- 15 Ağustos 2016
- 66
- 13
- 3
- 65
- Konu Sahibi deniz peker
kimse bişi yazmıyo ama ben baya hafifliyorum yazarken ohh :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 30 lu yaşlarımdayım o 40 lıyaşlar kaç
anlat canım rahatla.. okuyorum ben hepsini bilemedim yalnız durumu haklı yönlerin çok. biraz burnu sürtsün bakalım.bişey sorucam yani evlilik de bu da önemlidir yatak odanız nasıl peki??kimse bişi yazmıyo ama ben baya hafifliyorum yazarken ohh :)
iyi olan tek şey aramızdaanlat canım rahatla.. okuyorum ben hepsini bilemedim yalnız durumu haklı yönlerin çok. biraz burnu sürtsün bakalım.bişey sorucam yani evlilik de bu da önemlidir yatak odanız nasıl peki??
ben gittim botox yaptırdım diyor ki benimde göz altlarım mor o na bişi yapmazlar mı yahu sen git önce dişini fırçala
iyi düşün o zaman tamamen bitme aşamasında bi evlilik değil bu canım gerçekten sadece birbirnize çok kızmışsınız siziyi olan tek şey aramızda
e verseymış parasını business alsaymış. madem cok konfora duskun beyfendı. dengesiz :)az önce yukarda bahsettiğim uçakta bacaklarının sığmayıp bana söylemesinde demek istediğim paramız business a yetmediği için ekonomiden alıyoruz dolayısıyla dar oluyor amerikayada uçmuyoruz sonuçta en fazla 1 bilemedin 1 buçuk saatlik uçuslar benim kapris yapmam gerekirken o bana yapıyor
işte bende onu diyorum hem kel hem fodul zaten ben alırım bilet vs ben olmasam kapı dışarı çıkamayıze verseymış parasını business alsaymış. madem cok konfora duskun beyfendı. dengesiz :)
ya sen zaten sogutmussun adamdan kendını. hayırlısı olsun hakkında. yaz kız boşalt ıcını ne varsaişte bende onu diyorum hem kel hem fodul zaten ben alırım bilet vs ben olmasam kapı dışarı çıkamayız
kendıne guvenmıodur belkı, eksık kaldıgını dusunuodur:)yazarken düşünüyorum da bu adamın bu üstünlük çabaları inatlaşmaları ... hep ezikliğinden eziliyo bence benim altımda