- Konu Sahibi deniz peker
-
Tesekkur ederim fikirlerinizi paylastiginiz icin barismayi dusunmuyorum cunku cok sans verdim daha oncede evkiligim 3 yillik yeni ama beeaberligimiz baya uzun ve hayatimin sonuna kadar o na sans vermiycem bugunde yalvariyor af diliyor ama yine degusmiycek hic bir sey yine tatillere gidicez gezicez tozucaz hersey super olacak ama ilk sorunda ayni davranusini sergileyecek cunku bunlar hatayla yapilan seyler degil artik kemiklesmis davranis sekilleri biraz uzulucem ozliycem aci cekicem ama toparliycam hayat devam ediyor Allah onunda yolunu acik etsin iyilerle karsilastirsin mutlu olsun ama bizim mutlu olamayacagimiz kesin cunku guvenmiyorum artik bir kadina yapilabilecek en kotu sey onun guvenini kaybetmekmis anladim neyse tekrar cok tesekkur ederim sizin nezdinizde tum yorumlara cunku bana iyi geldi insan bazen yakinindaki tanidigi cevresiyle konusamiyor gurur yada her neyse anlatamiyor derdini ve bir badka bakis acisi ariyor ciddiye alip cvp verdiginiz icin sag olunailesi şiddet uygulayan bir arkadaşım vardı önceden uygulanmış ta nıştığımda sevgiye muhtaç gbiyanlız aşırı sevgidolu merhamtliydi ama öfkeden besleniyordu olmadık şeyler onun için olmuş gibi yapıodu suçluyodu suçluyum sanıp vicdan yapıodum azdaha psikolojm bozulcktı kendime güvenmi yitrdği mi hissettim sonra anladım paranoyakmış kendi haline bırakınca devam etti bu problem aile arkdaştada önemli iyi gözlemle .....enaznda terapiste gdin barışcaksan
peki siz halen evlimisiniz aynı huyları devam ediyor mubana saçma sapan düğün adetleri yüzünden yok işte o evden çıkacak yok burdan çıkacak muhabbeti yüzünden vurdu düğünümüze 3 gün kala...sinir krizi gibi bişey geçirdi arabada.dedim daha yeniyiz illaki alışırız birbirimize beni anlar falan resmi nikah da var zaten.derken o bağırdı ben sustum o bağırdı ben sustum bi parça sevgisi için neler yapıyordum sırf mutlu olsun evliliğimiz mutlu devam etsin diye annemleri babamları üzmeyeyim diye falan.bi de üstüne çocuk olsun dedim hayatımız renklenir daha da zorlaştı.yoruldum değersiz mal gibi bişeymişim meğer dedim simdi de o sevgiden bişey kalmadı.boşancam deyince kızımla tehdit etti beni alırım senden falan falan...senin konuna daldım ama anlatayım dedim benimde ihtiyacım vardı konuşmaya konunun bana cuk oturdu diyebilirim
engelle me cevap verme işyeri güvenliğine söyle almasın........sabahtan bu yana yalvarıyor son bi şans istiyor sürekli mesaj atıyor işyerinde bile rahat vermiyor sürekli telefon çalıyor insanların dikkatini çekiyor engellersen buraya gelir diye düşündüğümden engellemiyorum neymiş o iyi olsun diye uğraşıyormuş ama benim umrumda değilmiş işte bundan sonra asla sesini yükseltmiymiş kötü konuşmıycakmış dedim madem böyle davranabiliyorsun neden önceden yapmadın yalan dolan yaparım sanıyo ama imkanı yok yine en ufak sorunda hiç bir şey olmasa suratını asıp oturacak zaten nerdeyse merhaba bile demez hale gelmiştik aynı evde
Merhaba ;
Eşimle 3 yıllık evliyim öncesinde uzun yıllar birlikteliğimiz oldu fakat evlendikten sonra ilk aylardan itibaren çekişmelerimiz başladı eşim şiddet dolu bir aile içinde büyümüş ve fiziksel şiddet olmasada bana bağırma salak gerizekalı gibi hakaret içeren sözcükler kullanma akrabalarımla görüşmek istememe ve eve geldiklerinde bana stres yaşatma gibi sorunlarımız var artık her şey kavgaya dönüyor aramızda daha önce bir kere alilemin yanına gittim boşanmak için yalvardı sözler verdi ve tekrar döndüm fakat bir süre sonra tüm sorunlar tekrar etti şu an ailemleyim sizce boşanmalı mıyım kendisi herşeyin düzeleceğini hatta bir bebeğimizin olması gerektiğini vs söylüyor sizce ne yapmalıyım eşimi seviyorum ama sevginin yeterli olmadığını gördüm yani evlilikte sevgiden daha önemli saygı uyum vs bebek istiyorum fakat sorunların ilerde büyüyeceğini ve çocuk varken hayata yeniden başlamanın daha zor olacağını düşünüyorum açıkçası eşime ve ilişkime güvenmiyorum artık tam olarak ilerde mutlaka ayrılırmışız gibi geliyor
hala evliyim anlatmadığım seyler daha oldu neyse işte bitsin falan deyince aynı anlattığınız gibi sürekli telefonlar yalvarmalar hayır deyince sinirlenip bela okuyup kapayıp 5 dk sonra arayıp seni seviyorum demeler özürler falan suanki yaşadığım aşamalar yani bunlar.kesin bitti olanı anneme abime anlattım kesin bitti dedim simdi 1 haftadır ne arıyor ne soruyor ben annemdeyim öyle salak bi haldeyiz.bende aramak istemiyorum çünkü olayı öyle çok uzatıyor ki ve aynen dediğin gibi iyilik olsun diye böyle yaptım kötü niyetim yoktu böyle olmasını istemedim işte seni anlamamışım bla bla..peki siz halen evlimisiniz aynı huyları devam ediyor mu
Bunlarinki hata degil zaten hata bir kere iki kere istemeden olur bunlarinki davranis sekli karakter ozelligi baska turlu davranamiyorlar ama farkinda olmadan bununla besleniyorlar bizim dusunmemiz gereken acaba degisir mi degilde ben butun bu davranislara ragmen hayatimin sonuna kadar bu adamla olabikur miyim ve gercekten bitirip kendime yeni bi hayat kuracak kadar cesur muyumhala evliyim anlatmadığım seyler daha oldu neyse işte bitsin falan deyince aynı anlattığınız gibi sürekli telefonlar yalvarmalar hayır deyince sinirlenip bela okuyup kapayıp 5 dk sonra arayıp seni seviyorum demeler özürler falan suanki yaşadığım aşamalar yani bunlar.kesin bitti olanı anneme abime anlattım kesin bitti dedim simdi 1 haftadır ne arıyor ne soruyor ben annemdeyim öyle salak bi haldeyiz.bende aramak istemiyorum çünkü olayı öyle çok uzatıyor ki ve aynen dediğin gibi iyilik olsun diye böyle yaptım kötü niyetim yoktu böyle olmasını istemedim işte seni anlamamışım bla bla..
Merhaba ;
Eşimle 3 yıllık evliyim öncesinde uzun yıllar birlikteliğimiz oldu fakat evlendikten sonra ilk aylardan itibaren çekişmelerimiz başladı eşim şiddet dolu bir aile içinde büyümüş ve fiziksel şiddet olmasada bana bağırma salak gerizekalı gibi hakaret içeren sözcükler kullanma akrabalarımla görüşmek istememe ve eve geldiklerinde bana stres yaşatma gibi sorunlarımız var artık her şey kavgaya dönüyor aramızda daha önce bir kere alilemin yanına gittim boşanmak için yalvardı sözler verdi ve tekrar döndüm fakat bir süre sonra tüm sorunlar tekrar etti şu an ailemleyim sizce boşanmalı mıyım kendisi herşeyin düzeleceğini hatta bir bebeğimizin olması gerektiğini vs söylüyor sizce ne yapmalıyım eşimi seviyorum ama sevginin yeterli olmadığını gördüm yani evlilikte sevgiden daha önemli saygı uyum vs bebek istiyorum fakat sorunların ilerde büyüyeceğini ve çocuk varken hayata yeniden başlamanın daha zor olacağını düşünüyorum açıkçası eşime ve ilişkime güvenmiyorum artık tam olarak ilerde mutlaka ayrılırmışız gibi geliyor
kfür derken çok ağır küfürler değil ama aşağılayıcı düşüncesizce kurulan şevkat içermeyen cümleler sebebine gelince benim onu hiç önemsemediğim hep benim istediğim gibi yaşıyormuşuz ve ben onu eziyormuşum hep halbuki yok böyle birşey onun kafasında bu
evet tam da sorular bunlar canım..sevgi tükendiyse bazı şeyler de bezdiriyor insanı.benim eşim askeri personel işinin sıkıntılarını göze alarak evlendim basta bunları biliyordum tabiki.evlendikten sonra mesleği bırakmak istediğini söyledi bana torpil falan başka kuruma geçecekmiş olmazsa ne yapacağız dedim şu bu kpss sınavı falan bugüne kadar geldik ama işinde mutsuz hergün sorun var bırak otur evde mi diyeyim bilemedim yani.ailesinin yanına yerleşmek istiyor bende oraya gitmek istemedim onlarda ayrı bi alem zaten herseye olur demeyince de benden kötüsü yok.bana düşman bak daha anlatmadığım daha bi sürü şey varmış benim durumum bak sanki daha yakın boşanma kararına diğer arkadaşın dediği gibi artı eksileri düşün bi bakalımBunlarinki hata degil zaten hata bir kere iki kere istemeden olur bunlarinki davranis sekli karakter ozelligi baska turlu davranamiyorlar ama farkinda olmadan bununla besleniyorlar bizim dusunmemiz gereken acaba degisir mi degilde ben butun bu davranislara ragmen hayatimin sonuna kadar bu adamla olabikur miyim ve gercekten bitirip kendime yeni bi hayat kuracak kadar cesur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?