Boşanmalımıyım sizce??? Yardım edin yanlış karar vermekten korkuyorum.

Küsmek bence kadına özgü bir davranış olmalı ya ne bileyim naz cilve gibi bir şey küsmek tabii büyük bir hatası olursa erkeğin naz çilve yapılmaz o ayrı... Erkeğin de çok ağır, çok önemli bir olay olursa anca küsmesi normal geliyor bana aksi halde 10 gün küs kalmak ne demek ya tamamen kendi fikrim bunlar... çocuklar küçükmüş yazık olacak evet ama siz de değer görmüyorsunuz ki o evde. kayınbabasına da bakmak zorunda değilsiniz tabii ki vicdani olarak kötü hissediyor olabilirsiniz ama siz daha önemlisiniz. babasını düşünüyorsa bakıcı tutar siz kendinizi düşünün.

Bence bosanmadan once eger seviyorsaniz esinizi oturun konusun sorunlarinizi belki cozulur.bosanma secenegi herzaman var zaten.tabi siddet egilimi filan yoksa o kisinin bu dedigim gecerli.

Ay ağlayacağım ya kadın hala becerikliyim diyo kıyamam sana becerikli olmasan güzel olmasanda bunu ahletmezsinki sen oa dmaın banasına bakacak kadar güzel kalplsin daha ne olsun ama eşinin destek alamsı gereken konular var onu ikna etmelisin bu boşanmaktan daha zor gelebilir ama bir adıma tılsa devamı gelecektir önce çift terapistine gidin isterseniz. Çok üzücü ya kendini değersiz hissetme sen çok değerlisin ben hamileyim fazla duygusalım da kb çok üzüldüm sana çok dua edicem Allah yardımcın olsun inşallah düzelecek çabalamadan boşanma eşinden

kimileri kızacak ama baştan söyleyim çalışmıyorsan mağdur olacaksın bu kesin bu kira artışlarında çalışmayan bikadın küçücük çocuklarla ne yapacak bırak o hödüğü yok say çocukların için sabredeceksin

güzel kardeşim sen türkiyede herkesin cinselliği eşi harıkamı sanıyosun çocukların küçük pişman olursun kimsenin evine sığamazsın işin gücün yok ayrılacaksın kimsenin yanına sığamayacak yine evlilik seçeceksin çocukları kabul etmezler bide onları yetiştirem yurduna vermeyi düşüneceksin belki çok kötü şu durumdan daha kötü olursun emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…