• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmalımıyım

Eşin belli ki ailesinden ne gördüyse onu yapıyor canım belli ki böyle elbette hayat geçmez sen onların borçlarını ödemekle hayat geçiremezsin ya kendi evin güzel eşyaların tatlı dilli bir kocan olmasını elbette istersin...

Eşini tanıyan sensin düzeleceğini düşünüyorsan burnunu iyice sürttür bu böyle olmaz birde bebeğin olursa vay haline.Hiç karşına alıp güzelce konuştun mu ? Gerekirse git ailenin yanına beni istiyorsan kendini düzelt deyin
elbettekı söylenıyo sebepsız yere kalbımı kırıyo söyluyorum canım bu hayat bıgun yarın yasayacamızın garantısı yok neden klap kırarak yasayalım söylenme kalp kırma dıom. oda uff hadı hele dıo yuz azdırıo. aılemın yanına gıtsem duzelt kendını gelmem desem emınım gule gule der. bı yandanda okonuda rahatım bosansam ugrastırmaz duzelcenı sanmıyorum cunku hayatımız annesı babasının nısının borcuna yetısmekle gececek. kaynım calısmaz karısı para ıster kaynım bıze gelır para kayınbabaya borclu para der kocam para verır. karttan ceker eksıye ıner verme derım genede verır annesı gezmeye gıder bızden ya agda parasının bıle bızden ıster kımden ne kadr alsam kar gözuyle bakar

Bence duruduğunuz hata..Anladığım kadarı ile size mutlu olduğunuz bir gün bile yaşatmamış,ne anlamı var hayatı zehir etmenin,kendi başınıza daha mutlu olursunuz

elbettekı söylenıyo sebepsız yere kalbımı kırıyo söyluyorum canım bu hayat bıgun yarın yasayacamızın garantısı yok neden klap kırarak yasayalım söylenme kalp kırma dıom. oda uff hadı hele dıo yuz azdırıo. aılemın yanına gıtsem duzelt kendını gelmem desem emınım gule gule der. bı yandanda okonuda rahatım bosansam ugrastırmaz duzelcenı sanmıyorum cunku hayatımız annesı babasının nısının borcuna yetısmekle gececek. kaynım calısmaz karısı para ıster kaynım bıze gelır para kayınbabaya borclu para der kocam para verır. karttan ceker eksıye ıner verme derım genede verır annesı gezmeye gıder bızden ya agda parasının bıle bızden ıster kımden ne kadr alsam kar gözuyle bakar
Buna can dayanmaz ister gelsin kendini düzeltsin ister düzeltmesin git ailenin yanına en iyisi bu allahın izniyle iş bulupda çalışırsın nereye kadar böyle devam edicek eşinin kafaya dank ederde iş işten geçmez inşallah

hakkını bazen guzel seyler yapar. ama ben tatlı dıl ıstıyorum ya en kucuk seylerde guzel sohbetler ıstıyorum. benım bı buyuk eltım kendını ezdırmez hakedene hakettını söyler kaynanaya kayınbabaya benım kı kudurur kardesıne söylenır sen nasıl konusturursun sana falan der. eger benımkı sölesın agzına cakarım falan gıbı cırkın seyler. hep onun öncelıgı annesı babası. bunu yapanda kaynana zaten el kızı el kızı dıe dıe karı koca bırlıgı yok annesı gıl kullanır benı aman yapsın gelın degılmı annem yapmasında dıye dusunur annesıde haytta yemek yapmaz temızlık yapmaz ev ışını kocası yapar yemegıde 3 gelın var sırayla mıllete yıkılır arada kendı yapar aradada kayınbaba yapar.

Malatya da ev kiraları boş bir daire için 500 - 600 TL civarı; 6 aylık 3000 - 3500 TL. Yatak, çekyat, ocak, buzdolabı, halı gibi temel eşyalarını da ikinci el aldığını düşünelim. İlk seferde 7000 TL civarı yeterli olur.
Şimdi iş bulsan 2 yada 3 aya kadar kredi çekebilecek duruma gelirsin. 10.000 TL Kredi çektiğini varsayalım aylık geri ödemesi yaklaşık 450 TL civarı olur.
Bulacağın işle hem kiranı hem kredini öder geçinir gidersin. Yeter ki iş bul.

evet
Malatya da ev kiraları boş bir daire için 500 - 600 TL civarı; 6 aylık 3000 - 3500 TL. Yatak, çekyat, ocak, buzdolabı, halı gibi temel eşyalarını da ikinci el aldığını düşünelim. İlk seferde 7000 TL civarı yeterli olur.
Şimdi iş bulsan 2 yada 3 aya kadar kredi çekebilecek duruma gelirsin. 10.000 TL Kredi çektiğini varsayalım aylık geri ödemesi yaklaşık 450 TL civarı olur.
Bulacağın işle hem kiranı hem kredini öder geçinir gidersin. Yeter ki iş bul.
evet iş bulmama lazım

sakın bu adam için borç yapma. bak bu site de bir hanım öyle bir hata etmişti. adam ölüp gitmiş kadın tefecilerle boğuşuyordu. Allah akıl vermiş lütfen kullanın. bu dünyaya elin adamının saçma sapan borçları için çalışmaya mı geldin??

eğer mutlu değilsen ve bu evliliğin hiçbir şekilde yürümeyeceğini düşünüyorsan o zaman durduk yerde mutsuz olmanın bir anlamı yok

ilk evlendım 15 gunluk gelınım dugun borcu ıcın hıc sormadan emrıvakı ıle kredı cektırmeye calıstılar cekmedım kaynıma dedıler cekmem koccam kendı ıçın ıstese onu bıle cekmem guvenmıyorum hemen ısı bıraktım . ama calısmaya baslayınca tabı kendı borcunu öduyo 1 sene calıstım kendı ögrenım kredıme bır kurus ödeyemedım

eğer mutlu değilsen ve bu evliliğin hiçbir şekilde yürümeyeceğini düşünüyorsan o zaman durduk yerde mutsuz olmanın bir anlamı yok
ben aılemden böle herseye soylenme herseye kalp kırıcı laflar sarfetmeyı görmedım ala vere dalavere görmedım hersey bu aılede gördum bu yuzdende kaldıramıyorum

Back
X