• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmalı mıyım

bakın karşı tarafta geçiriyor bunlar birikim oldu artık evlendiğimizden beri keza bugünkü kavgada ben daha sakin taraftım o delirdi onu yaptın bunu yaptın beğenmiyorsan git ağlama krizine bile girdi eşyalara vurdu tamam ilk güzellikle geldi önceki gece bana tatlı falan almış ama dışarı gittiği için kırgındım tartışma günü gitti çünkü sakın karışıyorsun deme normal zaman umrumda olmaz sabahta sarıldı ama kızgındım istemedim üstüne gittim ben mutsuzum dedi beğenmezsen gidersin filan dedi bende bişiler dedim kızdım haliyle sinirlendim haklı olarak gitsem giderim talimata gerek yok delirdi küçücük boyuyla üstüme yürüdü off hatırlamıyorum bile açıkçası neyin kavgasını verdik ayrılalım dedim ona da çok yanaşmıyor yani çift terapisi dedi senden çocuk yapılmaz dedi buna kızdım haliyle
bir süre sonra yine kalktı yine delirdi asık suratlısın diye her şeyi diyip nasıl güleyim yok yemek bana yaptın mı dedi hayır dedim fazla var gitsin alsın dimi yani
yok işte senle aynı oda da durmak istemiyorum falan dedi yorgan yastık attı koluma çarptı acıdı
diyip diyip yapıp yapıp aslında öyle demek istemedim özür dilerim diyor
yani velhasıl tek kriz geçiren ben değilim

Evliliğinizi kurtarmaya gönlünüz varsa tek çözüm evlilik terapisi. Ama dediğim gibi gönlünüz varsa. Eğer yoksa da ayrılın gitsin birbirinize hayatı zindan etmenin manası yok. Zaten eşiniz de söylemiş demek ki kurtarmak istiyor o da bir şeyleri. Bir de daha iyisi olabilirdi demişsiniz ona takıldım evlilik sürekli daha iyisi olurduyla geçmez daha iyisi varsa eşiniz için de var unutmayın. Bana bunu bunu dedi diyorsunuz da bakalım siz ona neler diyorsunuz

Evliliğinizi kurtarmaya gönlünüz varsa tek çözüm evlilik terapisi. Ama dediğim gibi gönlünüz varsa. Eğer yoksa da ayrılın gitsin birbirinize hayatı zindan etmenin manası yok. Zaten eşiniz de söylemiş demek ki kurtarmak istiyor o da bir şeyleri. Bir de daha iyisi olabilirdi demişsiniz ona takıldım evlilik sürekli daha iyisi olurduyla geçmez daha iyisi varsa eşiniz için de var unutmayın. Bana bunu bunu dedi diyorsunuz da bakalım siz ona neler diyorsunuz
evet tabiki teşekkür yorum için bayağı zaman ayırdınız

Psikolog degilim, sadece alana ilgim var. Siz zamaninda koyamadiginiz sınırların acısını simdi cikartiyorsunuz. Ama zamansiz olan herseyin gibi bunun da sonu hüsran, cünkü esiniz degismis. Eski huylarindan arinmis gibi, ama siz onun huylarini ona ceza olarak adapte etmissiniz. Yani asıl olan sizin karakterinize olmus. Esiniz kötü aliskanliklarinı arkasinda birakirken, sizin hic birakmaya niyetiniz yok, cünkü siz cektiklerinizin bedelini istiyorsunuz. Yoksa tüm o acilari ve sıkıntının boşa oldugunu kabul edemiyoruz? Beynimiz herseyi bir sonuca vardirmaya ugrasir. Ya o acinin sonu yoksa? Sizin iki durumla yüzlesmeniz lazim: 1. Sizi yasadiklariniz su an icin gecimsiz huysuz birine cevirdi..Böyle olmak gercekten sizin seciminiz mi, yoksa kirilmis duygularinizdan ve ümitlerinizden yola cikarak mi öyle davraniyorsunuz? Böyle olmayi siz kendiniz icin secermiydiniz tamamen bagimsiz olsaniz?
2. Esinizden ödemesini istediginiz bedel ne? Ve o bedel sizin hayatinizdan ne kadar alip götürdü veya neyi feda etmeye hazirsiniz? Esinizin su anki durumdan yola cikarak gercek bir sans hak ettigini düsünürmüsünüz?
off şu ana kadar en iyi ve beni anlayan yorum resmen duygulandım hayatıma bu kadar dokunan biri olsa her şey hallolur bence
öncelikle teşekkür ediyorum dediklerinizi not alıp zihin süzgencimden geçirip detaylı düşünücem sanırım iki durumda zaman zaman baskın geliyor
bende böyle olmak istemezdim belki hiç olmaması gereken ilişkideydim bu arada başka sorunlar da vardı cinsellik gibi de ama sırf sevildiğim için birçok şeyi alttan aldım tabi o da aldı karakterim bu ilişki ile ortaya çıktı önceden etliye sütlüye karışmayan biriydim

2 senelik evlisiniz çocuk da yok boşanın ne siz çekin ne adama çektirin.
Ailenizin evinde atanın ergenliğinizi orda tamamlayın.
Eşiniz de işinde tamamlasın ergenliğini.
Adamı sponsor yapmayın kendinize.

iyi akşamlar hanımlar, benim problemlerim var ve size danışmak istiyorum.
Öncelikle 2 yıldır evliyim evlilik sürecim inanın çok zorluydu eşim evlenmeden önce gereksiz trip atan küsen her şeyde sorun çıkaran biriydi ama gelip gönlümü alırdı bide evlilik sürecim çok sıkıntılıydı ailemden kaynaklı biraz apar topar oldu.
hadi bunlar sorun değil de evlendikten sonra da gereksiz alınganlıklar ikimizde de var benim de onun da devamlı bi kavga tartışma halimiz beni bıktırıyor ama maalesef şu an işsizim KPSS'ye çalışıp atanmak istiyorum inanın iş bulamıyorum özelde bu yüzden şu an aile evine dönemem annem zaten ben haklıydım diye söylenir ayrıca kendi evimde her şeyim her türlü imkanım var bu rahatı bozmak istemiyorum ama işte aması var gurur onurum kalmadı
genel bilgilerden sonra size şunu söyleyeyim biz tartışınca ikimizde kendimizi kaybediyoruz hakaretler geber gitler bela okumalar havada uçuşuyor ben de masumum diyemem her şeye surat astığım oluyor bunun üzerine eş kişisi delirip avazı çıktığı kadar bağırıyor sevmiyorsan git zorla mı tutuyorum vs.

bugün çok kötü tartıştık bir sorun oluyor tamam bana güzellikle geliyor ama ben ona sarılmak iyi davranmak istemiyorum bu sefer tartıştıkça kükreme ler beni mutsuz ediyorsunlar dolap kapı vb yerlere vurmalar sonra aradan zaman geçince insan biraz adım atar güler vs demeler ama istemiyorum onu resmen öldürmek istiyorum bazen mutlu anlarda zarar da veriyorum ki iyiyken bişi yapmaz
daha önce olan 1 sene önceydi tartışmada da hatta büyük bir kavgaydı birden büyüdü evden gitmek istedim ama geri döncektim kollarımı sıktı ben ona vurdum o da vurdu tamam hafifçe ama erkek gücü sonuçta gitti ailesine anlattı normalde başka şeyleri anlatmaz neyse işte ben başkasını bulurdum sen olmasaydın dedim bunu çarpıttı salakça anlattı ailesine falan hakaret ettim bunları duydular telefonda bu tarz şeyler oldu
ama inanın gidicek yerim yoktu annemle küstük yeni barıştık artık tahammülüm sıfır ama rahatım iyi her istediğimi yapar alır gerçi işte tartışınca hemen lafını yapar o ayrı

benim hiçbir şey istediğim gibi olmuyor mesleğim de pişmanım evlilikte aynı ben bunu layık görmüyorum gerçi herkeste sorunlar var başkası olsaydı da sanırım sorunlar olurdu
iyiyken bende iyiyim ve mutluyum ama inanın evde olmak beni bitiriyor halk eğitimde kurslara başvurdum açılmadı beni tatlılar ve alışveriş mutlu ediyor çalışmadığım halde şu aralar aşırı harcadım ailem gönderiyor bu arada az da olsa ama tabi birikim sıfır
biz de saygı yok sevgi koşullu bugün tüm gün kavga ettik başım beynim kulaklarım ağrıdı resmen gelip öpüyor hiç bişi olmamış gibi küs olmama
tahammülü yok aynı evde öyle olur muymuş gerçi bende geçmişte olsun başka şeyler olsun söylenmeye başlıyorum yine sinirlenip bir yerlere vurup başka oda ya gidiyor bir mucize olsa da yok olsa keşke

bu arada mesela sadece ben üstüne gittiğimde değil atıyorum işte habersiz bir yere gidince kargocu gibi onda bile bağırıyor ve kavga ediyoruz artık çok sıkıldım gençliğim bunun yüzünden gitti resmen aile evine dönsem de tüm gün evde olucam ben sadece kendi evim ve düzenimi seviyorum
sizce atanana kadar politik olup sonra tekmeyi mi basayım yoksa her şeyi göze alıp boşanayım mı
Senin mutsuzluğunun sebebi evliliğin değil ki, sensin. Kendini nereye götürürsen götür bu mutsuzlukla huysuzlukla yaşayacaksın. O yüzden değiştirmeye hayatından değil kendinden başla

evet tabiki teşekkür yorum için bayağı zaman ayırdınız
Rica ederim umarım döngülerinizi ve tetikleyicilerinizi çözüp daha sağlıklı devam edersiniz
umarım
2 senelik evlisiniz çocuk da yok boşanın ne siz çekin ne adama çektirin.
Ailenizin evinde atanın ergenliğinizi orda tamamlayın.
Eşiniz de işinde tamamlasın ergenliğini.
Adamı sponsor yapmayın kendinize.
sponsor derken benim yaptıklarım emeklerim ne olacak tabi ev işleri emek değil di mi herkesten ayrı tayin sebebi ile onun olduğu şehirde olmam da fedakarlık değil ergenlik derken herkes zamanla ilişkilerle olgunlaşır tecrübesizlik ve acemilik ilk ilişki hataları bu duruma getirdi ergenlik demek ne kadar basit bir tanım

off şu ana kadar en iyi ve beni anlayan yorum resmen duygulandım hayatıma bu kadar dokunan biri olsa her şey hallolur bence
öncelikle teşekkür ediyorum dediklerinizi not alıp zihin süzgencimden geçirip detaylı düşünücem sanırım iki durumda zaman zaman baskın geliyor
bende böyle olmak istemezdim belki hiç olmaması gereken ilişkideydim bu arada başka sorunlar da vardı cinsellik gibi de ama sırf sevildiğim için birçok şeyi alttan aldım tabi o da aldı karakterim bu ilişki ile ortaya çıktı önceden etliye sütlüye karışmayan biriydim

Ne demek seve seve. Hepimiz zamanla degisiyoruz ve tabi ki cevremizdende etkileniyoruz. Bazen ama bir durup durumu disardan bakip yorumlamakta fayda var, cünkü duygu karmasanin icinde insan kendi yasadiklarini her zaman net farkinda degil. Allah yardimciniz olsun. Insallah kendiniz icin ve evliliginiz icin hayirli cözümler üretebilirsiniz❤️

Ne demek seve seve. Hepimiz zamanla degisiyoruz ve tabi ki cevremizdende etkileniyoruz. Bazen ama bir durup durumu disardan bakip yorumlamakta fayda var, cünkü duygu karmasanin icinde insan kendi yasadiklarini her zaman net farkinda degil. Allah yardimciniz olsun. Insallah kendiniz icin ve evliliginiz icin hayirli cözümler üretebilirsiniz❤️
evet kesinlikle başkasını yorumlamak etiketlemek kolay da kendi yaşayınca bambaşka oluyor tabi her insan farklı yaşadıkları psikolojisi bambaşka bi durup farklı göz ya da düşünceler belki bir şeyleri tetikler ve çözümlendirir teşekkür ediyorum inşallah siz de hep mutlu ve huzurlu olursunuz🤗😘

evet kesinlikle başkasını yorumlamak etiketlemek kolay da kendi yaşayınca bambaşka oluyor tabi her insan farklı yaşadıkları psikolojisi bambaşka bi durup farklı göz ya da düşünceler belki bir şeyleri tetikler ve çözümlendirir teşekkür ediyorum inşallah siz de hep mutlu ve huzurlu olursunuz🤗😘

Hepimiz insallah ❤️😘

Ama bak bu hiç iyi değil. Eğer evliliğini kurtarmak istiyosan bir yerden başlaman lazım. Bekar olsan, boşansan, ya da başka biriyle evlensen daha mutlu olacak mısın onu da düşün bence. Buna göre ne yapacağını planla.
evet haklısınız bu ihtimallerin hiçbirini bilemeyiz maalesef ne yapacağımı bilmiyorum tabi mutsuz olabilirim sonuçta güzel günlerde oldu onun gösterdiği toleransı kimse gösteremeyebilir inanın bilmediğim için sordum😒

umarım

sponsor derken benim yaptıklarım emeklerim ne olacak tabi ev işleri emek değil di mi herkesten ayrı tayin sebebi ile onun olduğu şehirde olmam da fedakarlık değil ergenlik derken herkes zamanla ilişkilerle olgunlaşır tecrübesizlik ve acemilik ilk ilişki hataları bu duruma getirdi ergenlik demek ne kadar basit bir tanım
Eee bu emekleri bir işte çalışarak yapabilirsiniz hem de özgür olursunuz kendi paranızı da istediğiniz gibi harcarsınız.
Ben emekleri yok saymıyorum ama sizinki gibi saygısız ve sevgisiz bir evlilikte ille de emek olarak görmüyorum dediğim gibi geçiminizi emek saydığınız şeyleri yaparak da sağlayabilirsiniz.
Demek ki bazı şeyler zor geliyor size şu an şikayet ettiğiniz şeylerden bile

Eee bu emekleri bir işte çalışarak yapabilirsiniz hem de özgür olursunuz kendi paranızı da istediğiniz gibi harcarsınız.
Ben emekleri yok saymıyorum ama sizinki gibi saygısız ve sevgisiz bir evlilikte ille de emek olarak görmüyorum dediğim gibi geçiminizi emek saydığınız şeyleri yaparak da sağlayabilirsiniz.
Demek ki bazı şeyler zor geliyor size şu an şikayet ettiğiniz şeylerden bile
inanın bilmiyorum daha mı mutlu olurum iyi iken sorun yok ayrıca her şey güzel giderse şikayet etme ya da basamak gibi görme durumu olmuyor kavga anları böyle boşanınca mutluluğun garantisi yok ama evliyken de yok herkes sınırlara dikkat ederek mi tartışıyor sinirlenmeden

çok terbiyesizce konuşuyorsunuz ne demek damızlık büyükbaş asıl doğuran ben olucam ya erkek sadece yapma aşamasında ayrıca şu an çocuk yapma yok ben size en büyük kavgaları yazdım daha çok sorun oldu tabiki ailesinin telefonda olduğunu bilmiyordum o sıra kavga ediyorduk hani kavga hali en kötü durum detaylı yazmadım karşı tarafta masum değil bu salak gitmiş boşanıcam diye anlatmış ben sinir krizine girdim o telefonda konuşurken arkadaşım dedi ondan bağrındım ayrıca kimse iki kişinin arasına giremez bilip bilmeden ne güzel eleştiri yapmışsınız
ilk zamanlar o uzatıyordu tahammülümü aştı şimdi ben yapıyorum evlilik iki kişi tarafından yürür
tek el şaklamaZ!!
şu hayır konusu da ben kimseyi kullanmıyorum düzelir ise devam ama bitecekse sebep olur resmen beddua eder gibi yazmışsınız tanımadığınız kim olduğunu bilmediğiniz birine yok sınavdan hayır gelir mi yok çocuktan
napayım elimde olan bu size danışmak amaçlı yazıyorum nasıl düzeliriz diye inşallah sizde erkek annesi değilsinizdir de geline yazık olmaz
benim de annem bana bağrılsın diye doğurmadı onun ki anne de benim ki iskele annesi mi
İnan sen çok terbiyesizsin… burada okuduğum konularda en haksızlarından birisisin.

Yaşım geçiyor çocuk yapacağım diyen de sensin.
Adamı kpss yi kazanana kadar kullanıp sonra atayım diyende sensin.
İyi bi konfor alanı sağlıyor bırakmak istemiyorum diyen de sensin.
Adam yanına barışmak için geliyor, yok şöyle bağırdım böyle tersledim diyende sensin.

Senin konun bile boşanmalımıyım…
Tabi ki sen boşan.
Senin gibiler konfor alanını kendi rahatları için bırakmayıp karşı tarafa tasmalı muamelesi yapan tiplersiniz.

Neden kendi konfor alanını kendin oluşturmayıp istemediğin bir kocanın sağladığı alanı kullanıp birde matah şeyler yapıyormuş gibi savunuyorsun.

Evet oğlum var. Ama inan ki senin gibi enerjisi sömürü üzerine kurulu bir kadınla evlenmesini hiçbir anne istemez .
Oğluma temiz niyetli, temiz enerjili bir eşi olsun isterim.
Zaten temiz niyetli insan bir sorunda… bir daha oluşmaması için çabalar.

Sen o konuşmandan sonra eşinin ailesinin gözünde zerre değerin olduğunu mu sanıyorsun.
Kendini hala her konu da haklı görmen sabit fikir örneği. O konuşmayı yapsak eşlerimiz adliye de soluğu alır. Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu???

Dersen ki iki tarafta seviyeyi kaybetti. Boşanacaksın.

Son cumlende kötü niyet sezdim. Sen nereye gitsen bu kafayla mutlu olamazsın. He politik ol. Elin genisledi mi tekmeyi bas.
Doğal samimi dürüst davranmak çok zor senin için.

Tüm yazdıklarınızı okudum aslında aklı başında kendi ifade edebilen birisiniz. Bu hayatı kendinize de eşinize de neden yaşatıyorsunuz ki. Evet belki geçmişinizde sizi kırmış incitmiştir ama onun intikamı alma zamanı değil ki evlendiniz artık. Keşke öncesinde yapamıyorum diyip evlenmeseydiniz belliki içinizde sevgi var devam ettiniz. Çift taraflı geçmişi bırakın. Sakince oturup biz neden böyleyiz diye konuşun. Yada güzel bir mektupla duygularınızı ifade edin. Bazen insan yazarak daha iyi ifade eder kendini. Cümlelerini iyi seçer. Baktınız ilişki olarak ikinizin yapısı bu salın birbirinizi . Gençsiniz kapanmayacak yaralara sebep olmayın.

masum pardon da kim hangi çevreye yapıcam zaten boşanmamı bekleyen bir ailem var boşanılan taraf tam tersi bırakılan terk edilen açıkçası boşayan olmayı tercih ederim ama durum bu maalee

bakın ben tutup ailemden istemiyorum kendileri gönderiyor eşim ise istesem verir ama yazık değil her şey pahalı sonuçta imkanı var ailemin zorla değil
gerçek kadın derken affedersiniz de ben sahte miyim mutlu ediyor diyorum arada gelen kriz yoksa aylarca harcamam zaten ayrıca eve de harcıyorum süs püs bardak çanak gıda mecburi değiştirmek istediklerim yeni taşındık ihtiyaç oluyor
yok çocuk asla noo

Aileniz acıdığı için gönderiyor maddi şiddet gördüğünüzün ya da kocanızın durumunun kötü olduğunun farkındalar.

Yoksa evlenen kızlarına para göndermezler. Kocasının durumu iyi olsa ya da maddi şiddet uygulamasa.

Hatta kocası iyi ve bonkör ise kocasından ailesine para gönderir kadınlar kendinizi kandırmayın

Back
X