BOŞANMALI MIYIM

alışverişe gideriz ben denemeden bile alırım bildiğim marka bildiğim beden fiziğimde güzel yakışır zaten ama o na bişi alacakken 40 kere dener kusur bulur fikir veririm bu güzel oldu yok inadına sanki zorluyormuşum gibi off puff yapar sonra almadan gelir yok kilo almış zayıflıycakmış .... kilo aldığı doğru da o zayıflamaz spor yapmıyor yiyor sürekli kontrolü yok ya bu durumu kabullen yada başka türlü davran yok bunda öyle değil hayatı yapıcam edicemle geçer ama kılını kıpırdatmaz

bana derki 3 ay sonra baklavalarını sayacakmışım yalan baklava yemekten baklava yapmaya fırsatı olmuyor ki ne zaman ayrılsak üzülür kilo verir şimdi yine vermiş yani anlıycanız ben kilo yapıyorum adamda yokken veriyor :)

neymiş efendim o markete gidip o kadar yükü taşıyıp getiriyomuş ben dolaba bile yerleştirmiyomuşum yahu sen getirip atıyosun tezgahın üstüne ayrıca sen yerleştirirken ben gidip yatıyor muyum mutlaka bi işle uğraşıyorum bi zahmet onuda sen yap bide zaten ben yapıyorum kırkta yılda bir kendi yapıyosa zoruna gidiyo

bide sadece taşıyorum demiyo EŞŞEK gibi taşıyorum diyo e o zaman bende EŞŞEK gibi yapıyorum her şeyi gık demiyorum

ben gittim botox yaptırdım diyor ki benimde göz altlarım mor o na bişi yapmazlar mı yahu sen git önce dişini fırçala

az önce yukarda bahsettiğim uçakta bacaklarının sığmayıp bana söylemesinde demek istediğim paramız business a yetmediği için ekonomiden alıyoruz dolayısıyla dar oluyor amerikayada uçmuyoruz sonuçta en fazla 1 bilemedin 1 buçuk saatlik uçuslar benim kapris yapmam gerekirken o bana yapıyor

az önce yukarda bahsettiğim uçakta bacaklarının sığmayıp bana söylemesinde demek istediğim paramız business a yetmediği için ekonomiden alıyoruz dolayısıyla dar oluyor amerikayada uçmuyoruz sonuçta en fazla 1 bilemedin 1 buçuk saatlik uçuslar benim kapris yapmam gerekirken o bana yapıyor
e verseymış parasını business alsaymış. madem cok konfora duskun beyfendı. dengesiz :)

hasta olsam gidip bi çorba yapıcana önce teşhis koyar yok rüzgarda kalmışımda yok ayaklarım çıplakmışta ya neyse ne niye suçluyosun yapıcan bişey varsa yap yoksa sus ama o hemen anneni çağırayım mı niye hep annem mi bakacak bana bebek bebek diyosun annem mi bakacak bana hamileyken

zaten başarısız bi adam türkiyenin en güzel üniversitesinde okurken bırakmış gitmiş amerika hayaliyle 2 yıl kalmış anlat anlat bitiremiyo okuluda bırakıp mezun olmayınca şimdi söylemiyo ama benim bölümümü beğenmiyo sanki kendi üniversiteyi bile bitirememiş

yazarken düşünüyorum da bu adamın bu üstünlük çabaları inatlaşmaları ... hep ezikliğinden eziliyo bence benim altımda

Back
X