• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmalımıyım

evet elımdekı herseyı aldı evde oturdum yerde boncuk yapıom ona bıle göz dıktı. o 2500 tl benı hoplatır ben asgarı ucrete bıle yeterım. ama kapalıyım dıe ve torpıl yok dıe ıs bulamıom

Biz size ne desek boş. Sizde böyle biriyle hayatın geçmeyeceğinin farkındasınız. Sonrasını düşünüp karar vererek bir yolda ilerlemeniz gerekiyor. Umarım sonunuz hayırlı olur.

Kendi ayaklarının üzerinde durmak istemen çok güzel. Kendini güvende tutacağın bir zemin hazırladıktan sonra adım atmalısın. Çünkü ailenle de yaşamak istemiyorsun 20 li yaşalarda genç bir kadın için kötü bir macera olabilir. Hırsla, zamansız ve plansız attığın her adım seni zor durumda bırakır. Çalışmaya başlaman gerekiyor. Kendine bir hedef koy. İlk hedefin güzel bi iş bulmak olsun. Sen sağlam durursan ailen de sana müdahale etmez.

amın sadece ben cokmu abartıyorum dıye de kendımı yıyorum.

Bu söylediğinize katılmıyorum. Sizin sorularınıza verdiği cevaplar, tepkiler hiç hoş değil. Benim eşim benim bir kelime ile kalbimi kırsa dibimden ayrılmaz gönül almak için. Bir ilişkide sevgi olmayabilir belki ama saygı olmak zorundadır. Ben yazdıklarınızdan eşinizde saygı göremedim, çok kaba ve hoş olmayan bir üslup.

biliyomusunuz abartmadımı dusunmenız benı bıraz da olsa rahatlattı. ve suan gözum yaslı okuyorum haklı bulmanıza. yanlıs dusunmedım konusunda emın olmus olduum. esım bana saygı duydunu bende dusunmuyorum aksıne böle toplu yerlerde mısafırlıkte falanda hızmetcı gıbı kullanıyo. essek degılım gıttım ortamlarda yardım etmek nedır bılıyorum ama esım daha fazlasını yapıo aman ablam yapmasın esım yapsın aman annem yapmasın esım yapsın dıe bana yuklenıo bıgun sehırler arası uzaklıkta görumceme gıttım butun ısını ben yaptım ben mutfakta bulasık yıkarken görumcem ıcerde cay ıcıyodu. ben bı yaptına yardım etmedım bana demedını bırakmadı.ama ben calısırken esım bambaska bı ınsan oluyo tammen ask adamı gıbı calısmadımdada böle okuz oluyo

Ben kayınvalideme gittiğimde, kayınvalidem bile bana iş yaptırmaz. Kızım sen işten geldin otur der, eşim de bir şey isteyecek olsa bile görümcemden ister, sen otur aşkım der. Kusura bakmayın ama eşiniz sizi sadece kullanıyor, hem hizmetçi gibi hem de dediğiniz para olayları. Yani siz çalışırken bambaşkaysa nedeni belli. Para geliyor işte. Yaa bunları okudukça eşime şükrediyorum. Birine 200 tl borç verecek olsa bile bana sorar, sen bilirsin derim. Verince verdim haberin olsun der. Yani gerçekten anlattığınız şeyleri yaşıyorsanız bunlara katlanmak zorunda değilsiniz. Tabi aileniz de sizi anlayamayacak insanlarsa biraz zor olacak ama yine de bir ömrü o eşle geçirmek, belki çocuk sahibi olmak... Aileniz bir süre sonra kabullenecektir.

Başkaları için değil kendimiz için yaşıyoruz bu hayatı. Bunu hiç unutmayın.

Ben kayınvalideme gittiğimde, kayınvalidem bile bana iş yaptırmaz. Kızım sen işten geldin otur der, eşim de bir şey isteyecek olsa bile görümcemden ister, sen otur aşkım der. Kusura bakmayın ama eşiniz sizi sadece kullanıyor, hem hizmetçi gibi hem de dediğiniz para olayları. Yani siz çalışırken bambaşkaysa nedeni belli. Para geliyor işte. Yaa bunları okudukça eşime şükrediyorum. Birine 200 tl borç verecek olsa bile bana sorar, sen bilirsin derim. Verince verdim haberin olsun der. Yani gerçekten anlattığınız şeyleri yaşıyorsanız bunlara katlanmak zorunda değilsiniz. Tabi aileniz de sizi anlayamayacak insanlarsa biraz zor olacak ama yine de bir ömrü o eşle geçirmek, belki çocuk sahibi olmak... Aileniz bir süre sonra kabullenecektir.

Başkaları için değil kendimiz için yaşıyoruz bu hayatı. Bunu hiç unutmayın.
vala ıyımıs ben markette 12 saat calısıyodum aksam yemek yemeden kaynanama yemege gelmıstık ayaqklarımın sısını anlatamam ayagımın uzerıne basamıyorum kaynanama gıdıp yemegını bıle ben hazırlayıp ortaya koymustum. 38.5 derece ıle ıse gıttım ayaktayım ama adım atmaya halım yok ertesı gun yıne aynı ıse gıtmıcem kötuyum dedımde esım bana söylendı bı ış buldun ılk hafta zaten gıtmessen ısden cıkaracaklar gıtmemek ıcın bahane arıosunda bılmemem ne kalktım ıse gıttım dedım kı yemınle allahım aynını ona ver benım ne halde oldumu bılsın dedım yemın ederım kı ertesı gun öglen rapor almıs eve gıdıo noldu dedım hastayım grıp oldum dedı. can bu kadar kıymetlı

benımkı kaynımın borcu ıcın kredı cekmedım dıe benle gunlerce kavga ettı. ve kaynımda borcunu ödemeyen bırı kendı kardesının kredıkartını kullanmıs ödememıs yıllar gecmıs aradan hala o borcu duruyo kaynım kaynanam kocam a kredıyı cekmıcem dedım halde nezaman bankaya gıdıon nezaman cekecen dıolardı baktım ıs buyuycek ısden cıkdım en sonunda

benımkı kaynımın borcu ıcın kredı cekmedım dıe benle gunlerce kavga ettı. ve kaynımda borcunu ödemeyen bırı kendı kardesının kredıkartını kullanmıs ödememıs yıllar gecmıs aradan hala o borcu duruyo kaynım kaynanam kocam a kredıyı cekmıcem dedım halde nezaman bankaya gıdıon nezaman cekecen dıolardı baktım ıs buyuycek ısden cıkdım en sonunda

Anlamadım ki, sen madem şu an çalışmıyorsun. Çektiğin bu kredinin neyle ödeneceğini düşünüyor? Yani sanki amaç sen çek babam borcunu kapatsın da sen naparsan yap gibi. Kendini kullandırma bacım.

benım fıkrımı kımse sormuyo aptal yerıne koyyo herkes daha bıde benı begenmıolar arkamdan konusuyolar. hakkımı okadar yıyolar kı hep sessızım dıe hep laf cakmıyom kımseyle tartısmıom kımseye hakettı lafı soylemıo hep alttan alıom dıe

bu ara kafam cok acayıp karısık napıcamı bılmıyorum dısardan bı göze ıhtıyacım var.
benım koca cok acayıp herseyıme karısır herseye söylenır annesının babasının yanında asagılar duzgun konusmaz evlendımden berı anne babasının yanında guzel bı söz duymadım hızmetcı gıbı de kullanır annem yapmasın sen yap falan ıste bu aralarda haram yedırmeye basladı bıze. 2 yıllık evlıyım cocum yok. evlenırken bızım kötu basladı hersey. dugunde bana taktıkları altınları bırınden emanet almıslar dugun yerı kırasını ev kırasını eve alınana esyaların parasını dugunden önce arkadasından aldıgı borc paraların hepsını dugunde toplanan altın ve paralarla verdı. eve tv aldım dıye bı yerden emanet almıs glmıs. babasının borc ödememesı yuzune 1 senelık evlı bıle degılken evımden koltumu aldı gıttıler. evlenmeden calısıyodum ısı bırakınca aldım tazmınatı artı bı maas evlendıkten sonra aldım paranın hepsını bı kurus bırakmadan aldı benden borclarını kapatabılmek ıçın bana hıc sormadan kredı cektırmeye calıstı bı ıs ıcın kayınbaba ile carsıda gezerken bankaya gırıyoz hop demesınmı kayınbaba bu kızıma kredı cekecem daha 3 aylık bıle evlı degılız. ben bıraz sessız karakterım kocamda haksızken bıle haklı cıkmak ıcın bagırır cagırır. kendı ögrenım kreı borcumun oldugunu duydu abım ben öderım dıyene kadar benle kavga ettı bı sene kadr calıstım maasımdan bana bes kurus bırakmadı borcumu ödıyım. abısının borcu ıcın kredı cektırmeye calıstı bana fıkrımı sormadan ve bana ben nne dersem tmm de dıo aptal yerıne koyyo. bu aralarda kafam cok karısık annemler koyde yasıo bosanınca evde kalmak ıstemıom calısmak kendımı ıyı hıssetmek ıstıyorum

Hemen çalışma hayatına dön.

Adamın hayatı da kendisi de yalan dolan. Çocuğun yokken boşan gitsin. Bu adam senin ömrünü yer bitirir.

gelın geldım mahalle benı tanıdıkca eltıme cok zıt lar bunlar nasıl anlascaklar demıslerdı. bosanmak ıstıyorum benı tutan sey aılem onlara nasıl anlatırım bu durumu onlar köyde bıde babam benı merkeze calısmaya bırakmaz bekarkende engel olmusdu bosanıncada evde oturmak ıstemıorum babamın calısmama ızın vermeme korkusu da engellıoya benı

Önce bir şu adamdan kurtul da sonra babanın çalışma izin konusunu aşarsın.

Önce çalışmaya başlayın. Bu şekilde ailenizde karışmaz.
Bu evlilik maalesef ki surdurulmemeli.
Çocuk var mi ?

cocuk yok. zaten iş buldum an ilk yapcam sey esımı bosamak olucak. esımın aılesıde noemal bı aıle degıl esımde bu yuzden cok ökuz bırı

Back
X