- 18 Ekim 2025
- 65
- -4
- 1
- Konu Sahibi venacavacaudalis
bakın anlaşılmıyor mu kavgada iki kişide suçludur karşı taraf sizce daha mı hafif konuşuyor ailesiyle konuştuğunu bilmiyordum diyorumİnan sen çok terbiyesizsin… burada okuduğum konularda en haksızlarından birisisin.
Yaşım geçiyor çocuk yapacağım diyen de sensin.
Adamı kpss yi kazanana kadar kullanıp sonra atayım diyende sensin.
İyi bi konfor alanı sağlıyor bırakmak istemiyorum diyen de sensin.
Adam yanına barışmak için geliyor, yok şöyle bağırdım böyle tersledim diyende sensin.
Senin konun bile boşanmalımıyım…
Tabi ki sen boşan.
Senin gibiler konfor alanını kendi rahatları için bırakmayıp karşı tarafa tasmalı muamelesi yapan tiplersiniz.
Neden kendi konfor alanını kendin oluşturmayıp istemediğin bir kocanın sağladığı alanı kullanıp birde matah şeyler yapıyormuş gibi savunuyorsun.
Evet oğlum var. Ama inan ki senin gibi enerjisi sömürü üzerine kurulu bir kadınla evlenmesini hiçbir anne istemez .
Oğluma temiz niyetli, temiz enerjili bir eşi olsun isterim.
Zaten temiz niyetli insan bir sorunda… bir daha oluşmaması için çabalar.
Sen o konuşmandan sonra eşinin ailesinin gözünde zerre değerin olduğunu mu sanıyorsun.
Kendini hala her konu da haklı görmen sabit fikir örneği. O konuşmayı yapsak eşlerimiz adliye de soluğu alır. Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu???
Dersen ki iki tarafta seviyeyi kaybetti. Boşanacaksın.
bu sorunlar olmazsa kullanma atma durumu olmaz fikir alıyoruz dimi
keşke oğlunuza benim gibi biri denk gelse dünyanın en şanslı insanı olur elimden gelmeyen iş yok
aile ile konuşup hallettik ayrıca ki benim enerjim dışarı karşı gayet iyi pozitif eşe karşı onun geçmişte yaptıklarından karşı böyle
konfor alanı içinde tabiki evlilikte herkesin böyledir kendi evi sonuçta
eminim siz beni tanısaydanız bunları yaşadığıma asla inanmazdınız