BOŞANMALI MIYIM

ohh ne güzelmiş böyle yazmak yaw vallahi rahatlıyorum daha önce kimseye anlatmadım bunları aynada kendime anlatmadım gurur yaptım

asıl aptal o benim o na ne kadar değer verdiğimi sevdiğimi beğendiğimi hayran olduğu mu göremedi her şeyi yerle yeksan etti

düşünmiycem artık onu yarın ilk iş gidip havuza kayıt yaptırıcam sigarayı bırakıcam hiç zamanımı harcamıycam ona

düşünmiycem artık onu yarın ilk iş gidip havuza kayıt yaptırıcam sigarayı bırakıcam hiç zamanımı harcamıycam ona
aferın kız sana. ben sıgarayı bırakmıcam. havuza da kayıt olmucam ama olsun yapcam bende bişiler:):):):):) hahaah saçlarımı boyattım ılk:) bakalım devamında napcam:)

ne hali varsa görsün anca yalvarmayı bilir daha aileme gittiğim ilk gün dönüp dönmiyceğim bile belli değilken hemen oturma odasını boşatltılar miss gibi oda yaptılar bana dedim ben koltukta yatarım yatak oluyo zaten olmza dediler 1 gün bile kalsan rahat et gittiler yatak aldılar hepsi peşimde pervane güleryüz huzur artık bende iyi bakıcam akıl sağlığım gitmeden

ne hali varsa görsün anca yalvarmayı bilir daha aileme gittiğim ilk gün dönüp dönmiyceğim bile belli değilken hemen oturma odasını boşatltılar miss gibi oda yaptılar bana dedim ben koltukta yatarım yatak oluyo zaten olmza dediler 1 gün bile kalsan rahat et gittiler yatak aldılar hepsi peşimde pervane güleryüz huzur artık bende iyi bakıcam akıl sağlığım gitmeden
ay canlarım ya.bak duygulandım sımdı. evlat ıste yas kaç olursa olsun evlat. bbende baba evınde dondugumde, annem her akşam işten geldıgımde derdı ki bana sen benım evıme gelınce güneş o zaman doguyor benım için :( bır onlar gercek su hayatta ya

temizlikçi gelmiş bende yardım ediyorum kadına bitmez diye bu gelip yardım edeceğine yatıp yatıp gelmiş ben tam o rada tv yi siliyorum diyor ki kadının yanında hiç hoş olmayan bi ses tonuyla tv yi o bezle mi siliyoruz biz sonra ladı elimden kendi siliyo ben zarar veriyomuşum o bezle bastıra bastıra kadın dedi ki ... bey biz hergün siliyoruz bişi olmuyo merak etmeyin bir surat ifadesi kadını dövecek sanki beni küçük düşürdü rezil etti söylediğimdede uzatma bi konuyu çok abartıyorsun diyo acaba ben ona yapsam ne kavgalar çıkarırdı pislik düşüncesiz

o na sorsanız ben aşırı derecede gururlu ve hassas yetiştirilmişim ve çok şımarıkmışım onun için her şeyi abartıyormuşum kendine saygısız şiddet dolu demiyor da bana laf söylüyor yine

zaten onun çok iyi yaptığı şey bu tarzda konuşmalar yapıp beni düşündürüp acaba dedirtip sürekli kendimi sorgulalam ve suçlu hatalı hissetmem uzman olmuş psikolojik baskı ve şiddette

ben onun her davranışında işte çocukluğunda şunu yaşamış yazık ondan böyle yapıyo yok onun bu konuda travması var daha ince ve düşünceli olmalıyım anlayış göstermeliyim aslında yapmak istediği ve söylemek istediği şey bu değil diye diye kendimi unuttum onuda hep mazur gördüm sorun ta orda başladı hiç bir şeyi düşünmeme gerekirdi herkesin sorunları var kimseye böyle anlayış gösterilmiyo sanki benim çocuğum

ben onun her davranışında işte çocukluğunda şunu yaşamış yazık ondan böyle yapıyo yok onun bu konuda travması var daha ince ve düşünceli olmalıyım anlayış göstermeliyim aslında yapmak istediği ve söylemek istediği şey bu değil diye diye kendimi unuttum onuda hep mazur gördüm sorun ta orda başladı hiç bir şeyi düşünmeme gerekirdi herkesin sorunları var kimseye böyle anlayış gösterilmiyo sanki benim çocuğum
puhahaha. benım annem derdı ki sankı ben dogrudum herkes evladına sahıp cıksın. artık kadının sıtkı sıyrılmıştı:)

Back
X