- 25 Temmuz 2020
- 21
- 8
- 6
- Konu Sahibi gelgitliakrep
-
Ben 23 o 31Boşanmalısın! Hem fiziksel hem psikolojik şiddet var daha ne olsun. Evlilik bu değil. Eş kişisi kaç yaşında sen kaç yaşındasın
Son sınıfa geçtim bu seneSevgi böyle bir şey değil.
evlilik de bulunduğun durumdan kaçmak için bir çözüm yolu değil.
yanlış bir şey yapmışsın, boşanacaksan da işlerini yoluna koy öyle adım at.
mecbur kalıp yanına dönersen bir daha iflah olmaz o adam
ne zaman mezun olacaksın?
Hadi sen seviyorsun da o beni seviyoru nerden çıkardın sana her türlü şiddet uygulayıp ortamlarda rezil ediyorsa nasıl bir sevgi olabilir.?Ben 23 o 31
Böyle davranmak bana da en mantıklısı gibi geliyor.Ama o zamana kadar -ki zaten bu annemin yaşattığı üstüne eşimin yaşattıklarından geçen sene inme indi elim felç oldu onunla uğraşıyorum.Anjiyo yapılacak.Fakat sorun şu gidebileceğim bir ebeveynim yok olsa yine bu kadar düşünmezdim bu boşanma kararınıOncelikle korunun, is bulup birikim yapin ve bosanin. Tabii siddetin her gun tekrarlanmadigini dusundugum icin boyle diyorum yoksa direkt ebeveynlerinden birinin yanina gecici olarak gidebilirsin.
Bilmiyorum ne yaparsın ama şanslısın ki son senenmiş.Son sınıfa geçtim bu sene
Ne okuyorsunuz kaçıncı sınıfsınızBöyle davranmak bana da en mantıklısı gibi geliyor.Ama o zamana kadar -ki zaten bu annemin yaşattığı üstüne eşimin yaşattıklarından geçen sene inme indi elim felç oldu onunla uğraşıyorum.Anjiyo yapılacak.Fakat sorun şu gidebileceğim bir ebeveynim yok olsa yine bu kadar düşünmezdim bu boşanma kararını
Kotunun kotusunden bi tercih yapmaya bakacaksiniz. Kolayliklar dilerim.Böyle davranmak bana da en mantıklısı gibi geliyor.Ama o zamana kadar -ki zaten bu annemin yaşattığı üstüne eşimin yaşattıklarından geçen sene inme indi elim felç oldu onunla uğraşıyorum.Anjiyo yapılacak.Fakat sorun şu gidebileceğim bir ebeveynim yok olsa yine bu kadar düşünmezdim bu boşanma kararını
Hem dayak yiyip hem de senin yuzunden dedıgınde vicdan azabı mı cekıyorsun sana vurdu diye?Vurduğunda kızdıgında hep pişman şekilde ama beni sen bu kadar sinir ediyorsun falan diyor vicdan yapmama sebep oluyor acaba gerçekten benim yüzümden mi böyle yapıyor diye sorguluyorum.Ama ben ona hiç aptal salak bile demezken o en ağır küfürleri insan içinde ediyor.Boşanmaktan korkuyorum çünkü gidecek hiç bir yerim ve 5 kuruş param yok.Çok çıkmazdayım
Bilmiyorum belki de beni buna inandırmış.Tek başıma düşünmekten farklı perspektiften görüşleri merak ettim.Hep beni yaptıklarını haketmemle onu öpüp başıma koymam gerektiğiyle suçluyorOnun da seni sevdıgını nerden biliyorsun, kufur hakaret asagılama var?
Dayağı mı hakedecekmişsin? küfürü mü hakareti mi?Bilmiyorum belki de beni buna inandırmış.Tek başıma düşünmekten farklı perspektiften görüşleri merak ettim.Hep beni yaptıklarını haketmemle onu öpüp başıma koymam gerektiğiyle suçluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?