Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileme soylememistim bu sorunumu üzülmesinler diyeEsimin de cimre bir tarafi vardir. Ben calismama ragmen bir kiyafet alacak olsam hemen tavrindan bakisondan anlarim sonra da o kritik cumleyi kurar “ne gerek var”. Ilk zamanlar boyle yaptigi icin hevesim kacip elimden birakiyodum ne begendiysem. Ama zamanla bende de birikmis bir gun patladim. Ee yeter be kazandigim parayi harcarken senin onayina ihtiyacim yok inadina da aliyorum al gor dedim. Birde kendine bir sey alacak olsa en markali kalitelisini pahalisini secer ama ben pahali bir sey begenemem cunku o psikolojiyi yaratmisti bende. Evet burdan baktiginizda da bencil. Anliyorum suan calismiyorsunuz ailenizin durumu nasil? Ozellikle hamilelik kiyafeti felan almasaydi ve param olmasaydi kesin ailemi arar yardim isterdim. Calismaya baslarsaniz ve bu evliligi surdururseniz kenara para koyun mutlaka.
Bosanin bosanmayin bir fikrim yok. Esiniz ev islerini yetistirememenizden sikayetciyse boykot edin mesela. Hizmetcisi degilsiniz sonucta her ise yetismek zorunda degilsiniz. Yetisemediginiz yerde o da yardim etmeli ya da yardim etmeyi ogrenmeli.
Haftada bir defa görebileceğimKiziniz 1 yasinda, 4 ay boyunca gormeyece misiniz kizinizi ? Anlayamadim orayi
Boyleleri ne eş ne çocuk haketmiyor aslında keşke daha iyi taniyabilseydimAdam mezarcı resmen
Şöyle tiplerle neden evlenirsiniz be ablam
2 yıl oldu düzeldi çok şükür sorunlarımAnlayamadigim sey su;
Saglik sebebiyle isten ciktiniz. Ama simdi calismayi mi dusunuyorsunuz?
Neyiniz vardi? Suan calisabilecek durumda misiniz? Calisabilecek durumdaysaniz bir an once is bakin. Bosanirken de eliniz guclu olsun hem.
1 yasinda bebegi birakip kursa gitmek bana pek cazip gelmedi ya ne bileyim. Halbuki cok rahat bir anneyim de kurutmadan altini degistirip degistirmemek ayri birsey anne bebek iliskisi ayri bir sey. Anneniz iyi bakar eminim de o bebegin annesi sizsiniz.
Girin 2 3 sene kasiyerlik tezgahtarlik yapin. Sonra gidin kursa bir kac yil erteleyin olmaz mi?
Bu durumun bebeğinizde ne kadar olumsuz etkiler hatta psikolojik travma oluşturabileceğinin farkında değilsiniz sanırım.Haftada bir defa görebileceğim
Bu kursun sonunda memuriyet var ve o zaman kızıma sunacağım hayat daha başka olacak . ben zaten bilinçli bir anneyim böyle bir ihtiyacım yok.Bu durumun bebeğinizde ne kadar olumsuz etkiler hatta psikolojik travma oluşturabileceğinin farkında değilsiniz sanırım.
Kurs çok önemliyse anneniz sizinle gelsin, gündüz bebeğinize o bakar, akşam yavrunuz sizi görür.
Lütfen bebeğinize bunu yapmayın.
Etrafınızda bilinçli bir Allahın kulu yok mu sizi uyaracak? Hayretler içerisindeyim.
Ekleme
Sabah uyandık hiçbir şey olmamis gibi davranmaya çalışti ben mesafeliyim.
Sonra şarkı açtım şarkıyı söyleyen kişiyi rüyamda gormustum onu dinlemek istedim, bu nerden geldi aklına diye sordu ben de rüyamda gördüm adamı dedim .
Başladı bende rüyamda iki kadın bana masaj yaparken gördüm yok ellerini öptüm falan dedi hiç cevap vermedim .
Neyse kahvaltı hazırladım sofrada çok çeşit yoktu yumurta yemez zaten çok çeşitli de olsa yediği patates peynir domates genelde. Ben de geceden uykusuzum ve zaten canım buna rağmen benden dört dörtlük sofra beklemiş Pazar kahvaltısı varmış onu da mahvetmisim .
Ne günah işledim ben Allahim diyip duruyor , Allah seni bildigi gibi yapsın diyor gercekten kendime kayyum atamak istiyorum artık ben napmisim ya da ne yapıyorum gerçekten anlayamıyorum.
Gercekten dengemi bozdu şimdi de akşam seni nereye gotureyim diyor gezelim yemek yiyelim diyor tavrımi görünce .Ona pazar da size perşembe mi
Zıkkımın dibini yesin
La havle ya
Yüz vermeyin bu kadar
En iyi bildikleri şey zaten denge bozmak!Gercekten dengemi bozdu şimdi de akşam seni nereye gotureyim diyor gezelim yemek yiyelim diyor tavrımi görünce .
Dalga mı geçiyor anlamiyorum
Gercekten dengemi bozdu şimdi de akşam seni nereye gotureyim diyor gezelim yemek yiyelim diyor tavrımi görünce .
Dalga mı geçiyor anlamiyorum
Okul öncesi dönem çocuğun tüm gelişim alanlarında çok hızlı geliştiği, ruh dünyasının ve kişiliğinin şekillendiği, güven ve bağlanma duygularını olgunlaştırdığı bir dönem.Bu kursun sonunda memuriyet var ve o zaman kızıma sunacağım hayat daha başka olacak . ben zaten bilinçli bir anneyim böyle bir ihtiyacım yok.