Boşanmalı mıyım

Bluepink18

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
276
50
13
Kızlar artık ciddi ciddi düşünüyorum. 1 yıldır evliyiz 33 36 yaşlar. Evlendiğimizden beri kavga gürültü. Eşimin ailesi köyde yaşıyor. Gayet iyi davranıyorlardı başta. Ama herşey çok değişti. Beklentileri ben hep köye gitcem eşim köyde çalışcak ben de evde yemek yapcam memlekete gittiğimde aileme sadece eşimle gitcem. Ailesi de eşimi yönlendiriyor. Abisi baş belası tam. Sürekli duygu sömürüsü yaparak para istiyor. Gereksiz masraflar çıkarıp ailesine ödetme peşinde. Eşim de onlara kıyamıyor. Evlendiğimizden beri abisi ve onun eşi yüzünden de kavga ediyoruz ben bıktım istemelerinden eşim savunup duruyor. Eşimin bana saygısı kalmadı. Evde en ufak bi eksik olsun hemen yüzüme vuruyor hiç kılını kıpırdatmıyor. Hakaret küfür aşağılama herşey var. Benim istediğim konserlere götürüyor tatilde istediğim yerlere rezervasyon yaptık. Maaşıma da karışmıyor. Bunlar iyi yanları. Ama yeterli mi?

Zamanla her şey yoluna girer sabretmelisin.
Sabredemiyorsan işler daha beter olmadan boşan.

Evlilik bitmiş ama bazı ihtiyaçlarımı karşılıyor diyosun,pek mantıklı gelmedi,senin beklentilerin sadece konser vs ise bilemem tabi.

Eşinizı gerçekten hala Seviyorsanız boşanmayin. Boşanmak ciddi bir karardır geri dönüşü yok malesef . Anladığım kadarıyla eşiniz ailesine düşkün ve aile zaman zaman çirkeflik yapiyor. Size tavsiyem sürekli aynı konuyu yani ailesini tartışma konusu yapmayın çünkü biz kadınlar haklı olsak bile eşimiz bunu bilse bile söz konusu sürekli ailesi oldu mu onları savunabiliyorlar. Küfür ve hakarete gelince tabi ki de ÇOK YANLIS!! fakat kimse kusura bakmasın ama burda hiç kimse canım li cicimli eşiyle kavga etmiyor. Elbetteki havada tencere tava bile uçuşuyor o yüzden boşanmaya teşvik eden arkadaşlara kulak asmayın derim. Bir yuva kolay kurulmuyor.

BOşan

Yaşlar ufak değil. Belirli bir olgunluk oluşmuştur diye düşünüyorum,aileci olmak kötü birsey değil ama aileyle eş arasında denge tutturamamak kötü. Eşiniz size ne diye hakaret kufur ediyor evde eksik varsa onu anlamadım?
Ailesi hakkında da fazla konuşmayın bence.

Akşam yemeğe aileme gidecektik tatlı aldım kudurdu köye almadım diye. Bi gece arabada bekletiyo tatlıyı. Ailesi tatlı sevmez et sever et alır. Ama ben tatlı aldım diye kudurdu döndü hemen tatlı almaya. Babası da beğenmedi kokuyo dedi iyi oldu. Ya genel olarak ağzında küfür var. Konuşma tarzı o hakaret küfür pis ağzı

Ne kadar terbiyesiz bir adam. Herseyi didikliyor bir de sinirleniyor. Ne varmış tatli almakta saka gibi herkes kendi ailesinin ne sevdigini bilir ona gore biseler alır götürür. Ne saçmalıyor bu adam ya? Sinir oldum.

Tatlı meselesinden sonra cidden midem bulandı.
Kendinize neden bunu reva görüyorsunuz ?
Zaten çalışan kadınsınız . İstediğiniz konsere de gidersiniz , tatile de .

Allah aşkına şu tiplere izin vermeyin ya !

Sız hem calısıp hem nasıl koyde yemek yapacakmıssınız maasınoza karısmıyorsa evını gecındırıyorsa sız maasınızı bırıkım yapın onlarında kıme para verdıgıne karısmayın. Ama aılene tek gonderılmıyorsan senı bılmem ama ben bu sebepten bosanabılırdım kımse benı o yasa getıren aıleme karısamaz

Tatlı meselesını yenı gordum maasına karısmayan adam ona nıye karısıyor bence bu adamın hıc ıyı yanı yok herseye karısıp. Ide kufır eden adam bencede cocuk olmadan bosan hayatını kendını bılmez sevıyesız bı tatlıyı bıle kıskanan ınsanla surdurme.

Ne kadar terbiyesiz bir adam. Herseyi didikliyor bir de sinirleniyor. Ne varmış tatli almakta saka gibi herkes kendi ailesinin ne sevdigini bilir ona gore biseler alır götürür. Ne saçmalıyor bu adam ya? Sinir oldum.
Köye de alacakmışım ayırıyormuşum. Annesi evde doğru düzgün yemek yapmaz. Eşim hem malzeme alır hem de yapar köyde. Bişey demiyorum bunlara ben. Bizim evde annem herşeyi hazır eder hazır sofraya otururuz bulaşık bile yıkatmaz. Tatlı seviyorlar diye aldım ama kudurdu eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…