Merhaba arkadaşlar… İçimi dökmek istedim biraz.. eminim beni eleştirenler de olacaktır ama bunları kimseyle paylaşamamak çok zor. Eşimle 4 yıl önce evlendik. Gayet severek evlendik mutlu bir evliliğimiz vardı ve bu yıl ocak ayında doğum yaptım. Doğum yaptığımdan beri kocamdan aşırı soğudum. Özellikle son 3 aydır yaptığı her hareket bana batar oldu. Ben evden calısıyorum ama sıkıntılı bir patronum var, stresli bir işim var. bunun yanı sıra yemek bulaşık vs hep genelde bende olur. Gece gündüz çocukla hep ben ilgilenirim. Gündüz o evde olduğu vakitlerde çocukla ilgilenmeye çalışıyor ama “yoruldum, bi dur artık” vs gibi hep söylenir. Şimdi ilgisiz bir baba ve koca modeli çizmek istemem; kurutmadan çamaşır boşaltıcaksa mesela söyleseydin yapardım der ya da çocuğun bişeyi varsa söyleseydin yapardım der hep ama bu söylemeler beni yoruyor. İkimizde çalışıyoruz ikimiz de bu evde yaşıyoruz onun da her şeye hakim olması gerekiyor diye düşünüyorum. Çoğu durumda pasif kalıyor ve bu beni sinir ediyor. Hamile kaldığımdan bu yana hiç birliktelik yaşamadık. Ben çocuğmla birlikte yatıyorum o salonda yatıyor. Tabii söyleniyor arada ama ben hep bir bahane buluyorum. Boşanmaya da cesaretim yok açıkçası ama böyle nereye kadar gider bilmiyorum… Siz olsanız napardınız?