Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirenlere gore ilaclarlarda vardir.Mutlaka bir psikiyatristten yardim alin.Cokta anlatmamissiniz neden bosanmak istiyorsunuz sebep sadece bum
Onun bana baktığını surekli bisey diyeceğini bagiracagindan korkuyorum özellikle begenmeyecegini elestiecegini ama bu surekli oluyo o iste olmadan olabiliyo baska oradayken oluyo beni onaylaması gerekiyormuş gibi surekli hic rahat edemiyorum surekli beni gözlemlediğini onayını almam gerektiğini düşünüyorum düşünsenize kendi evinizde surekli korku dolu bi halnasil korkular bunlar? bahsetsene biraz, esinden mi korkuyorsun, yanlis bir sey yapmaktan/söylemekten gibi mi??
Annesi babası ayrı biri olarak şunu söylemekten çekinmiyorum ki çocuklar nerede rahat edecekse ve nerede daha iyi eğitim alacaklarsa ona göre davran. Çünkü annem bizi okutuyor evet ama destek bulabildiği için yapıyor. Eğer çocukları harcayacaksan anne evinde de huzurla oturamayacaksın çok çok üzgünüm ama gerçekten hayat bu maalesef bence psikolojik destek almalısın ona göre en sağıklı kararı vermelisin. Ayrıca aklından bile geçirme intiharı artık sen tek değilsin annesi olduğunu 3 çocuk var ve gerçekten hayat onlar için katlanılır. Anneler hiç
Gidecem doktora ebevim 40 i yeni çıktı ilaca başlayacam kullanıyordum ilac zaten 2 ay kullandım hamile oldugumu öğrenince biraktimTekrar yaziyorum mutlaka doktora gideceksiniz bende 2 yil tedavi gordum.Evde yanliz kalmaya bile korkuyordum.Su an hala uyurken korkuyorum ama ilac kullanirken cok rahattim.Sorun paraysa devlet hastanelerindede iyi doktorlar var.Bosanacaksiniz daha mi iyi olacak?duzeninizi bozmayin.emin olun 2 3 ay sonra baya duzelmis olursunuz.
Allah yardımcınız olsun. Herkesin yükü taşıyabileceği kadarmış bekle biraz dur bakalım gün doğmadan neler doğarBilinçli olarak etmemAllahin izniyle cocuklar beni düşündürüyor zaten bana verirlermi tek bakabilirmiyim oz ailemin evi değil nasil sigaram oraya insallah bi care bulurum bi şeye saplanmış kafam atamiyorum 1 seneyi geçti bu durum surekli ağlama esimi suçlama beynin bi yerde takili kalmış bozuk plak gibi zaman geciyo ama ben hergun ayni yerdeyim mantıklı olmadığını bile bile bu boyle oluyo evliliğini sürdürmek cocuklarim icin en iyisi tabi ilk başladığında bu durum eşime dedm memlekete gidiyim tedavi oluyum kafam dağılsın duramıyorum çünkü yaninda oturuşta bu halimden dolayi mantıklı düşünemiyorum yalvardım yok dedi göndermedi burda ol tedavini dedi simdi memleketteyim yeni geldim bi süre gitmek istemiyorum en azindan biraz rahatlayın ilaçlardan fayda görüp oyle gitmek istiyorum bi saat bile artik kaygiya takadim kalmadi Allah korusun insan cildirCak gibi oluyo
Eşinizle ilgili bir sorun göremedim, sizi eleştiren eşiniz mi? yoksa eşinizin ailesi mi?Slm kizlar pek iyi durumda değilim kafam allak bullak psikolojik sorunlardan yoruldum artik intihar eşiğine bile geldim derdim sosyal fobi saçmalığı korkular bilmemne sabredecek gucum kalmadi artik bekarken kendimi değerli kıymetli hisseden ben evlendim hayatim degisti senelerdir saçmasın yaşadım bitirmeye cesaret edemedim kendimi boş yere heba ettim bir ara durumumu duzeltmistim gene hortladı ilaca başlayacam dogum yaptim yeni 3cocugum var artik cidden kafam yerinde değil ya toparlayabilirmiyim nasil yapacak bilmiyorum insallah sağlığımı tümden kaybetmem Allah yardimcim olsun eski konularimid okumussunuzdur belki dayanacak takatim kalmadı atamadığım korkular özellikle onun yanında onaylanması elestrilme korkusu saçma sapan şeyler ama elimde değil bir turlu atamadım yardımda aldım ama yok sapasağlam akilli fikirli biriyken simdi ne haldeyim bilmiyorum insanlari gözümde buyutme fazla değer verme eşimde dahil buna elimde olmayarak tabi aman ne diyecek aman kızdaki bağıracaksın belkide bastırıldı evlendiğimde beri onunda etkisi var çokta güçlü bi karakter olmadığım için ayrılıkta kolay değil ha diyince olmuyo çocuklar var ama sağlığından olduktan sonra çocuklarda bi faydam dokunmaz eşimi seviyorum oda beni seviyor ama bu sorun herseyo geride birakiyo kendimi gerçekten aptal gibi hissediyorum nasil olduda bu kadar dayanabildim olmuyorsa gitmeliyim çocuklar olmadanda gidebilirim ama bi cesaret edemedim bugun ceremesini çekiyor bilmiyorum artık yapamıyosam iyi olmazsam bitirmek dinende bence gerekli çünkü yavaş yavaş ölüyorum bu şekilde durmadan bana zarar hakkımda hayırlısı olsun
Doğum gercekten kadını asırı sallayan bir olay. Doğum sonrası dönem olmayanı ortaya cıkarıyor olanı ise cok artırıyor. Bu dönemde cok özen gösterin kendinize gerekirse yardıma biri gelsin (anne jardesbakıcı vs) siz biraz kendinize bakın gezin dolaşsın. Şu halimizde üç çocuk ve ev size bakarken ilaç kullansanız da tek basına cözüm olmaz. Çocuk büyüdükçe önünüzdeki perde yavas yavas kalkacak inşallah. Allah şifa versinSlm kizlar pek iyi durumda değilim kafam allak bullak psikolojik sorunlardan yoruldum artik intihar eşiğine bile geldim derdim sosyal fobi saçmalığı korkular bilmemne sabredecek gucum kalmadi artik bekarken kendimi değerli kıymetli hisseden ben evlendim hayatim degisti senelerdir saçmasın yaşadım bitirmeye cesaret edemedim kendimi boş yere heba ettim bir ara durumumu duzeltmistim gene hortladı ilaca başlayacam dogum yaptim yeni 3cocugum var artik cidden kafam yerinde değil ya toparlayabilirmiyim nasil yapacak bilmiyorum insallah sağlığımı tümden kaybetmem Allah yardimcim olsun eski konularimid okumussunuzdur belki dayanacak takatim kalmadı atamadığım korkular özellikle onun yanında onaylanması elestrilme korkusu saçma sapan şeyler ama elimde değil bir turlu atamadım yardımda aldım ama yok sapasağlam akilli fikirli biriyken simdi ne haldeyim bilmiyorum insanlari gözümde buyutme fazla değer verme eşimde dahil buna elimde olmayarak tabi aman ne diyecek aman kızdaki bağıracaksın belkide bastırıldı evlendiğimde beri onunda etkisi var çokta güçlü bi karakter olmadığım için ayrılıkta kolay değil ha diyince olmuyo çocuklar var ama sağlığından olduktan sonra çocuklarda bi faydam dokunmaz eşimi seviyorum oda beni seviyor ama bu sorun herseyo geride birakiyo kendimi gerçekten aptal gibi hissediyorum nasil olduda bu kadar dayanabildim olmuyorsa gitmeliyim çocuklar olmadanda gidebilirim ama bi cesaret edemedim bugun ceremesini çekiyor bilmiyorum artık yapamıyosam iyi olmazsam bitirmek dinende bence gerekli çünkü yavaş yavaş ölüyorum bu şekilde durmadan bana zarar hakkımda hayırlısı olsun