Boşanmalımıyım sizce??? Yardım edin yanlış karar vermekten korkuyorum.

Trajik çocukluğumla ilgilidaha önce konu açmıştım. Şimdide evliliğimden bahsetmek istiyorum. Eşimin alkolü şiddeti yoktur. Fakat ailesine çok düşkün tam bir anne kuzusu. Ve çok küseğen biri evliliğin ilk yıllarından beri bana çok küser günlerce küs durur yüzüme bakmaz. Bu arada 5 yıllık evliyim.en ufak mevzuya bir sesimi yükseltmeme bile 10 gün küs durur hatta çoğu kez yatağı ayırdı ve cinsel anlamda talep eden kişi ilk yıldan beri benim. Sürekli beni itiyor. Etrafımdakilere anlattığım süslen güzel elbise giy falan dediler bi deneyim dedim bir akşam onu mini elbiseyle süslü bir halde karşıladım. Bana orosbu gibi olmuşsun git çıkar şuna dedi. Odaya gittim bir yandan üstümü çıkarıyorum bir yandan ağlıyorum. Evliliğin ilk yılından beri haftada 1 on günde 1 oluyor. Reddedilmekten bıktım. Kendimi erkek ben kadın o gibi hisediyorum. Kadınlık gurumu kırdı kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Hamileyken bana 1 ay hiç dokunmamıştı günsaymıştım. Acaba beni sevmiyormu, beğenmiyormu yoksa aldatıyormu, erkeğin tabiatına çok ters diye düşünür ağlardım.beni evden çıkarmaz kimseyle konuşturmaz ama kendide konuşmaz küs durur. 2 gün barışık 10 gün küs.özel gün bilmez hediye bilmez hiç iltifat güzel söz bilmez elimden tutup biye gezmeye götürmez tek gittiğimiz yer annesigil..bugün boşanalım dedim iyi git yarın ver dilekçeni ben imzalarım dedi. 2 ve 4 yaşında iki bebeğim var. Napmalıyım abartıyormuyum. Buarada iki bebekle 92 yaşında kayınbabam var evde bizde kalıyor onada ben bakıyorum. O halde kıymetim yok neden?bu arada eşim benden 14 yaş büyük güzel bir bayanım etrafımın dediğine göre becerikliyim yemeği çok lezzetli yapıyorsun diyorlar. Neyim eksik?? Boşanmalımıyım??
Küsmek bence kadına özgü bir davranış olmalı ya ne bileyim naz cilve gibi bir şey küsmek tabii büyük bir hatası olursa erkeğin naz çilve yapılmaz o ayrı... Erkeğin de çok ağır, çok önemli bir olay olursa anca küsmesi normal geliyor bana aksi halde 10 gün küs kalmak ne demek ya tamamen kendi fikrim bunlar... çocuklar küçükmüş yazık olacak evet ama siz de değer görmüyorsunuz ki o evde. kayınbabasına da bakmak zorunda değilsiniz tabii ki vicdani olarak kötü hissediyor olabilirsiniz ama siz daha önemlisiniz. babasını düşünüyorsa bakıcı tutar siz kendinizi düşünün.

Bence bosanmadan once eger seviyorsaniz esinizi oturun konusun sorunlarinizi belki cozulur.bosanma secenegi herzaman var zaten.tabi siddet egilimi filan yoksa o kisinin bu dedigim gecerli.

Trajik çocukluğumla ilgilidaha önce konu açmıştım. Şimdide evliliğimden bahsetmek istiyorum. Eşimin alkolü şiddeti yoktur. Fakat ailesine çok düşkün tam bir anne kuzusu. Ve çok küseğen biri evliliğin ilk yıllarından beri bana çok küser günlerce küs durur yüzüme bakmaz. Bu arada 5 yıllık evliyim.en ufak mevzuya bir sesimi yükseltmeme bile 10 gün küs durur hatta çoğu kez yatağı ayırdı ve cinsel anlamda talep eden kişi ilk yıldan beri benim. Sürekli beni itiyor. Etrafımdakilere anlattığım süslen güzel elbise giy falan dediler bi deneyim dedim bir akşam onu mini elbiseyle süslü bir halde karşıladım. Bana orosbu gibi olmuşsun git çıkar şuna dedi. Odaya gittim bir yandan üstümü çıkarıyorum bir yandan ağlıyorum. Evliliğin ilk yılından beri haftada 1 on günde 1 oluyor. Reddedilmekten bıktım. Kendimi erkek ben kadın o gibi hisediyorum. Kadınlık gurumu kırdı kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Hamileyken bana 1 ay hiç dokunmamıştı günsaymıştım. Acaba beni sevmiyormu, beğenmiyormu yoksa aldatıyormu, erkeğin tabiatına çok ters diye düşünür ağlardım.beni evden çıkarmaz kimseyle konuşturmaz ama kendide konuşmaz küs durur. 2 gün barışık 10 gün küs.özel gün bilmez hediye bilmez hiç iltifat güzel söz bilmez elimden tutup biye gezmeye götürmez tek gittiğimiz yer annesigil..bugün boşanalım dedim iyi git yarın ver dilekçeni ben imzalarım dedi. 2 ve 4 yaşında iki bebeğim var. Napmalıyım abartıyormuyum. Buarada iki bebekle 92 yaşında kayınbabam var evde bizde kalıyor onada ben bakıyorum. O halde kıymetim yok neden?bu arada eşim benden 14 yaş büyük güzel bir bayanım etrafımın dediğine göre becerikliyim yemeği çok lezzetli yapıyorsun diyorlar. Neyim eksik?? Boşanmalımıyım??
Ay ağlayacağım ya kadın hala becerikliyim diyo kıyamam sana becerikli olmasan güzel olmasanda bunu ahletmezsinki sen oa dmaın banasına bakacak kadar güzel kalplsin daha ne olsun ama eşinin destek alamsı gereken konular var onu ikna etmelisin bu boşanmaktan daha zor gelebilir ama bir adıma tılsa devamı gelecektir önce çift terapistine gidin isterseniz. Çok üzücü ya kendini değersiz hissetme sen çok değerlisin ben hamileyim fazla duygusalım da kb 😔😔 çok üzüldüm sana çok dua edicem Allah yardımcın olsun inşallah düzelecek çabalamadan boşanma eşinden

Tek korkum boşanınca madur olup pişman olmak çünkü 2 bebeğim var. 2 bebekle beni kim kabul eder. Çalışamam çocuga bakan yok. Kadın sığınma evi araştırd

Sizin varmı çocuğunuz böyle çaresizliğe kapıldınızmı
kimileri kızacak ama baştan söyleyim çalışmıyorsan mağdur olacaksın bu kesin bu kira artışlarında çalışmayan bikadın küçücük çocuklarla ne yapacak bırak o hödüğü yok say çocukların için sabredeceksin

Annem istemiyor çocukları bırak gel geliyorsan dedi. 27 yaşındayım lise mezunuyum yks sınavına hazırlanıyorum liseyi açık öğretimden bu yıl bitirdim. Eşim okumamada karşı ancak online eğitim olursa okuturum diyor üniversiteyi. Okursan beni bırakırsın diyor çünkü
güzel kardeşim sen türkiyede herkesin cinselliği eşi harıkamı sanıyosun çocukların küçük pişman olursun kimsenin evine sığamazsın işin gücün yok ayrılacaksın kimsenin yanına sığamayacak yine evlilik seçeceksin çocukları kabul etmezler bide onları yetiştirem yurduna vermeyi düşüneceksin belki çok kötü şu durumdan daha kötü olursun emin ol

Back
X