- 13 Haziran 2017
- 28
- 10
- 1
- 42
- Konu Sahibi Green girls
O zaman boşanma aşamasına kadar bulunduğun şehirde para biriktirebilmek için geçici bi işte çalış. Hemen iş bulunamayabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tovbest.ara ara elektırık kacak su saatıyle vesayre ıle oynama gıbı
anlatıyorum yapma gunah herkes ılla gunahı var ama bılerek bu gunahı işlemeyek dıom annesı babası kardeslerı onay verınce adam benı hıc önemsermıTovbest.
Bunları yapabilecek insan sana neler yapmaz güzel kardeşim. Allah yolunu açık etsin en kısa zamanda
gelın geldım mahalle benı tanıdıkca eltıme cok zıt lar bunlar nasıl anlascaklar demıslerdı. bosanmak ıstıyorum benı tutan sey aılem onlara nasıl anlatırım bu durumu onlar köyde bıde babam benı merkeze calısmaya bırakmaz bekarkende engel olmusdu bosanıncada evde oturmak ıstemıorum babamın calısmama ızın vermeme korkusu da engellıoya benı
bosanmak bıraz daha cesaret ister işte orda bıraz daha pasıfımniye evli kaldığını anlayamadım.
evet sadece sülük olan keske esım olsaydı kocamın annesı abısı babası da ayrı sülükler.fiziksel şiddete ne gerek var.
siz haysiyetsiz bir yaşam sürüyorsunuz eşiniz tarafından.
ama akıllı kızsın boşanacağım demek bile kocaman bir adım.
kısa sürede kaç kurtar kendini bu sülüklerden.
ben buraya bu yazıyı yazarken sey dıye dusunmustum mıllette ne sıkıntılar var sen nelerden yadırgıyosun dıye tepkıler alırım dıye yada benım kocam da böle aman dıye yazılar alırım sanmıstım. okuduklarım bana daha cok guc ve kuvvet guven verdı. hep aklımdan gecen soru sydu bu adamla bı ömur gecermıfiziksel şiddete ne gerek var.
siz haysiyetsiz bir yaşam sürüyorsunuz eşiniz tarafından.
ama akıllı kızsın boşanacağım demek bile kocaman bir adım.
kısa sürede kaç kurtar kendini bu sülüklerden.
yok babam o konuda bıraz daha tutucu kızıyım bosanmıs olsamda böle baska yerde calısmama ızın vermez yoksa sımdıye burdan cantamı alıp cıkıp gıtmıstım herhangı bı yerde yolumu cızmeye baslamıstımbaban sana karışamaz ki. evlenmişsin boşanmışsın koskoca kadınsın ne demek izin vermemek? kimseyi dinlemeden kendi imkanlarınla önce bi iş bulmaya bak sonra da boşan...
Eşin belli ki ailesinden ne gördüyse onu yapıyor canım belli ki böyle elbette hayat geçmez sen onların borçlarını ödemekle hayat geçiremezsin ya kendi evin güzel eşyaların tatlı dilli bir kocan olmasını elbette istersin...bu ara kafam cok acayıp karısık napıcamı bılmıyorum dısardan bı göze ıhtıyacım var.
benım koca cok acayıp herseyıme karısır herseye söylenır annesının babasının yanında asagılar duzgun konusmaz evlendımden berı anne babasının yanında guzel bı söz duymadım hızmetcı gıbı de kullanır annem yapmasın sen yap falan ıste bu aralarda haram yedırmeye basladı bıze. 2 yıllık evlıyım cocum yok. evlenırken bızım kötu basladı hersey. dugunde bana taktıkları altınları bırınden emanet almıslar dugun yerı kırasını ev kırasını eve alınana esyaların parasını dugunden önce arkadasından aldıgı borc paraların hepsını dugunde toplanan altın ve paralarla verdı. eve tv aldım dıye bı yerden emanet almıs glmıs. babasının borc ödememesı yuzune 1 senelık evlı bıle degılken evımden koltumu aldı gıttıler. evlenmeden calısıyodum ısı bırakınca aldım tazmınatı artı bı maas evlendıkten sonra aldım paranın hepsını bı kurus bırakmadan aldı benden borclarını kapatabılmek ıçın bana hıc sormadan kredı cektırmeye calıstı bı ıs ıcın kayınbaba ile carsıda gezerken bankaya gırıyoz hop demesınmı kayınbaba bu kızıma kredı cekecem daha 3 aylık bıle evlı degılız. ben bıraz sessız karakterım kocamda haksızken bıle haklı cıkmak ıcın bagırır cagırır. kendı ögrenım kreı borcumun oldugunu duydu abım ben öderım dıyene kadar benle kavga ettı bı sene kadr calıstım maasımdan bana bes kurus bırakmadı borcumu ödıyım. abısının borcu ıcın kredı cektırmeye calıstı bana fıkrımı sormadan ve bana ben nne dersem tmm de dıo aptal yerıne koyyo. bu aralarda kafam cok karısık annemler koyde yasıo bosanınca evde kalmak ıstemıom calısmak kendımı ıyı hıssetmek ıstıyorum
evet zaten bekledım bı iş var suan önumde. iş secımı yapmıyorum kocamın dugunde borca yaptıgı herseyı ödeyebılmek için markete fabrıkada falan calıstım yıne arıyotum ıs bakalımO zaman boşanma aşamasına kadar bulunduğun şehirde para biriktirebilmek için geçici bi işte çalış. Hemen iş bulunamayabilir.
Korkacak bir şey yok. İnsan kafasına koyduğu zaman yapar. Hele ki bir kadın.bosanmak bıraz daha cesaret ister işte orda bıraz daha pasıfım
ben buraya bu yazıyı yazarken sey dıye dusunmustum mıllette ne sıkıntılar var sen nelerden yadırgıyosun dıye tepkıler alırım dıye yada benım kocam da böle aman dıye yazılar alırım sanmıstım. okuduklarım bana daha cok guc ve kuvvet guven verdı. hep aklımdan gecen soru sydu bu adamla bı ömur gecermı