- 26 Temmuz 2016
- 1.400
- 579
- 123
- Konu Sahibi Green girls
elbettekı söylenıyo sebepsız yere kalbımı kırıyo söyluyorum canım bu hayat bıgun yarın yasayacamızın garantısı yok neden klap kırarak yasayalım söylenme kalp kırma dıom. oda uff hadı hele dıo yuz azdırıo. aılemın yanına gıtsem duzelt kendını gelmem desem emınım gule gule der. bı yandanda okonuda rahatım bosansam ugrastırmaz duzelcenı sanmıyorum cunku hayatımız annesı babasının nısının borcuna yetısmekle gececek. kaynım calısmaz karısı para ıster kaynım bıze gelır para kayınbabaya borclu para der kocam para verır. karttan ceker eksıye ıner verme derım genede verır annesı gezmeye gıder bızden ya agda parasının bıle bızden ıster kımden ne kadr alsam kar gözuyle bakarEşin belli ki ailesinden ne gördüyse onu yapıyor canım belli ki böyle elbette hayat geçmez sen onların borçlarını ödemekle hayat geçiremezsin ya kendi evin güzel eşyaların tatlı dilli bir kocan olmasını elbette istersin...
Eşini tanıyan sensin düzeleceğini düşünüyorsan burnunu iyice sürttür bu böyle olmaz birde bebeğin olursa vay haline.Hiç karşına alıp güzelce konuştun mu ? Gerekirse git ailenin yanına beni istiyorsan kendini düzelt deyin