- 16 Haziran 2019
- 276
- 50
- 13
- Konu Sahibi Bluepink18
-
Zamanla her şey yoluna girer sabretmelisin.Kızlar artık ciddi ciddi düşünüyorum. 1 yıldır evliyiz 33 36 yaşlar. Evlendiğimizden beri kavga gürültü. Eşimin ailesi köyde yaşıyor. Gayet iyi davranıyorlardı başta. Ama herşey çok değişti. Beklentileri ben hep köye gitcem eşim köyde çalışcak ben de evde yemek yapcam memlekete gittiğimde aileme sadece eşimle gitcem. Ailesi de eşimi yönlendiriyor. Abisi baş belası tam. Sürekli duygu sömürüsü yaparak para istiyor. Gereksiz masraflar çıkarıp ailesine ödetme peşinde. Eşim de onlara kıyamıyor. Evlendiğimizden beri abisi ve onun eşi yüzünden de kavga ediyoruz ben bıktım istemelerinden eşim savunup duruyor. Eşimin bana saygısı kalmadı. Evde en ufak bi eksik olsun hemen yüzüme vuruyor hiç kılını kıpırdatmıyor. Hakaret küfür herşey var. Benim istediğim konserlere götürüyor tatilde istediğim yerlere rezervasyon yaptık. Maaşıma da karışmıyor. Bunlar iyi yanları. Ama yeterli mi?
BOşanKızlar artık ciddi ciddi düşünüyorum. 1 yıldır evliyiz 33 36 yaşlar. Evlendiğimizden beri kavga gürültü. Eşimin ailesi köyde yaşıyor. Gayet iyi davranıyorlardı başta. Ama herşey çok değişti. Beklentileri ben hep köye gitcem eşim köyde çalışcak ben de evde yemek yapcam memlekete gittiğimde aileme sadece eşimle gitcem. Ailesi de eşimi yönlendiriyor. Abisi baş belası tam. Sürekli duygu sömürüsü yaparak para istiyor. Gereksiz masraflar çıkarıp ailesine ödetme peşinde. Eşim de onlara kıyamıyor. Evlendiğimizden beri abisi ve onun eşi yüzünden de kavga ediyoruz ben bıktım istemelerinden eşim savunup duruyor. Eşimin bana saygısı kalmadı. Evde en ufak bi eksik olsun hemen yüzüme vuruyor hiç kılını kıpırdatmıyor. Hakaret küfür aşağılama herşey var. Benim istediğim konserlere götürüyor tatilde istediğim yerlere rezervasyon yaptık. Maaşıma da karışmıyor. Bunlar iyi yanları. Ama yeterli mi?
Akşam yemeğe aileme gidecektik tatlı aldım kudurdu köye almadım diye. Bi gece arabada bekletiyo tatlıyı. Ailesi tatlı sevmez et sever et alır. Ama ben tatlı aldım diye kudurdu döndü hemen tatlı almaya. Babası da beğenmedi kokuyo dedi iyi oldu. Ya genel olarak ağzında küfür var. Konuşma tarzı o hakaret küfür pis ağzıYaşlar ufak değil. Belirli bir olgunluk oluşmuştur diye düşünüyorum,aileci olmak kötü birsey değil ama aileyle eş arasında denge tutturamamak kötü. Eşiniz size ne diye hakaret kufur ediyor evde eksik varsa onu anlamadım?
Ailesi hakkında da fazla konuşmayın bence.
Ne kadar terbiyesiz bir adam. Herseyi didikliyor bir de sinirleniyor. Ne varmış tatli almakta saka gibi herkes kendi ailesinin ne sevdigini bilir ona gore biseler alır götürür. Ne saçmalıyor bu adam ya? Sinir oldum.Akşam yemeğe aileme gidecektik tatlı aldım kudurdu köye almadım diye. Bi gece arabada bekletiyo tatlıyı. Ailesi tatlı sevmez et sever et alır. Ama ben tatlı aldım diye kudurdu döndü hemen tatlı almaya. Babası da beğenmedi kokuyo dedi iyi oldu. Ya genel olarak ağzında küfür var. Konuşma tarzı o hakaret küfür pis ağzı
Köye de alacakmışım ayırıyormuşum. Annesi evde doğru düzgün yemek yapmaz. Eşim hem malzeme alır hem de yapar köyde. Bişey demiyorum bunlara ben. Bizim evde annem herşeyi hazır eder hazır sofraya otururuz bulaşık bile yıkatmaz. Tatlı seviyorlar diye aldım ama kudurdu eşimNe kadar terbiyesiz bir adam. Herseyi didikliyor bir de sinirleniyor. Ne varmış tatli almakta saka gibi herkes kendi ailesinin ne sevdigini bilir ona gore biseler alır götürür. Ne saçmalıyor bu adam ya? Sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?