Kızlar mevzuyu kısaca özet geceyim. İlk isteme gününden tutunda bu güne kadar esimin ailesi beni sevmiyor. 3 yıl gecti. Ve bende içimde onlara karsı müthiş öfke nefret var. Haksız yere degildi. Kendimce haklı sebeplerim vardı. Alelade zaten yaptıkları kötülükler. Sadece eşim görmüyor görmezde. Akrabalarının hiç biri tarafından sevilmiyolar.kayınpederin bir sürü kardesi var ama hiç biri sevmiyo.kimse gelmez kimse gitmez bunlara.kültür olarak cok farklıyız.ben onların memleketine geldikce orda kaldıkca hayattan soguyorum. Ölüm gibi bana. Kp herkese karsı kötü bi insan herkese eziyet ediyo ama istiyo ki herkes yalaka gibi peşimden dolansın.bana yaptıkları bir sürü kötülük var ama esim bi gğn olsun demezki haklısın. Yada üzülme karıcım bpsver. Bi kez olsun toz kondurmaz.. Kv ilede aramız iyi degil. Kavga etmiyorum ses çıkaramıyorum ama çıkaracak olsam binlerce konı var.tabi arkamda destekçim yada bni anlayanım yok. Hep bi erkek tarafıyız erkegin tarafı daha önemli oraya yakın oturmalıyız vs vs gibi konular var. Esimde tamamen bu mantıkta. Sanki kendi anne babası pırlanta benimkiler teneke. Yoruldum.çalısan bi insanım paramda var.muhtac oldugum hiç bi şey yok. Ama ben sanki kölesiyim gibi her dediğine tamam diyecem. Onın annesine babasına annecim babacım desem peşlerinden ayrılmasam yagcılık yapsam eşimle istersem küs olayım bi şey demez
Tek derdi anne babası kendi ailesi. Bosanıp kurtulmak istiyorum bunlardan. 2 yıllık evlilik hayatımda her gelişimde olay oldu.aile olarak hiç begenmıyorum.esimle severek evlendik ama çok pişmanım.her kavgada lanet ediyoruz ikimizde.evlendiğimize cok pişmanız. Hiç deger görmüyorum ve bu bnm çok zoruma gidiyor dayanamıyorum buna. Bosanıyım diyorum ama sabrette diyorum. Milletin diline düsme diyorum. Ne yapacam Allahımm bilmiyorum . bi akıl verin kızlar.
Tek derdi anne babası kendi ailesi. Bosanıp kurtulmak istiyorum bunlardan. 2 yıllık evlilik hayatımda her gelişimde olay oldu.aile olarak hiç begenmıyorum.esimle severek evlendik ama çok pişmanım.her kavgada lanet ediyoruz ikimizde.evlendiğimize cok pişmanız. Hiç deger görmüyorum ve bu bnm çok zoruma gidiyor dayanamıyorum buna. Bosanıyım diyorum ama sabrette diyorum. Milletin diline düsme diyorum. Ne yapacam Allahımm bilmiyorum . bi akıl verin kızlar.