Boşanmalı mıyım.. ?

Gideceginiz yerde krese verme durumunuz varmi? Bu da bir alternativ olabilir?

Maalesef bazen hayat hatta cogunlua hayat istemedigimiz seyleri yapmak durumunda birakabiliyor. Insan mecbur kalinca herseyi yapiyor, goze aliyor. Ben sahsen kursa giderdim. Annenize sorun acaba gelirmi sizle en azindan her iki hafta da bir bir hafta kalsa yaniniz da? Dort ay cok uzun bir sure degil aslinda. Anneniz de kabul ederse gelip kalmayi neden olmasin? Annenizi ikna edin bence.

adamla anlaşır mısın anlaşamaz mısın bilemem de 5 ay bebek kimseye bırakılmaz.
sen annesiysen o da babası. ben anneme bırakacağım deyip gidemezsin. kaldı ki eşinin de bu konuda haklı yönü var. belki gidip annesinde kalacak kızıyla. ha dediğim gibi 5 ay bebek anneden ayrılmamalı. çalışan bir kadın olarak diyorum.

eşinin cimriliği sinir bozucu madem bu kadar cimri hemen işine dönseydin keşke. oturup çözülmeyecek problemler yok gibi

Anladım evet zaten benim buraya bu konuyu açma sebebim içinde bulundugum durumun ben de yarattigi travmayla kötü bir karar almamakti . Haftaya bir aile danışmanına gideceğiz iş konusunda farklı arayışlara yöneldim kpss var Kasım da ona hazirlaniyordum yarım kalmıştı simdi devam ediyorum zaten o zamana kadar ne olacağı belli olur az çok .
Desteğiniz için teşekkür ederim
Birbirimizi daha iyi anladığımıza sevindim.
Aile danışmasından fayda göreceğinizi düşünüyorum.
Umarım sorunlarınızı çözmeyi ve evinizde huzuru yakalamayı başarırsınız. Sevgiyle kalın.

Back
X