Boşanmalı mıyım

Eşimle çok benzer şeyler yaşadık hatta bende konu açmıştım buraya. Ben defalarca bıkmadan onun düşüncelerinin yersiz ve saçma olduğunu gerek sakince, gerek bağıra çağıra anlattım. Rest çektim, baktım konuşarak anlamıyor yazarak anlattım (cidden mektup yazdım) Şuan gayet iyi durumdayız diye düşünüyorum. Sinirleriniz sağlamsa, ben uğraşırım diyorsanız kolay gelsin şimiden size çünkü çok zor akıl sağlığımı kaybetme eşiğine gelmiştim.

Evlenmeden önce bu kadar baskıcı değildi evlenince hayatımı tamamen sınırlarla dolu buldum kendimi

ne olur mesela ailenizde 1 değil de 2 gün kalsanız onu dinlemeyip.
yani 1 gün kal deyince geri mi dönüyorsunuz?
ablanızla yaptığınız planı uygulasanız ne olur?
siz izin verdiğiniz için size yasaklar koyuyor.
evlenmek için imza attınız kölelik sözleşmesi yapmadınız.
kılığa kıyafete bu kadar ince takılan adamların gözleri başka kadınlardadır. kendisi baktığı için size bakılacağını düşünüyor.
çalışma konusuna gelince çalışmayın ki ona bağımlı olun gözünüz açılmasın. bir iki de çocuk yaptınız mı iş yok güç yok eliniz kolunuz bağlansın.

Hiç olmadı sizi eve kilitlesin ne kimse görsün nede siz bir yere gidin bu ne böyle ya annende bile 2 güne izin vermiyormuş hangi cüretle tüm kararları kendi veriyor çalışmanıza izin vermiyormuş anlamadım ki eşinizin kafa yapısı milattan önceye dayanıyor galiba

Kaç yıllık evlisiniz? Ve degismesi ne kadar zaman aldı

İnanın çok büyük kavgalar da ettim o kizsada ailemde kalmisligim vardır 4-5 gün ama burnumdan getirir ve ilişkimiz çok kavgalı ve yıpratıcı olur ama dediğiniz şeyleri çok kez yaptım direttim. işin sonunda tartışmalardan sıkılıyorum ve uzaktmak istemiyorum. Ona kalsa zaten asla bosanmaz bana çok bağımlı benim bi karar vermem gerek

Çok zor çok. Biraksam ayrı dert devam etsem ayrı....

Şuan 2,5 yıllık evliyim. Neredeyse 1 yıl kadar zaman aldı. Değişmek demeyelim de kabul etmek zorunda kaldı. Saçma düşüncelerini diretmemeyi öğrendi.
Benim eşimin beni dinleyeceğim sanmıyorum çok kez denedim çünkü siz basarmissiniz ne mutlu ama benim artık pek bi alternatif kalmadı gibi gözüküyor

Size bunu yapın demem ama ben her tartışma sonrası kızacağı şeylerin 1 adım fazlasını yaptım öyle ehlileştirdim eşimde sonra abuk subuk şeylere tepki vermemesi gerektiğini öğrendi. Allah yardımcınız olsun

nasıl değişti sizin eşiniz

size bağlı ya da kıskanıyor filan değil. sizin yerinizde başka bir kadın olsaydı da aynısı olacaktı.
bu tarz davranışlar kişilik bozuklukları ile ilgili sanırım.
biz kadınlar bunların arkasına romantik anlamlar yüklüyoruz.
eşiniz sizin yoldaşınız sahibiniz değil, annede kalırken izin almak nedir yahu, daha neler.

Haklısınız ama sevince insan kolay bırakamıyor karar vermekte çok zorlanıyorum bu boşanmak için yeterli bir sebep mi yoksa sonrasında üzülen olur muyum diye
hiçbir sevgi özgürlüğünüzden, huzurunuzdan önemli değildir. Sizin hayat enerjinizi sömürüp sonra da asık suratlısın vs diye başka birine gidiyor böyleleri. Kıskanç erkekler bana hep sorunlu gelmiştir. Kesin başka kadınlarda, sizin örtmenizi istediği vücut bölgelerine bakıyor. Kişi kendinden bilir işi.

Yerinizde olsam bu düzene bir işe girerek baş kaldırırım.

Evlilik yol arkadaşlığıdır. Bir insanı sahiplenmekle üstlenmek aynı şey değil. Sizin eşiniz ne yazık ki size sahibiniz gibi davranıyor görünüyor.
Birey olmaktan çıkarmış sizi. Yaşınız çok genç. Bence çok daha güzel bir hikayeyi hak ediyorsunuz.

Yaptıkları kafa karıştıracak seviyeyi çoktaaannn geçmiş.kocaniz ama kusura bakmayin bildiğin deli bu.

Terapiye olumlu bakmıyor kaç kez konuştum ama sadece kendi doğruları onun için var diğer kimsenin düşüncesini umursamıyor
Çalışmana izin vermeme seviyesinde olmasa belki törpülenir diyecektim ama bu kadarı gerçekten benim için herşeyi bitiriyor.o kadar da değil.çalışmanıza, kendi şehrinizde gönlünüzce gezmenize izin verse, sadece şehirdışı gezilerine, başka yerde kalmaniza falan karişsaydi bir derece umut olurdu.izin vermek demek istemedim.onun tabiriyle yani

Haklısınız ama sevince insan kolay bırakamıyor karar vermekte çok zorlanıyorum bu boşanmak için yeterli bir sebep mi yoksa sonrasında üzülen olur muyum diye
Sizi anlıyorum.maalesef bu tarz sorunlu insanları çok güzel sevebiliyoruz kadınlar olarak.haketmiyorlar aslında ama seviyoruz yani.bir de bu ilişki biterse bir daha böyle ciddi bir ilişki yaşayamazsam endişesi de vardir tabi.vakit nasıl geçecek ? ileride pişman olur muyum? Bir daha düzenli bir ilişki yaşayabilecek miyim? Boşluğa düşersem ne yapacağım.tüm bunlar işin içinden çıkılmaz bir hâle sokuyor.

Giysi konusuna hadi neyse diyebilir miyiz. Çok bunaltıcı oluyır herşeyi didik didik etmeleri insan ne giyeceğini şaşırıyor yada üstüne yakıştıramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…