Boşanmalı mıyım?

mdbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
52
15
38
Kızlar mevzuyu kısaca özet geceyim. İlk isteme gününden tutunda bu güne kadar esimin ailesi beni sevmiyor. 3 yıl gecti. Ve bende içimde onlara karsı müthiş öfke nefret var. Haksız yere degildi. Kendimce haklı sebeplerim vardı. Alelade zaten yaptıkları kötülükler. Sadece eşim görmüyor görmezde. Akrabalarının hiç biri tarafından sevilmiyolar.kayınpederin bir sürü kardesi var ama hiç biri sevmiyo.kimse gelmez kimse gitmez bunlara.kültür olarak cok farklıyız.ben onların memleketine geldikce orda kaldıkca hayattan soguyorum. Ölüm gibi bana. Kp herkese karsı kötü bi insan herkese eziyet ediyo ama istiyo ki herkes yalaka gibi peşimden dolansın.bana yaptıkları bir sürü kötülük var ama esim bi gğn olsun demezki haklısın. Yada üzülme karıcım bpsver. Bi kez olsun toz kondurmaz.. Kv ilede aramız iyi degil. Kavga etmiyorum ses çıkaramıyorum ama çıkaracak olsam binlerce konı var.tabi arkamda destekçim yada bni anlayanım yok. Hep bi erkek tarafıyız erkegin tarafı daha önemli oraya yakın oturmalıyız vs vs gibi konular var. Esimde tamamen bu mantıkta. Sanki kendi anne babası pırlanta benimkiler teneke. Yoruldum.çalısan bi insanım paramda var.muhtac oldugum hiç bi şey yok. Ama ben sanki kölesiyim gibi her dediğine tamam diyecem. Onın annesine babasına annecim babacım desem peşlerinden ayrılmasam yagcılık yapsam eşimle istersem küs olayım bi şey demez
Tek derdi anne babası kendi ailesi. Bosanıp kurtulmak istiyorum bunlardan. 2 yıllık evlilik hayatımda her gelişimde olay oldu.aile olarak hiç begenmıyorum.esimle severek evlendik ama çok pişmanım.her kavgada lanet ediyoruz ikimizde.evlendiğimize cok pişmanız. Hiç deger görmüyorum ve bu bnm çok zoruma gidiyor dayanamıyorum buna. Bosanıyım diyorum ama sabrette diyorum. Milletin diline düsme diyorum. Ne yapacam Allahımm bilmiyorum . bi akıl verin kızlar.

Kultur farkliligina ragmen evlenmeseymissiniz keske. Zaten isteme gununde baslamis her sey muhtemelen duzelir diye evlendiniz.
Milleti bos verin her sekilde konusurlar bu hayat sizin.

Malesef evet.nikah günü bile babası olay çıkarttı. Sanki bnm babam kızını zorla veriyomus gibi . esimle üniden sınıf arkadasıydık seviyorduk esim iyi biri. Aileler anlasamadı dedik olsun sonra düzelir onlar görüsmesin bize iyi olsunlar dedik. Ama olmadı.bnm ailemle esim arasında sorun yok çünkü el üstünde tutuluyor.ama bnm ile onun ailesi arasında binlerce sorun var.en acısı esim için sadece ben sucluyum herseyde.

Esim iyi biri derken surekli anne babasini savunan esini hice sayan biri benim iyi insan kriterime uymuyor. En acisi da hic deger gormuyorum demeniz :(

Haklısınız.anne baba konusu olmasın evde normal hayatta mükemmel herseyiyle cok iyi beni çok seviyor.ama yeterki anne babası olsun mevzu yada onun tarafı.o an benden kötüsü yok.

Haklısınız.anne baba konusu olmasın evde normal hayatta mükemmel herseyiyle cok iyi beni çok seviyor.ama yeterki anne babası olsun mevzu yada onun tarafı.o an benden kötüsü yok.

Arkadasim sana bosan ya da bosanma diyemem buna sadece sen karar verebilirsin. Biz anlattigin kadarini bilebiliriz, daha fazlasini degil.
Ben de evliyim esim beni hice saysa surekli ailesini hakli gorse ben beni sevdigini dusunmem. Sevgi bu degil. Deger gormedigimi dusunsem yapacak bir sey kalmamistir.

Eşinizi sevmiyor musunuz?
Seviyordum ama böyle yaptıkca soguyorum ondan.mesela su an onun memleketindeyiz evlwndigimzden beri hep söyle oldu. Gece beni yatırırır odaya kendi cıkar gider annesiyle konusur kardesleriyle konusur.sabah erkenden uyanır annesinin yanına gider mıtfakta yine konusur.evimizdede 12den önce kalkmaz.eskiden böyle anneci degildi evlendik bi şey oldu. Anne baba sürekli.madem böyleydi benle evlenmeyeydin. Burdayız kac gündür ben konuşmuyorum kendisiyle. Ailesiyle konusuyorum. Hiç demiyoki bana mı küstün.yok umrunda degilim.onun için önemli olan ailesine surat yapmamam.onlarlada konustgm için sorun yok.böyle olunca içimde esime karsı sevgi kalmıyor

Tek sorun buysa boşanmayın. Daha tatlı dilli olmayı deneyin. Artık ailesi sizsiniz. Onlardan vazgeçemez ama odak noktası çekirdek ailesi olmalı.

Bosanıp kurtulmak istiyorum o hale getirdiler beni artık. Cesaretim de yok cıkmazdayım resmen.

Değer görmediğinizi düşünme nedeniniz ailesine olan düşkünlüğü ise çoğu insan ne kadar severse sevsin ailesini karşısına alamayacağı durumlar vardır bu tamamen kişinin kendi aile yapısı ve yetiştirilme tarzı ile alakalı. Yani size verdiği değerle alakasız olabilir. Bu değiştirebileceğiniz bir durumda değil ne yazıkki. Eğer evliliğinizdeki tek sorun buysa bence boşanma konusunu iyice ve etraflıca düşünün. Aranızdaki kültürel farklılıklar yüzünden kendi değerleriniz hakkında kararlılık gösterip kendinizi ezdirmediğiniz sürece o da size ayak uydurmak durumunda kalacaktır.

Bu sebepler bir yuvayı bozmak için gecerli nedenler değil. Çoğu evlilikte aynı problemler var bir başkasıyla evlenseydiniz de aynı problemleri yaşayacaktınız. Siz eşinize ters bir tepki vermeyin . Tersledikce daha cok ailesine itersiniz. Akışına bırakın.

Kızlar mevzuyu kısaca özet geceyim. İlk isteme gününden tutunda bu güne kadar esimin ailesi beni sevmiyor. 3 yıl gecti. Ve bende içimde onlara karsı müthiş öfke nefret var. Haksız yere degildi. Kendimce haklı sebeplerim vardı. Alelade zaten yaptıkları kötülükler. Sadece eşim görmüyor görmezde. Akrabalarının hiç biri tarafından sevilmiyolar.kayınpederin bir sürü kardesi var ama hiç biri sevmiyo.kimse gelmez kimse gitmez bunlara.kültür olarak cok farklıyız.ben onların memleketine geldikce orda kaldıkca hayattan soguyorum. Ölüm gibi bana. Kp herkese karsı kötü bi insan herkese eziyet ediyo ama istiyo ki herkes yalaka gibi peşimden dolansın.bana yaptıkları bir sürü kötülük var ama esim bi gğn olsun demezki haklısın. Yada üzülme karıcım bpsver. Bi kez olsun toz kondurmaz.. Kv ilede aramız iyi degil. Kavga etmiyorum ses çıkaramıyorum ama çıkaracak olsam binlerce konı var.tabi arkamda destekçim yada bni anlayanım yok. Hep bi erkek tarafıyız erkegin tarafı daha önemli oraya yakın oturmalıyız vs vs gibi konular var. Esimde tamamen bu mantıkta. Sanki kendi anne babası pırlanta benimkiler teneke. Yoruldum.çalısan bi insanım paramda var.muhtac oldugum hiç bi şey yok. Ama ben sanki kölesiyim gibi her dediğine tamam diyecem. Onın annesine babasına annecim babacım desem peşlerinden ayrılmasam yagcılık yapsam eşimle istersem küs olayım bi şey demez
Tek derdi anne babası kendi ailesi. Bosanıp kurtulmak istiyorum bunlardan. 2 yıllık evlilik hayatımda her gelişimde olay oldu.aile olarak hiç begenmıyorum.esimle severek evlendik ama çok pişmanım.her kavgada lanet ediyoruz ikimizde.evlendiğimize cok pişmanız. Hiç deger görmüyorum ve bu bnm çok zoruma gidiyor dayanamıyorum buna. Bosanıyım diyorum ama sabrette diyorum. Milletin diline düsme diyorum. Ne yapacam Allahımm bilmiyorum . bi akıl verin kızlar.
Tamda bosanilacak bir sebep bu ne demek es ailesi altin sizinki teneke .. 4 atanin hakki birdir .. bunu hala güc savasi haline getirenler var ya inanmak mümkün degil .. neden cekiyorsunuz bunu ya Esiniz düzelmez böyle gelmis böyle gider her zaman degersiz siz olursunuz .. lütfen kendi degerinizin farkina varin ..

Boşanıp başkasıyla evlendiniz diyelim yine aynı durum.evlenince aile kıymete biniyor.bence bu nedenle boşanmayın ailesi hakkında yorum yapmayın erkekler bunu biriktirip eşlerinden soğuyor.senin ailenle onunki küs mü? Görüşmüyorlarsa ileride bunu da yüzünüze vurabilir.görüştürmeye bakın.erkekler genelde böyle.çok takıyorsanız psikoloğa gidin.yıpratmayın kendinizi.evlilik kurmak çok zor.asla eşinize boşanma lafı etmeyin evi terk etmeyin.kavga etmeden anlatın derdinizi.ailesini suçlamayın onları sevdiğinizi söyleyin böyle olmasa da.ben böyle yapmadım şu an ayrıyız.çok zor İnan boşanmak çok zor.söylemek ayrı yaşamak ayrı

Aileler küs asla ama asla bi araya gelmezler çünkü esimin babası sorunlu. İstiyo ki herkese lötülük yapıyım kimse ses cıkaramasın. Binlerce sey yaptı nisanlıyken düğünde. Evimize gelir yemek yemezdi düşünün. Halam birinde muhabbet acalım konusalım dedi onun herkesin içinde dediği sey su benim senle konusacak bi şeyim yok. Beni düğün sabahı alırken babamın üstüne yürümüş. Buna ragmen evlendim babamda bunlara rağmen ben üzülmüyüm diye ses etmedi. Ama cok pişmanım cok. Esimde bi kavga sırasında baban böyle yapmıs babama dedim ohh iyi yapmıs dedi. Babası neyse ogluda o.7 yılda tanıyamamısım.Bosaymıs hersey

Aileler küs asla ama asla bi araya gelmezler çünkü esimin babası sorunlu. İstiyo ki herkese lötülük yapıyım kimse ses cıkaramasın. Binlerce sey yaptı nisanlıyken düğünde. Evimize gelir yemek yemezdi düşünün. Halam birinde muhabbet acalım konusalım dedi onun herkesin içinde dediği sey su benim senle konusacak bi şeyim yok. Beni düğün sabahı alırken babamın üstüne yürümüş. Buna ragmen evlendim babamda bunlara rağmen ben üzülmüyüm diye ses etmedi. Ama cok pişmanım cok. Esimde bi kavga sırasında baban böyle yapmıs babama dedim ohh iyi yapmıs dedi. Babası neyse ogluda o.7 yılda tanıyamamısım.Bosaymıs hersey
Ahhhh canım benim.kaderde varsa evleniyor insan.ama boşanmak çok çok zor.hakkında hayırlısı olsun dayanılmayacak gibiyse bir müddet ayrı kalın.boşanma lafını hiç açmadan böyle yapabilirsiniz.bir bakın birbirinizi özlüyor musunuz?

Back
X