Boşanmalı mıyım?

mimozayd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
12
2
86
31
Her zaman güçlü bir kadın olmak istemişimdir. Fakat Bi şekilde hayat insanları asla kabul etmem dediklerini kabul ettiriyor. Asla olmam dediğin insan oluveriyorsun. Kafamın karışık olduğu nokta şu. Kocam bana ailesinin önünde küfür etti el kaldırdı. Nedeni de bayramda hasta olduğum için ailesinde kalmamam. Bayağı sorunlar oldu. Sonra evimize geldik beni ailemin doldurduğunu iddaa etmeye başladı. Para konusu açıldı. Sinirlenip üstümü parçaladı babama küfür etti. Bunun üzerine herşey daha da kötü oldu. Bikaç gün sonrası ben ona instegram kullanmak istediğimi söyledim sonuçlarına katlanırsın diye tehdit etti. Bağrışmaya başladık. Ve beni çenemden tutup geriye doğru itti boynumu incittim. Bunun asla şiddet olduğunu da kabul etmedi. Sen beni tahrik ettin dedi artık ona karşı içim çok doldu. Çünkü bu kadar kötü olmasada böyle kavgalarımız önceden çok oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum

İlk kavganız mı ? sürekli böyle sorunlar yaşıyor musun ?

Sürekli oluyor. Ailem onu en başta istemedi kültürel farklardan dolayı. O bana ya ben ya baban tercihini yap dedi. Hep babamla onun arasında mahvoldum

Canım tabiki de aileni seçmeliydin ne hayır gelir aile ile bağını koparmak isteyen birinden . Boşan (tabi zor birsey hele ki bu kadar da kadın cinayetleri oluyorken ) ama hersey daha da zor hale gelebilir allah yardımcın olsun 🤲🤲🤲

Herşey çok zor. Hele ki bu toplum baskısında. Eşim çok ataerkil biri. Kocan herşeyin kafasında

Başta ailenizi dinlemeyip evlenmekle hata etmişsiniz zaten ama bari şimdi akıllı davranın ve hayatınıza sağlıklı bir şekilde yön verin.
Çocuğunuz yok sanırım. Bu çok iyi! Hemen boşanın ve kurtulun böyle şiddet eğilimli adamdan. Şiddeti artacak ve her defasında 'beni tahrik ettiğin için' diyecek.

Bir şans daha istiyor. Hiçbir şeyime karışmayacağını ve Bi daha böyle olaylar yaşanmayacağını söyledi. Elimde olsa bir çırpıda atacam da vicdanım Bi türlü susmuyor

Çocuğunuz var mı ?
Bence bu ilk olmadığı gibi son da olmayacak ve siz onu affettikçe o tekrarlayacak eğer çalışıyorsanız çocuğunuz da yoksa daha kolay göze alırsınız boşanma durumunu aileniz zaten başta istememiş şimdi onlar biz demiştik der ama sizin de böyle bi adamla ömrünüzü geçirmenize izin vermezler ailenizle paylaşmadıysanız bi de onlarla konuşun Allah doğru karar verdirsin

Her zaman güçlü bir kadın olmak istemişimdir. Fakat Bi şekilde hayat insanları asla kabul etmem dediklerini kabul ettiriyor. Asla olmam dediğin insan oluveriyorsun. Kafamın karışık olduğu nokta şu. Kocam bana ailesinin önünde küfür etti el kaldırdı. Nedeni de bayramda hasta olduğum için ailesinde kalmamam. Bayağı sorunlar oldu. Sonra evimize geldik beni ailemin doldurduğunu iddaa etmeye başladı. Para konusu açıldı. Sinirlenip üstümü parçaladı babama küfür etti. Bunun üzerine herşey daha da kötü oldu. Bikaç gün sonrası ben ona instegram kullanmak istediğimi söyledim sonuçlarına katlanırsın diye tehdit etti. Bağrışmaya başladık. Ve beni çenemden tutup geriye doğru itti boynumu incittim. Bunun asla şiddet olduğunu da kabul etmedi. Sen beni tahrik ettin dedi artık ona karşı içim çok doldu. Çünkü bu kadar kötü olmasada böyle kavgalarımız önceden çok oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum
böyle bir hakareti kimse haketmez

Back
X