BOŞANMALI MIYIM

ailesi şiddet uygulayan bir arkadaşım vardı önceden uygulanmış ta nıştığımda sevgiye muhtaç gbiyanlız aşırı sevgidolu merhamtliydi ama öfkeden besleniyordu olmadık şeyler onun için olmuş gibi yapıodu suçluyodu suçluyum sanıp vicdan yapıodum azdaha psikolojm bozulcktı kendime güvenmi yitrdği mi hissettim sonra anladım paranoyakmış kendi haline bırakınca devam etti bu problem aile arkdaştada önemli iyi gözlemle .....enaznda terapiste gdin barışcaksan

Son düzenleme:
son notum önceki butonda yazdığım arkadaşımı seviyordu m düzelsin istedim yazık nası etkilendiyse böyle olmuş dedim çabaladım düzeltirim olmadı ters tepti devam edio durumu psikolok değilim ki..kendi güvensz şüpheli kavgacı öfkeden beslenen...akışına bırak izle içini ferah tut Allah bilir hayırlısını

Tesekkur ederim fikirlerinizi paylastiginiz icin barismayi dusunmuyorum cunku cok sans verdim daha oncede evkiligim 3 yillik yeni ama beeaberligimiz baya uzun ve hayatimin sonuna kadar o na sans vermiycem bugunde yalvariyor af diliyor ama yine degusmiycek hic bir sey yine tatillere gidicez gezicez tozucaz hersey super olacak ama ilk sorunda ayni davranusini sergileyecek cunku bunlar hatayla yapilan seyler degil artik kemiklesmis davranis sekilleri biraz uzulucem ozliycem aci cekicem ama toparliycam hayat devam ediyor Allah onunda yolunu acik etsin iyilerle karsilastirsin mutlu olsun ama bizim mutlu olamayacagimiz kesin cunku guvenmiyorum artik bir kadina yapilabilecek en kotu sey onun guvenini kaybetmekmis anladim neyse tekrar cok tesekkur ederim sizin nezdinizde tum yorumlara cunku bana iyi geldi insan bazen yakinindaki tanidigi cevresiyle konusamiyor gurur yada her neyse anlatamiyor derdini ve bir badka bakis acisi ariyor ciddiye alip cvp verdiginiz icin sag olun

Karekter değişmez bebeğin olduğundada daha beter olur ,çocukta babaya çeker

Sana bosan diyemem fakat boyle evliliklerin uzun surdugunu zira ben gormedim

Zaman taniyacaksanda bebek dusunmemeni oneririm bi kac yil

aynı durumların biraz daha fazlasını yaşıyorum canım 2 buçuk yaşında bi bebeğim var belki hayatımız değişir diye çocuk istedim bi de ben(

kardeşim yeni eve geçti çalışıyor spora gidio rahatlık mış diyor yaşı 31 genç yeniden mutlu olabilir eşi barışak yaptı ama kabullendi oda bekliyoruz mahkemeyi delil bile var bebek olsa hep arada kalıcak görüşmek zorunluluğu vs başta görünce yine şans çocuk yok daha anlayışlı biri olursa ömürde güzel geçer

bana saçma sapan düğün adetleri yüzünden yok işte o evden çıkacak yok burdan çıkacak muhabbeti yüzünden vurdu düğünümüze 3 gün kala...sinir krizi gibi bişey geçirdi arabada.dedim daha yeniyiz illaki alışırız birbirimize beni anlar falan resmi nikah da var zaten.derken o bağırdı ben sustum o bağırdı ben sustum bi parça sevgisi için neler yapıyordum sırf mutlu olsun evliliğimiz mutlu devam etsin diye annemleri babamları üzmeyeyim diye falan.bi de üstüne çocuk olsun dedim hayatımız renklenir daha da zorlaştı.yoruldum değersiz mal gibi bişeymişim meğer dedim simdi de o sevgiden bişey kalmadı.boşancam deyince kızımla tehdit etti beni alırım senden falan falan...senin konuna daldım ama anlatayım dedim benimde ihtiyacım vardı konuşmaya konunun bana cuk oturdu diyebilirim

sabahtan bu yana yalvarıyor son bi şans istiyor sürekli mesaj atıyor işyerinde bile rahat vermiyor sürekli telefon çalıyor insanların dikkatini çekiyor engellersen buraya gelir diye düşündüğümden engellemiyorum neymiş o iyi olsun diye uğraşıyormuş ama benim umrumda değilmiş işte bundan sonra asla sesini yükseltmiymiş kötü konuşmıycakmış dedim madem böyle davranabiliyorsun neden önceden yapmadın yalan dolan yaparım sanıyo ama imkanı yok yine en ufak sorunda hiç bir şey olmasa suratını asıp oturacak zaten nerdeyse merhaba bile demez hale gelmiştik aynı evde

peki siz halen evlimisiniz aynı huyları devam ediyor mu

Merhaba ,

İlişkinizden emin olana kadar bebek düşünme net!Ayrılma kararı sana kalmış,artılarını ve eksilerini düşün..Ve aranızda yaşananlara rağmen gerçekten hala eşini seviyor musun onu sorgula ?

engelle me cevap verme işyeri güvenliğine söyle almasın........

Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz.
Fakat ben kendi yaşadıklarımdan istinaden huylu huyundan vazgeçmez bunu biliyorum.
Tatlı sözler, geleceğe vaatler ile kandırıp ardından tekrar sil baştan yaşadıysanız, ailenizin yanında kalın.
Bir kere daha aynı sözlere kanmayın, çünkü bu eşinizde cesaret yaratacak.
Tekrar tekrar aynı şekilde davranmaya ve sizi ikna etmeye itecek kendini değiştirmeyecek.
Nasılsa ikna oluyor, nasılsa eninde sonunda bana dönüyor diyecek.

Çocuk kesinlikle düşünmeyin derim, hayat tabii ki çocuklar ile şahane.
Fakat eğer bir çocuk varsa, işte orada takılıp kalıyorsun, bir adım ileri gidemiyorsun.
Hayat onlardan ibaret ve onların ihtiyaç isteklerinden ibaret oluyor.
Böyle bir eş ile siz sakın bu hataya düşmeyin.

İlerde inşallah çocuğunuz olur o ayrı konu.
Fakat çocuğunuz böyle saygısız, böyle güvensiz bir eş ile olmamalı.
Çocuğunuz için de sağlıklı bir ortam olmayacaktır.
Nacizane fikrim.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

peki siz halen evlimisiniz aynı huyları devam ediyor mu
hala evliyim anlatmadığım seyler daha oldu neyse işte bitsin falan deyince aynı anlattığınız gibi sürekli telefonlar yalvarmalar hayır deyince sinirlenip bela okuyup kapayıp 5 dk sonra arayıp seni seviyorum demeler özürler falan suanki yaşadığım aşamalar yani bunlar.kesin bitti olanı anneme abime anlattım kesin bitti dedim simdi 1 haftadır ne arıyor ne soruyor ben annemdeyim öyle salak bi haldeyiz.bende aramak istemiyorum çünkü olayı öyle çok uzatıyor ki ve aynen dediğin gibi iyilik olsun diye böyle yaptım kötü niyetim yoktu böyle olmasını istemedim işte seni anlamamışım bla bla..

Bunlarinki hata degil zaten hata bir kere iki kere istemeden olur bunlarinki davranis sekli karakter ozelligi baska turlu davranamiyorlar ama farkinda olmadan bununla besleniyorlar bizim dusunmemiz gereken acaba degisir mi degilde ben butun bu davranislara ragmen hayatimin sonuna kadar bu adamla olabikur miyim ve gercekten bitirip kendime yeni bi hayat kuracak kadar cesur muyum

Bir evliliğin var, ben bekarım... Bu konuda ne kadar yorum yapabilirim bilmiyorum ama söylemek istediklerim var...
Kimin hayatı güllük gülistanlıktı... Kim çiçeklerle bezeli mükemmel hayatlar yaşıyor...
Belki sen gerçekten eşinin dediği gibi baskın bir karaktersindir, kendine dikkat ettin mi hiç?
Benim bir arkadaşım vardı, baskın olmadığını, yumuşak huylu olduğunu söylüyordu ama resmen adamın telefonundaki facebook mesajını sildi... O mesaj kızla ilgili mesaj falan da değildi... Bu çok büyük bir saygısızlıktır mesela... Ben de facebookta yayınlanmaması gereken bir mesaj olduğunu düşünüyordum o mesajın ama bunun seçimi adama ait olmalıydı, kadına değil... Kadın onun özelini bu şekilde katledemezdi... Ki onlar da yeni evliler... 1 yıllık falan...

Kendini de izlemle demek istedim, bir şeyi bozmak kolaydır, kurmak zordur... Gerizekalı, mal vs tarzı söylemler de bence dil alışkanlığı... O kadar büyük küfür olarak görmüyorum...

+/- olayına gir ve düşün biraz... Kendini düşün, ona nasıl davrandığını düşün, özellikle sana öyle davranılmasını ister miydin onu düşün, kafasında kuruyor demeden önce düşün... Onun bu mal gerizekalı söylemleri YAŞADIĞINIZ GÜZEL ANILARI SİLECEK KADAR FAZLA MI? Buna tahammül edilmez mi bir düşün...

Arkadaş çevremizde vs de ne sorunlar yaşıyoruz, ne kazıklar yiyoruz ama güzel anıların hatrına arkadaşlıklarımıza sahip çıkmıyor muyuz? Sizin sahip çıkmanıza değecek güzel anılarınız yok mu?
Bu adam hep mi böyle kötü? Hep mi sorunlu? Sana hiç destek olmuyor mu? Hiç güzel söz söylemiyor mu? En zor anında yanında duruyor mu durmuyor mu?

İki saçma sapan laf evliliği bitirmeye değer mi? Sinir anında söylenen sözler üstelik... Düşünsene insanlar sinir anında neler neler söylüyor... Aklı selim düşünebilse söylemeyeceği şeyler... O halde bu alttan alınamayacak bir şey mi?

evet tam da sorular bunlar canım..sevgi tükendiyse bazı şeyler de bezdiriyor insanı.benim eşim askeri personel işinin sıkıntılarını göze alarak evlendim basta bunları biliyordum tabiki.evlendikten sonra mesleği bırakmak istediğini söyledi bana torpil falan başka kuruma geçecekmiş olmazsa ne yapacağız dedim şu bu kpss sınavı falan bugüne kadar geldik ama işinde mutsuz hergün sorun var bırak otur evde mi diyeyim bilemedim yani.ailesinin yanına yerleşmek istiyor bende oraya gitmek istemedim onlarda ayrı bi alem zaten herseye olur demeyince de benden kötüsü yok.bana düşman bak daha anlatmadığım daha bi sürü şey varmış benim durumum bak sanki daha yakın boşanma kararına diğer arkadaşın dediği gibi artı eksileri düşün bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…