• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmalımıyım

Green girls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.400
579
123
bu ara kafam cok acayıp karısık napıcamı bılmıyorum dısardan bı göze ıhtıyacım var.
benım koca cok acayıp herseyıme karısır herseye söylenır annesının babasının yanında asagılar duzgun konusmaz evlendımden berı anne babasının yanında guzel bı söz duymadım hızmetcı gıbı de kullanır annem yapmasın sen yap falan ıste bu aralarda haram yedırmeye basladı bıze. 2 yıllık evlıyım cocum yok. evlenırken bızım kötu basladı hersey. dugunde bana taktıkları altınları bırınden emanet almıslar dugun yerı kırasını ev kırasını eve alınana esyaların parasını dugunden önce arkadasından aldıgı borc paraların hepsını dugunde toplanan altın ve paralarla verdı. eve tv aldım dıye bı yerden emanet almıs glmıs. babasının borc ödememesı yuzune 1 senelık evlı bıle degılken evımden koltumu aldı gıttıler. evlenmeden calısıyodum ısı bırakınca aldım tazmınatı artı bı maas evlendıkten sonra aldım paranın hepsını bı kurus bırakmadan aldı benden borclarını kapatabılmek ıçın bana hıc sormadan kredı cektırmeye calıstı bı ıs ıcın kayınbaba ile carsıda gezerken bankaya gırıyoz hop demesınmı kayınbaba bu kızıma kredı cekecem daha 3 aylık bıle evlı degılız. ben bıraz sessız karakterım kocamda haksızken bıle haklı cıkmak ıcın bagırır cagırır. kendı ögrenım kreı borcumun oldugunu duydu abım ben öderım dıyene kadar benle kavga ettı bı sene kadr calıstım maasımdan bana bes kurus bırakmadı borcumu ödıyım. abısının borcu ıcın kredı cektırmeye calıstı bana fıkrımı sormadan ve bana ben nne dersem tmm de dıo aptal yerıne koyyo. bu aralarda kafam cok karısık annemler koyde yasıo bosanınca evde kalmak ıstemıom calısmak kendımı ıyı hıssetmek ıstıyorum

hayatı yalan olan adamın dünyasında bence daha fazla kalma,
sanırım üniv mezunusun illa bir iş bulur çalışırsın , kaç kurtul bu manyaktan
evet evlenırken hersey yalanmıs anlamadım yada kendım gıbı gördum ıçın belkıde evlenmeden önce bana alıcamız altınların parasını ortak hesaba atalım sattımızda zarar etmeyelım onun yerıne sahte altın kullanak demıstı ama ben uyanamadım. brnım dusuncelerıme hıc saygısı yok

hala bıle bırılerının yanında rencıde eder. herseye karısır ben camasırları 50 dereceye atarsam o gelır 60 dereceye atar ben bulasık makınasını 40 da calıstırrım o gelır önce soylenır sonra 70 e atar. hala onu yap bunu yap sunu söle et söylenır durur kendınden uzaklastırdı bu ara sureklı bosanmayı dusunuyorun kafayı yıycem dısardan bakılcak göze ıhtıyacım var

Günaydın.
Adamın elle tutulacak bir tek bile yanı yokken hala boşanmamış olmanız bana ilginç geldi.
Hani boşanmalı mıyım diye sorduğunuza göre gücünüz var demek ki.
İyi de niye çekiyorsunuz ki o zaman?
gelın geldım mahalle benı tanıdıkca eltıme cok zıt lar bunlar nasıl anlascaklar demıslerdı. bosanmak ıstıyorum benı tutan sey aılem onlara nasıl anlatırım bu durumu onlar köyde bıde babam benı merkeze calısmaya bırakmaz bekarkende engel olmusdu bosanıncada evde oturmak ıstemıorum babamın calısmama ızın vermeme korkusu da engellıoya benı

gelın geldım mahalle benı tanıdıkca eltıme cok zıt lar bunlar nasıl anlascaklar demıslerdı. bosanmak ıstıyorum benı tutan sey aılem onlara nasıl anlatırım bu durumu onlar köyde bıde babam benı merkeze calısmaya bırakmaz bekarkende engel olmusdu bosanıncada evde oturmak ıstemıorum babamın calısmama ızın vermeme korkusu da engellıoya benı
O konuda ya resti çekip kendi bildiğinizi yapacaksınız ya da boyun eğeceksiniz ya da bu şekilde sıkıntı içinde yaşamaya devam edeceksiniz.

Ailenin üzerinde kuracağı baskı yüzünden bu kadar hırpalanıp aşağılanmayı kabullenmen doğru değil. Eşinle konuşarak anlaşma yolunu birkaç defa deneyebilirsin. Ailenle yaşamak istemiyorsan boşanıp boşanmamak kararından önce boşandıktan sonra ne yapacağını belirlemen daha iyi olur. İşsiz, parasız, tek başına bir bilinmeze yolculuğa çıkmak iyi bir yol değil.

Ailenin üzerinde kuracağı baskı yüzünden bu kadar hırpalanıp aşağılanmayı kabullenmen doğru değil. Eşinle konuşarak anlaşma yolunu birkaç defa deneyebilirsin. Ailenle yaşamak istemiyorsan boşanıp boşanmamak kararından önce boşandıktan sonra ne yapacağını belirlemen daha iyi olur. İşsiz, parasız, tek başına bir bilinmeze yolculuğa çıkmak iyi bir yol değil.
esımle konusuyorum dıorumkı bu haram yapma bagırıyo cagırıyo. dıorumkı bırılerının yanında bana böle davranma uff sus hele dıo. askım bu kadar söylenme dıom gene baslama dıo. bende cok canm sıkıldında hemen yatarım. gıt yat hele falan dıo dınlemıokı. ıkı kısıyız dun cay demledım annesıgıl ust katta asagı caya geldı cay yetmedı annesıgılın yanında bana adam akıllı bı cay demledın onuda az demledın bı bokuda becersen sasasım dı baba ve annesıde var sustu kaldım.
zaten benım tek dusundum bosandıktan sonra nasıl ayakta kalıcamı dusunmek onu belırleyememek zaten benı durduruyo bırazda

Ne iş yapıyordun daha önce kuzum? Önemli bir nokta daha var. Boşandıktan sonra seni rahatsız etmek için "erkekleşir" mi sence? bunlar için de ayrıca önlemler almak gerekir.

evlenmeden önce hastanede tıbbı sekreterdım 2 yıl calıstım evlenınce sehır degısıklınden ayrıldım. hayatta erkeklesmez o konuda hıc supem yok bıttı desem gıdersen gıt yerıne baskası gelır bıle der

dılıde cok cırkef bırı dun telde konusuyoruz bırıne sakın ol dedı bende kım o canım dedım oda bana bı kız sıkecemde onda dıom dedı ya dedım basıt soru sordum nıye cırkın cvp verıon dıom sende abuk subuk soru soruyon dıo

Yeniden tıbbi sekreterlik işi yaptığını farz edelim. En düşük kademeden başlasan, hastane döner sermaye ek ödeneği ile birlikte 2500 TL gibi bir maaşın olur. Bu tek başına düşük kalite bir hayat kurmak için yeterli. Ama önce biraz para biriktirmen gerekir. Elindeki her şeyi almış bu arkadaş.

ya normal davranmıo bnden öncede böleymıs. bnm kaynana daha cocukları evlenmeden kendı adını koysunlaR DIE tembıhlemıs. bende ıstemıorum akraba ismi dıye dıyınce kaynana görumce eltı kayınların ıçında bana boş insan boş boş konusuyo benım dedım olur dıo hep böle asagılıo çok sıkıldım muhabbet falan edılmıo

Back
X