- 15 Ağustos 2016
- 66
- 13
- 3
- 65
- Konu Sahibi deniz peker
-
sakın bebek yapma. gerısıni bilemiycem. Ama bebeği "hersey duzelir bebekle" mantıgıyla yapma. Yok öle bişi bence. Olan yavrucaklara oluyor.Merhaba ;
Eşimle 3 yıllık evliyim öncesinde uzun yıllar birlikteliğimiz oldu fakat evlendikten sonra ilk aylardan itibaren çekişmelerimiz başladı eşim şiddet dolu bir aile içinde büyümüş ve fiziksel şiddet olmasada bana bağırma salak gerizekalı gibi hakaret içeren sözcükler kullanma akrabalarımla görüşmek istememe ve eve geldiklerinde bana stres yaşatma gibi sorunlarımız var artık her şey kavgaya dönüyor aramızda daha önce bir kere alilemin yanına gittim boşanmak için yalvardı sözler verdi ve tekrar döndüm fakat bir süre sonra tüm sorunlar tekrar etti şu an ailemleyim sizce boşanmalı mıyım kendisi herşeyin düzeleceğini hatta bir bebeğimizin olması gerektiğini vs söylüyor sizce ne yapmalıyım
aslında bebeğin şu aşamada ilişkiyi düzeltmek yerine dahada kötü yapacağı bilincindeyim fakat bir taraftanda bebek için yaşım geçiyor bir taraftan eşim hatalarını düzelteceğini söylüyor ama güvenemiyorum günün birinde ayrılacağımızı düşünüyorum yani bugün olmasa da sanki ilerde ayrılırmışız gibi hissediyorum kafam çok karışık aslında birbirine aşık mükemmel bi çifttik çabuk tükettik ilişkiyi üzülüyorum ama sanki başka çare yok ayrılmaktan gibi geliyor sizce bağırmak yada kötü laf konuşmak normal mi ya da şöyle soruyum bu sebeplerle boşanılmaz mısakın bebek yapma. gerısıni bilemiycem. Ama bebeği "hersey duzelir bebekle" mantıgıyla yapma. Yok öle bişi bence. Olan yavrucaklara oluyor.
bebek için yasım gecıyor dıe dusunme. kaç yasındasın? tukettık dıyorsun ılışkıyı, duzelmesi zor oluyor bole şeylerin bazen imkansız. Adam tamam dıyor, söz dıyor ama yıne aynı seyı yapıyor. Yasayan bırı oalrak soyluyorum degısmedı ve boşandık. Çok şüküraslında bebeğin şu aşamada ilişkiyi düzeltmek yerine dahada kötü yapacağı bilincindeyim fakat bir taraftanda bebek için yaşım geçiyor bir taraftan eşim hatalarını düzelteceğini söylüyor ama güvenemiyorum günün birinde ayrılacağımızı düşünüyorum yani bugün olmasa da sanki ilerde ayrılırmışız gibi hissediyorum kafam çok karışık aslında birbirine aşık mükemmel bi çifttik çabuk tükettik ilişkiyi üzülüyorum ama sanki başka çare yok ayrılmaktan gibi geliyor sizce bağırmak yada kötü laf konuşmak normal mi ya da şöyle soruyum bu sebeplerle boşanılmaz mı
kfür derken çok ağır küfürler değil ama aşağılayıcı düşüncesizce kurulan şevkat içermeyen cümleler sebebine gelince benim onu hiç önemsemediğim hep benim istediğim gibi yaşıyormuşuz ve ben onu eziyormuşum hep halbuki yok böyle birşey onun kafasında buİLAÇ BAŞLAT ÖFKESİNİ bastırsın ama oda mal gibi oturur mu bir köşede bilemedim küfür olmaz hadı bağrır oda arada ama küfür olmaz bide bunların nedeni ne sana neden bağrıyor küfür ediyor?
hayırlısı buymuş. Bekle, hiçbişi yapma. Aşak acısını cekmek ıstemıyorum deyıp adama gıtme yıne. Zaten bu aşk acısıda degıl, alışkanlık buyuk ıhtımalle. Boşluktasın herhalde. Hakkında hayırlısı ne ie o olsun cnım beım2 haftadır ailemdeyim zaten topladım geldim eşyalarımı kavga yok huzur var ama işime konsantre olamıyorum şimdi ne yapacağım yalnız mıyım diye düşünüyorum yaşadığımız güzel günler aklıma geliyor ve sürekli düşünüp onu haklı çıkarmaya affetmeye hatayı kendi üstüme almaya çalışıyorum akıl sağlığımı yitiricem galiba ve kimseyede anlatamıyorum onu kötülemekte istemiyorum özelimi tanıdığım insanların bilip fikir yürütmesinide istemiyorum anlıycanız şaşırdım kaldım 5 dk da fikir değiştiriyorum
aynen dertt etmeee beklee sen o bişeyler yapsın affettirmeye çalışsın kendini bekle emin olana kadar .kendini suçlama psikolojisinibilirim vicdan yapıyorsun madem hataların var zannediyorsun bu sefer bunları yapmadan yola çık baktın olmuyor hiç kendini suçlamazsın anladın mı canım hakkındA hayırlısı olsun.2 haftadır ailemdeyim zaten topladım geldim eşyalarımı kavga yok huzur var ama işime konsantre olamıyorum şimdi ne yapacağım yalnız mıyım diye düşünüyorum yaşadığımız güzel günler aklıma geliyor ve sürekli düşünüp onu haklı çıkarmaya affetmeye hatayı kendi üstüme almaya çalışıyorum akıl sağlığımı yitiricem galiba ve kimseyede anlatamıyorum onu kötülemekte istemiyorum özelimi tanıdığım insanların bilip fikir yürütmesinide istemiyorum anlıycanız şaşırdım kaldım 5 dk da fikir değiştiriyorum
Aileme konuyu boyle anlatmadim sadece evde bana yardimci olmuyor isten benden once geliyor ama elini birseye surmuyor dedim hatta birazda benden kaynaklaniyor dedim neden boyle yapiyorum bilmiyorum ama bildim bileli butun hatayi ustume alir sanki ben hataliymisim gibi konusurum kimse onun hakkinda konusmasin diye , fakat ailem kararima karismamak beni etki altina almamak icin sen kararini ver biz her iki karardada senin yanindayiz diyorlar ama hissediyorum pek istemiyorlar geri donmemi ,annem sadece kafanda bir tek soru isareti bilevarsa donme dedi ama karar senin iliski senin biz her durumda senin arkandayiz dedi birde kimse degismez eger donersen konu her ne ise ben bu durumu surekli yasayabilirnmiyim diye dusun sen yada o degismez ve ortada bir huzursuzluk varki geldin kimin hatali oldugu onemli degil sonuc onemli sen de o da degismez bunu dusunerek haraket et dediçocuk olsa düzelmez belki fzikseşiddette oluşur böyle ne mutlu çiftler çocukszda uyumlu görebiliyoruz buna inanma ailen ne diyor önemse önce çocuğun olursa dönmek zor olur böyle tekrar mutlu elinikolunu sallar gezersn tabi terapiste gidebilirsnz
psikolojik baskı hep kendini haklı görmek kardeşimide aynı oldu eşyayı topladık yalvarıo işte yeni biyere geçerz vaatler oysa 1sene evvelde aynını yapmış yalvarmştı yine hakaretler bağırmalar haklı görmeler beynsz vs demeler , dava açıldı barışsa kendin barıştın ailende razı deyip üste çıkar çocukolsa zaten bırakamaz der daha beter olur huy kalıcı psikolojk sadist erkek deişmez olan sana olur 2.kere 3.kere kendi sağlığın bozulur balık baştan kokuo
Kucucuk konular buyuyor zaten cocuklugu siddet dolu bi ortamda gecmis aile iliskileri cok kotu birbirleri arasinda bir sevgi bagi yok aslindasorun cok eskilere dayaniyor anladim ki biriyle evlenmeden once kendisinden cok ailesine bakmak gerekiyormuspsikolojik baskı hep kendini haklı görmek kardeşimide aynı oldu eşyayı topladık yalvarıo işte yeni biyere geçerz vaatler oysa 1sene evvelde aynını yapmış yalvarmştı yine hakaretler bağırmalar haklı görmeler beynsz vs demeler , dava açıldı barışsa kendin barıştın ailende razı deyip üste çıkar çocukolsa zaten bırakamaz der daha beter olur huy kalıcı psikolojk sadist erkek deişmez olan sana olur 2.kere 3.kere kendi sağlığın bozulur balık baştan kokuo
aynen ailesi düzenszdi kavgalı şiddet yok ama içte araları bide hep yüceltip pohpohlanmıştı ..kayna na oğlum gbisi yyok takınırdı .....bize yalvararak getrirdi karrdeşimi ..senin ailen benim ailem hesabı vrdı kocada etkilemek istemem ama annem istemio döner yne hakaret eder dio dava açıldı 4yıllık evlilik baştn beri kavga doyumsz br eşKucucuk konular buyuyor zaten cocuklugu siddet dolu bi ortamda gecmis aile iliskileri cok kotu birbirleri arasinda bir sevgi bagi yok aslindasorun cok eskilere dayaniyor anladim ki biriyle evlenmeden once kendisinden cok ailesine bakmak gerekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?