• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalımıyım sizce??? Yardım edin yanlış karar vermekten korkuyorum.

Trajik çocukluğumla ilgilidaha önce konu açmıştım. Şimdide evliliğimden bahsetmek istiyorum. Eşimin alkolü şiddeti yoktur. Fakat ailesine çok düşkün tam bir anne kuzusu. Ve çok küseğen biri evliliğin ilk yıllarından beri bana çok küser günlerce küs durur yüzüme bakmaz. Bu arada 5 yıllık evliyim.en ufak mevzuya bir sesimi yükseltmeme bile 10 gün küs durur hatta çoğu kez yatağı ayırdı ve cinsel anlamda talep eden kişi ilk yıldan beri benim. Sürekli beni itiyor. Etrafımdakilere anlattığım süslen güzel elbise giy falan dediler bi deneyim dedim bir akşam onu mini elbiseyle süslü bir halde karşıladım. Bana orosbu gibi olmuşsun git çıkar şuna dedi. Odaya gittim bir yandan üstümü çıkarıyorum bir yandan ağlıyorum. Evliliğin ilk yılından beri haftada 1 on günde 1 oluyor. Reddedilmekten bıktım. Kendimi erkek ben kadın o gibi hisediyorum. Kadınlık gurumu kırdı kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Hamileyken bana 1 ay hiç dokunmamıştı günsaymıştım. Acaba beni sevmiyormu, beğenmiyormu yoksa aldatıyormu, erkeğin tabiatına çok ters diye düşünür ağlardım.beni evden çıkarmaz kimseyle konuşturmaz ama kendide konuşmaz küs durur. 2 gün barışık 10 gün küs.özel gün bilmez hediye bilmez hiç iltifat güzel söz bilmez elimden tutup biye gezmeye götürmez tek gittiğimiz yer annesigil..bugün boşanalım dedim iyi git yarın ver dilekçeni ben imzalarım dedi. 2 ve 4 yaşında iki bebeğim var. Napmalıyım abartıyormuyum. Buarada iki bebekle 92 yaşında kayınbabam var evde bizde kalıyor onada ben bakıyorum. O halde kıymetim yok neden?bu arada eşim benden 14 yaş büyük güzel bir bayanım etrafımın dediğine göre becerikliyim yemeği çok lezzetli yapıyorsun diyorlar. Neyim eksik?? Boşanmalımıyım??
Resmen psikolojik şiddet görüyorsunuz.
Ne o öyle çocuk gibi küsmeler. Kocaman adam. Ne tuhaf.

Tek korkum boşanınca madur olup pişman olmak çünkü 2 bebeğim var. 2 bebekle beni kim kabul eder. Çalışamam çocuga bakan yok. Kadın sığınma evi araştırdım çocukla kabul ediyormuş ama en fazla 6 ay

Daha boşanmadan kucucuk bebeklerle ikinci kocaya nasil giderim kabul eden olur mu diye dusunuyorsaniz boşanmayin bence.

Yani hala boşanmalıyım diye soruyorsun şakamısın?
Eşin sana o…. demiş.
Benim eşim bana o kelimeyi kullansa kendini kapıda bulur. Üstünede hakaret davası. Ayrıca kocalık görevini yerine getirmediği için ayrı bi tazminat davası.
Hem kocalığını yapmaktan aciz ol, hemde beni aşşağıla. Hadi yaa..
Gerçekten çok sinirleniyorum böyle hemcinslerime.
Azıcık kendi değerinin farkında ol.
Böyle atıp tutuyorsunuz da kadının iki küçük bebeği var arkasında bir ailesi yok. İşi mesleği yok. Boşansa mahkemenin verdiği üç kuruş nafaka ile nasıl geçinecek. Birazda gerçekleri düşünmek lazım.

Trajik çocukluğumla ilgilidaha önce konu açmıştım. Şimdide evliliğimden bahsetmek istiyorum. Eşimin alkolü şiddeti yoktur. Fakat ailesine çok düşkün tam bir anne kuzusu. Ve çok küseğen biri evliliğin ilk yıllarından beri bana çok küser günlerce küs durur yüzüme bakmaz. Bu arada 5 yıllık evliyim.en ufak mevzuya bir sesimi yükseltmeme bile 10 gün küs durur hatta çoğu kez yatağı ayırdı ve cinsel anlamda talep eden kişi ilk yıldan beri benim. Sürekli beni itiyor. Etrafımdakilere anlattığım süslen güzel elbise giy falan dediler bi deneyim dedim bir akşam onu mini elbiseyle süslü bir halde karşıladım. Bana orosbu gibi olmuşsun git çıkar şuna dedi. Odaya gittim bir yandan üstümü çıkarıyorum bir yandan ağlıyorum. Evliliğin ilk yılından beri haftada 1 on günde 1 oluyor. Reddedilmekten bıktım. Kendimi erkek ben kadın o gibi hisediyorum. Kadınlık gurumu kırdı kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Hamileyken bana 1 ay hiç dokunmamıştı günsaymıştım. Acaba beni sevmiyormu, beğenmiyormu yoksa aldatıyormu, erkeğin tabiatına çok ters diye düşünür ağlardım.beni evden çıkarmaz kimseyle konuşturmaz ama kendide konuşmaz küs durur. 2 gün barışık 10 gün küs.özel gün bilmez hediye bilmez hiç iltifat güzel söz bilmez elimden tutup biye gezmeye götürmez tek gittiğimiz yer annesigil..bugün boşanalım dedim iyi git yarın ver dilekçeni ben imzalarım dedi. 2 ve 4 yaşında iki bebeğim var. Napmalıyım abartıyormuyum. Buarada iki bebekle 92 yaşında kayınbabam var evde bizde kalıyor onada ben bakıyorum. O halde kıymetim yok neden?bu arada eşim benden 14 yaş büyük güzel bir bayanım etrafımın dediğine göre becerikliyim yemeği çok lezzetli yapıyorsun diyorlar. Neyim eksik?? Boşanmalımıyım??

Eski konunuza baktım. Şu an için boşanmamak daha iyi görünüyor. Çalışmıyorsunuz. Gidecek yeriniz yok. Çocuklarınız çok ama çok küçük.

Yapabileceğiniz tek şey eşinizi odak noktanızdan çıkarmak. Ancak öyle mutlu olursunuz. Kendinize odaklanın. Yaralarınızı sarın. Yardım alamazsınız belki maddi açıdan ama kitaplar, videolar ile kendinize destek olabilirsiniz. Önce iyileşmek için elinizden geleni yapın.

Siz iyi olmazsanız çocuklarınız da iyi olmaz. Çocuklar mutlu bir anne ister. Ya da en azından kendine önem veren, mutlu olmak için çabalayan ve pes etmeyen anne görmek ister.

Eğitiminizi bilmiyorum. Liseyi bitirdiyseniz açık öğretimden bir bölüm okuyun. Çocuklar büyüyene kadar bitirirsiniz sonra iş imkanınız olur. Lise bitmediyse onu bitirin açıktan. Lütfen ama lütfen karşınızdaki insandan önce kendinize odaklanın. Uçakta bile oksijen maskesini önce kendinize sonra çocuklarınıza takın uyarısı yapılır. Önce biz iyi olacağız.

Boşanma kelimesini sık sık kullanmayın. Gerçekten boşanacağınız zaman bunu söyleyin. Gerekli şartlar oluşmadan da boşanmaya kalkışmayın, perişan olur kararınızdan dönmek istersiniz bu kez eşinizin elinde maalesef koz olur. Sizi kaybetme korkusu zaten yaşamıyor ama o zaman hiç yaşamaz.

Siz güçlü oldukça siz kendinize saygı duydukça o da size saygı duymayı öğrenir.

Keşke okuldayken durumunuzu rehberlik öğretmeniniz ya da idarenizle paylaşsaydınız. En azından bir yurda yerleştirilmenize yardımcı olurlardı. Çocuk esirgeme yurtlarında kalan öğrencilerin işe girmelerine de destek oluyorlar bildiğim kadarı ile. En azından bu kadar yaralı olmazdınız. Kendinize şefkat ve merhamet gösterin. Başkalarının sizi sevmesini beklemeyin. Önce siz sevin ve sevilmeye layık olduğunuzu düşünün bu güzel enerji herkese de geçer merak etmeyin. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Böyle atıp tutuyorsunuz da kadının iki küçük bebeği var arkasında bir ailesi yok. İşi mesleği yok. Boşansa mahkemenin verdiği üç kuruş nafaka ile nasıl geçinecek. Birazda gerçekleri düşünmek lazım.
Bu üye boşanma avukatıymış güya. Geçen gün yeni evli olan ve doğum gününü kutlamayan eşinden dert yanan bir üyeye de boşan demişti. Siz çok önemsemeyin onun yazdıklarını. Empatiden yoksun, herkesi kendi için olmasa da piyasa için potansiyel müşteri olarak gören biri kendisi. Anlatsanız da anlamaz. Böyleleri boşan boşan dedikleri olaylar kendi başlarına gelince pek bir minnoş olup boşanamazlar. :işsiz:

Yorumlarına bakın. Hemen hemen hepsinde "boşan" yazıyor. :KK53:

Realist olmak taraftariyim: Paraniz yok, calismiyorsunuz da, yasli adama baktiginiz icin esiniz muhtemelen calismanizi su anda engeller. Bu durumda bosansaniz hem siz hem cocuklariniz sefil olur.
Yapabileceginiz gelecek icin birikim yapip bir taraftan özgürlügünüzü nasil ele alabilirsiniz onu düsünmek. Sizi üzmek icin söylemiyorum, ama su anda bosansaniz ortada kalip geri dönmek zorunda kalabilirsiniz. Ve bu sizin durumunuzu daha da kötülestirir.
Esiniz belli ki saglikli bir evlilik istemiyor. O yüzden ona bulasmadan kendinize bir hayat kurun evin icinde. Size cocuklarinizin önünde saygisizlik yapilmasina müsaade etmeyin.

İçim karardı .Allah kurtarsın .

Direk boşan birlikte vakit geçiremeyeceğin konuşamayacağın sana kendini değersiz hissettiren hiç kimsenin yanında kalma hak etmeyene değer verirsen değersizleşirsin. Emin ol o senin peşinden koşacak seviyorsa

Tek korkum boşanınca madur olup pişman olmak çünkü 2 bebeğim var. 2 bebekle beni kim kabul eder. Çalışamam çocuga bakan yok. Kadın sığınma evi araştırdım çocukla kabul ediyormuş ama en fazla 6 ay
Bu durumlara düşmemek için kadınların eli ekmek tutmalı şimdi size ne desek boş bence.

Daha boşanmadan kucucuk bebeklerle ikinci kocaya nasil giderim kabul eden olur mu diye dusunuyorsaniz boşanmayin bence.
İkinci koca anlamında demiyorum eşim dostum akrabam ailem anlamında diyorum. Ben evlilikkonusunda ağzımın payını aldım bidaha kolay kolay evlenmem sanırım. Biliyorsunuzki insan çocuklarla annesinin evine bile sığamıyor. Onu demek istedim

En başından beri böyle olan bir erkeğe neden 2 çocuk. Ayrıca yaşlı kayinpederinize bakıyorsunuz. Allah kolaylık versin.ben yuvani hemen yıkma demek istiyorum.cocuklarin biraz büyüyene kadar sabret birikim yapmaya çalış ve mutlaka korun.insallah düzelir. Düzelmezse de ilerde bosanirken maddi manevi tüm haklarını al.

Bu kadar az cinselliğe nasıl hamile kalabiliyorlar o da ayrı muamma.ne zaman cinselliksiz evlilik konusu okusam 2,3 tane çocuk var. hep de bu tarz şeyler bu tarz kadınlara denk geliyor.kocası şeker gibi olan da senelerce hamile kalamaz.😂😂 ben de eskiden hep çoluklu çocuklu kişiler sabah akşam sevişiyor sanirdim😂😂.site gerçekten hayat okulu haa.
Zaten evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım. Herkezin (etrafımdaki) ilk aydan hamile kaldığığını duyunca çok korktum aylardır hamile kalamıyorum bende bir problemmi var acaba diye. Aceleniz neydi derseniz kaynanamla yaşıyordum ozaman. Kaynanam gelip gidip laf sokuyordu meyvesiz ağacı taşlarlar vs. yanımda görümcemi arıyordu bu gelini bi doktoramı götürsek bundan muhahkak bi sorun var 4 aydır hamile kalmadı diyordu.e haliyle bende takıntı olmuştu.

En başından beri böyle olan bir erkeğe neden 2 çocuk. Ayrıca yaşlı kayinpederinize bakıyorsunuz. Allah kolaylık versin.ben yuvani hemen yıkma demek istiyorum.cocuklarin biraz büyüyene kadar sabret birikim yapmaya çalış ve mutlaka korun.insallah düzelir. Düzelmezse de ilerde bosanirken maddi manevi tüm haklarını al.
Eşim 6 kardeş birtek kızının biriyle ben bakıyorum. Bir ay burda bir ay kızında kalıyor. Diğerlerinin hiç umrunda değil. Başka düzelir sandım zaman geçtikçe evlilik oturur emek olmadan yemek olmaz dedim. Ama malzeme bozuk olunca emek olduğundada yemek olmuyormuş onu anladım. Beni almak için nerdeyse kapımın önünde yatıcaklardı çok ilgiliydi o haline kandım ama evlenince değişti. Ailesi çok yönlendiriyor. Ailesi gelini el kızı boşadımmı el kızı olur ama anneyi kardeşi atamazsın diye aksettiriyor hep. Benim yanımda dahi.

Bosainca nerede kalicaksiniz?bir isiniz mesleginiz var mi?varsa bebeklerinize bakabilecek biri var mi? 2 bebege bu ekonomide yetisebilecekmisiniz?

Zaten evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım. Herkezin (etrafımdaki) ilk aydan hamile kaldığığını duyunca çok korktum aylardır hamile kalamıyorum bende bir problemmi var acaba diye. Aceleniz neydi derseniz kaynanamla yaşıyordum ozaman. Kaynanam gelip gidip laf sokuyordu meyvesiz ağacı taşlarlar vs. yanımda görümcemi arıyordu bu gelini bi doktoramı götürsek bundan muhahkak bi sorun var 4 aydır hamile kalmadı diyordu.e haliyle bende takıntı olmuştu.
Off off nasıl insanlara maruz kalıyorsunuz siz.şu tiplerden koca ülkede kalmamıştır yani.kurtulun bunlardan ya

boşanmak da evlenmek kadar normal, evliliğin yürümemesini anlarım. zaten artık evlilik sevgililik gibi bişe oldu, evlen boşan. ama neden başından beri sorunlu olan bir evlilikten cocuk yaptınız? şu cocuk işi ne kadar basite alınıyor ya? bir de 2 tane. cocuk olmasa, boşandığın an eski hayatına sıfırdan başlarsın bişekilde.
neyse olan olmuş, hemen boşanın demek de zor. nasıl geçineceksiniz? aileniz var mı, destek cıkar mı, mesleğiniz var mı, nerede yaşıyorsunuz? 2 cocuk kolay değil asla, yetebilecek misiniz? işe gitseniz kim bakacak? bunların hepsi düşünülmeli.
bekara koca boşamak kolay, boşandınız ne yapacaksınız? boşanın tabiki bu hayat değil ama önce bu koşullarınızı netleştirin.
sabır ve kolaylık diliyorum.​

Cinlerim tepeme çıktı okuyunca beyefendiye bak... bakalım işin ciddiyetini anlayınca da aynı rahatlıkta kalabilecekmi inanmamış olabilir. muhtemelen ikna etmeye çalısacak ciddi olduğunuzu görünce kanmayın sakın böyle adamı tez zamanda def edin gitsin

Bu üye boşanma avukatıymış güya. Geçen gün yeni evli olan ve doğum gününü kutlamayan eşinden dert yanan bir üyeye de boşan demişti. Siz çok önemsemeyin onun yazdıklarını. Empatiden yoksun, herkesi kendi için olmasa da piyasa için potansiyel müşteri olarak gören biri kendisi. Anlatsanız da anlamaz. Böyleleri boşan boşan dedikleri olaylar kendi başlarına gelince pek bir minnoş olup boşanamazlar. :işsiz:

Yorumlarına bakın. Hemen hemen hepsinde "boşan" yazıyor. :KK53:
Herkesin boşan demesini bilmem ama mutsuz evliliğin aynı evin içinde yabancı olmanın ne demek olduğunu bildiğim için kendimde yaşayıp bşandığımda mutlu olduğum için boşan dedim dunyaya bir kere geliyoruz benimde kızım küçüktü karnımız doyuyorlar diye kimseye minnet etmek zorunda değiliz kadın isterse ekmeği taştan çıkarır keza bende bi meslek sahibi değildim boşandığımda

Back
X