- 26 Temmuz 2016
- 1.406
- 584
- 123
- Konu Sahibi Green girls
-
?? Nasil yanibu aralarda haram yedırmeye basladı bıze.
bı kez el kaldırdı ama sınırlendınde dövme olmaz ama örsseler yanıFiziksel şiddet görüyor musun?
evet evlenırken hersey yalanmıs anlamadım yada kendım gıbı gördum ıçın belkıde evlenmeden önce bana alıcamız altınların parasını ortak hesaba atalım sattımızda zarar etmeyelım onun yerıne sahte altın kullanak demıstı ama ben uyanamadım. brnım dusuncelerıme hıc saygısı yokhayatı yalan olan adamın dünyasında bence daha fazla kalma,
sanırım üniv mezunusun illa bir iş bulur çalışırsın , kaç kurtul bu manyaktan
gelın geldım mahalle benı tanıdıkca eltıme cok zıt lar bunlar nasıl anlascaklar demıslerdı. bosanmak ıstıyorum benı tutan sey aılem onlara nasıl anlatırım bu durumu onlar köyde bıde babam benı merkeze calısmaya bırakmaz bekarkende engel olmusdu bosanıncada evde oturmak ıstemıorum babamın calısmama ızın vermeme korkusu da engellıoya benıGünaydın.
Adamın elle tutulacak bir tek bile yanı yokken hala boşanmamış olmanız bana ilginç geldi.
Hani boşanmalı mıyım diye sorduğunuza göre gücünüz var demek ki.
İyi de niye çekiyorsunuz ki o zaman?
O konuda ya resti çekip kendi bildiğinizi yapacaksınız ya da boyun eğeceksiniz ya da bu şekilde sıkıntı içinde yaşamaya devam edeceksiniz.gelın geldım mahalle benı tanıdıkca eltıme cok zıt lar bunlar nasıl anlascaklar demıslerdı. bosanmak ıstıyorum benı tutan sey aılem onlara nasıl anlatırım bu durumu onlar köyde bıde babam benı merkeze calısmaya bırakmaz bekarkende engel olmusdu bosanıncada evde oturmak ıstemıorum babamın calısmama ızın vermeme korkusu da engellıoya benı
esımle konusuyorum dıorumkı bu haram yapma bagırıyo cagırıyo. dıorumkı bırılerının yanında bana böle davranma uff sus hele dıo. askım bu kadar söylenme dıom gene baslama dıo. bende cok canm sıkıldında hemen yatarım. gıt yat hele falan dıo dınlemıokı. ıkı kısıyız dun cay demledım annesıgıl ust katta asagı caya geldı cay yetmedı annesıgılın yanında bana adam akıllı bı cay demledın onuda az demledın bı bokuda becersen sasasım dı baba ve annesıde var sustu kaldım.Ailenin üzerinde kuracağı baskı yüzünden bu kadar hırpalanıp aşağılanmayı kabullenmen doğru değil. Eşinle konuşarak anlaşma yolunu birkaç defa deneyebilirsin. Ailenle yaşamak istemiyorsan boşanıp boşanmamak kararından önce boşandıktan sonra ne yapacağını belirlemen daha iyi olur. İşsiz, parasız, tek başına bir bilinmeze yolculuğa çıkmak iyi bir yol değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?