Boşanmalı mıyım?

Boşansan neler yapabilirsin? Nerde yaşarsın mezun oldun mu?
Bu şartları sağlarsan hemen kaç

Kendine saygını kaybedersin, bak pırıl pırılsın belli gençsin de kendini de gençliğini de heba etme. Çağdaş yaşamı destekleme derneğine başvur burs için istersen, durumu da anlat. Kadın derneklerine başvurabilirsin aynı şekilde. Belki sana bir iş bulunur, destek olunur. En kötü çaresizlik hissi, çaren olduğunu bildikçe aşarsın. Ve İnan çaresiz değilsin.

Sana bunu yaşatan adamın hala seni sevdiğini nasıl düşünebiliyorsun?

Size küfür edip vuran bir adinin nesini seviyorsunuz??

Şimdi boşanamiyorsan okul bitince işe gir, şartlarini duzeltince boşan. Ama sakin cocuk yapma. Ve mutlaka darp raporu olsun elinde

Çok üzüldüm sana canım benim. Allah yar ve yardımcın olsun insallah. Ailene o kadar sinirlendim ki işte bu tür aileler çocuk yapmasın ya. Bak seni böyle igrenc bi evlılıgın içine suruklemısler. Sana saygısı yok. Arkanda kimsenin olmadıgını da biliyor. Umarım bosanıp kendine kıymetini bilecek ve sana bunu hissettirecek bi eş bulursun. Okulunu bitir meslegin var senin iş bulursun sakın korkma

Sabah bile işten geldi yatağını düzeltmemişim diye ben uyurken tekme attı.Uyandım kendi kendine hakaretler ediyordu.O böyle yapınca o kadar utanıyorum o kadar kötü oluyorum ki bıktım bu histen.Kadın sığınma evine alırlar mi bilmiyorum çünkü vücudumda sadece küçük morluklar var bir kaç yerde.Genelde saçımı yoldugu için ya da kafama vurduğu için iz kalmıyor

Yaşadıklarınız ve hissettiğiniz çaresizlik için çok üzüldüm.Sizin çaresiz ve desteksiz olduğunu bildiği için, eşiniz yaptığı şiddeti git gide artırıp, sizi iyice sindirmeye çalışıyor.Zaman geçtikçe dert sahibi, özgüvensiz, umutsuz ve mutsuz bir insan haline gelip hayatınızın elinizden kayıp gitmesine daha fazla seyirci kalmayın.İş için başvurabileceğiniz her yere başvurun.Belediye,kaymakamlık,valilik gibi kurumlara dilekçe yazın. Allah şifanızı versin. Ama, şuan geçirdiğiniz rahatsızlık için engelli raporu veriliyorsa,tam teşekküllü hastaneden heyete başvurup, raporunuzu alın.Okuduğunuz bölüm ne olursa olsun, bir işe yerleştirilmenizde üniversite mezunu olmanız çok önemli olacaktır. Okulunuzu bitirip, bir an evvel mezun olmaya bakın.Hayatınızı planlayıp, bunun için çaba sarf ederken, eşiniz olacak adamla fazla muhatap olmayın, boşanma işini kendinizi garantiye alınca gündeminize alırsınız. Bu süre zarfında asgari düzeyde iletişimde kalmaya çalışın.Eğer,sürekli bir kavga dövüş ve akabinde şiddete maruz kalıyorsanız, hiç düşünecek bir şey yok. Direkt şikayetçi olup, sığınma evine yerleştirilmeyi talep etmelisiniz. Yaşayacak ikinci bir hayatımız yok.Kimse için hayatınızdan vazgeçmeyin.Sabır etmek önemlidir. Ama, hareket ve çaba göstermeksizin, öylece beklemek ve seyirci kalmak değildir.Elinizden gelen çabayı gösterin ve gerisi için dua edin. Mutlaka bir çıkış kapısı açılacaktır.Allah yardımcınız olsun.

Üniversite 1.sinifta öğrenciyken evlenmek nedir? Üstelik yurtta sıkıntılarım vardı diye..
Tabi ki boşanmalısın Şiddet gördüğün için tazminat talep etmelisin ve kanitlarsan alırsın O para senin işine yarar Üni öğrencisi iken devlet yurduna dönüş olur mu emin değilim ama olursa süper olur senin için Yurt kötü vs deme geçici süreliğine kalacaksın Burs kredi vs başvur onlar da işini görür Son sinifim diyorsun hangi bolumdesin Mezun olup az maaşla da olsa iş hayatına atılmaya bak
Ya bunlar yazarken dile kolay biliyorum ama şimdi yapmazsan işin ilerde daha zor olur

Eşiniz hangi dağdan inmiş bir sorar mısınız insan içine çıkmasın mümkünse bağlayın bir yere üzerine de kapıyı kilitleyip arkanıza da bakmadan kaçın

Yurt evli olunca çIkmıyor evli olmasam da kendim bıraktığım için devlet tekrar almıyor.Bursum var Allah’tan aylık 550 ama evliyken hiç elime kalmıyor hep paramız yok şuraya harca onu şuna ver diyip param bitiyor 3 aylık tatilde bile 1 liram kalmıyor burstan.Bir an önce iş bulup çalışmak istiyorum okulun yakınlarında ev arkadaşı olabilirim ama en önce iş lazım bana.Eşim boşandıktan sonra ne b.k yersen ye ilk önce ayrılacaksın diyip şu anda çalıştırmıyor.5 kuruşsuz kapı önünde kalınca nereye gideceğim ne yapacağım gerçekten bilmiyorum

Eşiniz hangi dağdan inmiş bir sorar mısınız insan içine çıkmasın mümkünse bağlayın bir yere üzerine de kapıyı kilitleyip arkanıza da bakmadan kaçın
AA yabancılara karşı o kadar iyidir o kadar kibardır görseniz şaşarsınız.İzmirin diğer ucuna yengesini bırakmalar millete maddi karşılıksız yardımlar ne ararsanız var.Adeta iyilik meleği ondan millet hep bana eşin çok iyi biraz kendini düzelt diye diye beynime işlemiş her şeyi kendi suçum zannediyorum.Adam elin iyisi evin ayısı sizin anlayacağınız

Sana sürekli sözlü ve fiziksel şiddet uygulayan bu adam yarın bir gün seni öldürebilir. Tabikide boşanmalısın. Geçici süreliğine bir yerde kalıp sonrasında KYK da kalabilirsin yine. Part time çalışıp bir öğrenci evinde de kalabilirsin. Unutma yapamayacağın hiçbir şey yok yeter ki sen iste

Okulu bitirmene ne kadar var?
Ailenle kalamayacaksan ve okulun bitmesine max 1 sene kaldıysa kendini koruyarak diplomanı eline alıp bir an önce boşanmanı tavsiye ederim. Şu an öğrencisin işin yok ailen yok dayakçı eşten ayrılmaya kalksan nereye gideceksin?

Çocugunuz yokken ayrilin hem fiziksel hem pskolojik şiddet var daha genceciksin hayat sana ne güzeller vercegini bilemezsin ayaklarinin üzerinde dur bi siginma evinde kal ama o adama muhtaç etme kendini

Boşa gitsin ya. Adam olamamış. Aslında sevgiliyken de kendini belli etmiştir bu insan görünümlü yaratık da, sen kaçış olarak görmüşsün evliliği belli. Bağlarlar nafakanı. Paşalar gibi yersin. Bu evliliği sürdürürsen ileride çocuk olur ya hiç kurtulamazsın ya başkasına gönlün kayar, bambaşka yanlışlara sürüklenirsin. Kangren olan parmağı kesmezsen sağlam elinden de olursun der annem. Bu adam belli ki şiddete eğilimli belli. Yarın öbür gün seni saplantıya da dönüştürebilir. Hiç bırakmaz. Daha gençsin. Yol yakınken kaç. Yeniden başla hayatına...

İlk önceliğiniz okulu bitirmek ve iş sahibi olmak olsun. Bu dönemde sakın çocuk yapmayın. İşinizi elinize aldığınız gibi de boşanın. Çok gençsiniz, hayat böyle geçmez

Her şeyi geçtim işin içinde fiziksel şiddet var elbette boşanın. En büyük hatanız elinize mesleğinizi almadan evlenmek olmuş. Yine kykda kalamaz mısınız? Öğrenciye iş bulması gerçekten daha kolay, mümkünse darp raporu elin, eliniz kuvvetli olsun boşanırken. Biriyle ev arkadaşı olabilirsiniz şimdi yeni dönem de gelirken illa ev arkadaşı arayan birileri vardır

Bursun varmış lütfen o evden ayril gerekirse camlari ac sana vurduğunda bagir cagir etraftakiler duysun konu komsu varsa arada sikayet et polis gelsin sacini cekiyormus, kendine güvenini zedelemiş bunlarin hepsi şiddet lütfen sana vurduğunda eline geçen ne varsa firlat ve evden ayril ya da bir odaya kendini kilitleyip 183ü/155i ara esimden siddet görüyorum imdat de, arkadan sesleri geleceği icin ve bu hatlarda ses kaydı yapıldığı icin elinde kanitin da olur. Ufak tefek morluklar diyip geçme darp raporu almaya bak
Bursun 500 liraymis elbette cok degil yetmez ama bir ev arkadaşı bulursan, kirani öder is bakarsın
Kadin siginma evi en guzeli hem seni bulamaz hem de geleceğe dair kafan bir nebze rahat bir sekilde planlarini yaparsın, psikolojik destek almana da yardimci olurlar. Bosanirsin ve yoluna bakarsın. Mümkünse burs aldigin hesabın kartini kaybettim diye başvuru yapip karti iptal ettir ve yenisi şubeye gelsin.
Çaresiz değilsin sadece su an saglikli düşünemiyorsun. Esin evde yokken lütfen kadin siginma evi arastirmasi yap git görüş eger eve kilitliyorsa da polisten yardim al. Mutlaka bir cikar yol bulunur.

Boşanmalısınız kesinlikle. Ama önce kendinizi sağlama alın işi bulun kalacak yer bulun. Olmazsa mezun olup iş buluncaya kadar beklersiniz zaten son sınıfmışsınız. Korunun çocuk filan yapmayın bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…