaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Canım madden ayakta durabilecek güçtesin. Adam sen gibisini bulmuşken atar mi? Önce Bi horozlanıyor. Sonra bakıyor ki kadın elden gidecek hoppp yelkenler aşağı.Bu teklifte de Bulundum kabul de etti ama iş icraata gelince hep işleri oldu müsait olamadı yani istediği şey olanlar olur sonra unutulur ama en son getirdiği nokta yutulacak ve unutulacak gibi değil
bir önceki kavgada onu denemiştim ama sonuç ortadaBlöf yap boşanacağım de bi korksun yalvarır zaten ama kesin kararlı görün biraz burnu sürtsün sonra şart koşarsın bidaha ailemi ararsan bunu bunu yaparsan anında boşanırım diye bunu yaparken boşanabilirsinizde bunuda dikkate al sonra sen dedin deme bana
Ben çok yüz verdim bu noktaya gelmesine sebep oldum o da kıymetimi bileceğine değersizleştirdiCanım madden ayakta durabilecek güçtesin. Adam sen gibisini bulmuşken atar mi? Önce Bi horozlanıyor. Sonra bakıyor ki kadın elden gidecek hoppp yelkenler aşağı.
Terapi evet lazım ama size değil. Sadece eşine...!!! Önce kendi sorunlarını çözmesi lazım bu çok açık
İnşallah sürünürBoşa gitsin knbdini ne sanıyor bbu gerizekalılar . Evlenecekm Ne demek sürünsün dursun aacima
o zaman canım son kez uyarıyorum seni de karşına al konuş ciddi ciddiB
bir önceki kavgada onu denemiştim ama sonuç ortada
O zaman karşına al ciddi ciddi konuş bu son şanş de bi daha olsun direk boşanırım bu son de yaparsa boşan ne demekngelin kızınozı götürünB
bir önceki kavgada onu denemiştim ama sonuç ortada
Siz sorgulamaya baslamissiniz bu konuyu bi kere bu kafaniza yerlesmisse bosanmasanizda artik eskiye donemezsiniz.Merhabalar
Direkt konuya giriyorum 5 yaşında bir kızım var ve şu an 6 aylık hamileyim eşimle sürekli sıkıntılar yaşoyprduk herşey için kavga edebilen bir çiftiz ve her kavgamızda ailemi arayıp beni şikayet eder gelin götürün gibisinden konuşur en son kavgamızda yine aynı şeyi yaptı kızınız boşanacaksa boşansın uzatmayalım dedi bana da bir an önce boşan evleneceğim diye mesaj attı yapar eder sonrada pişman olur ertesi günde ben sizi seviyorum diye mesaj atmış ben artık bu saçma ilişkinin içinde olmak istemiyorum ama çocuklarıma da kıyamıyorum çalışıyorum kendi geçimimi rahatlıkla sağlayabilirim ailemde sen ne karar verirsen arkandayız diyor sizce ?
HaklısınızSiz sorgulamaya baslamissiniz bu konuyu bi kere bu kafaniza yerlesmisse bosanmasanizda artik eskiye donemezsiniz.
Evet hep ama hep böyle kavga eder tartışır demediğini bırakmaz sonra biraz vakit geçince Yok sizsiz yapamıyorum yok seni seviyorum özür dilerim ama doydum artık aileme mualesi ayrı sıkıntı bize tavrı ayrı sıkıntı nerden tutsam elimde kalıyor artıkAdam coft kisilikli mi ne anlamadim. Bur istemiyorum bir suzsiz yapamiyorum. Cok yorar bu iliski. Insanin omrunden omur alir. Saniyesi dakikasi tutmayan biriyle omur gecirmektense kendi basima huzurlu yalniz yasamayi tercih ederdim ben. Ancak bu yine de sizin karariniz olmali. Yine soyledikleri sey incitir insani. Geri donusu olmayan tamir edilemeyen yaralar acar insanin kalbinde. Alin kizinizi diye aileni aramasi cok kotu mesrla. Esya muamelesi yapmis resmen size.
Bana boşan evleneceğim diyen adamla evli kalmazdım sanırım sırf bu lafından boşarımMerhabalar
Direkt konuya giriyorum 5 yaşında bir kızım var ve şu an 6 aylık hamileyim eşimle sürekli sıkıntılar yaşoyprduk herşey için kavga edebilen bir çiftiz ve her kavgamızda ailemi arayıp beni şikayet eder gelin götürün gibisinden konuşur en son kavgamızda yine aynı şeyi yaptı kızınız boşanacaksa boşansın uzatmayalım dedi bana da bir an önce boşan evleneceğim diye mesaj attı yapar eder sonrada pişman olur ertesi günde ben sizi seviyorum diye mesaj atmış ben artık bu saçma ilişkinin içinde olmak istemiyorum ama çocuklarıma da kıyamıyorum çalışıyorum kendi geçimimi rahatlıkla sağlayabilirim ailemde sen ne karar verirsen arkandayız diyor sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?