Boşanmalımıyım

Fotograf cektirelim demeyeceksin canim. Sen randevu alacaksin, kiyafetleri ayarlayacaksin hadi gidiyoruz diyeceksin. Erkeklerle ilgili meselelerde proaktif olmak lazim.
Size katiliyorum. Hep onlar yapsin istiyoruz ama durum ortada. Yapan yoksa uzulmemek icin yine bizim yapmamiz gerekiyor

Hayır maalesef gerçek benim hesabım
Bu kadar salak birinin olmasına insan şaşırıyor değil mi

Yoo salaklık meselesi değil de şu aralar böyle uzun uzun detaylı konularla buraya dadanan çok erkek var. Siz eşinizi seviyor musunuz? İşiniz var mı? Düğün belki içinizde kaldı ama benim için dünyanın en gereksiz şeyi. Siz düğünde onların size değer verilmediğini mi düşündünüz?

Diyorum hep yapmıyor resim çekinelim diyorum yıllardır yapmıyor susuyor
Pahali otellerde tatil yap
Estetik olmak istiyorsan ol
Kendini mutlu et parayi eşine ödet içindeki hırs geçer belki.Ne bileyim benim düğün de kötüydü de hic düşünüp üzülmedim düğünlere cok para harcamak saçma zaten düğün güzel olsa lüks mekan olsa yine sen ödeyecekmişsin.

Para biriktirin, onun hesabını da siz kontrol edin. Kendinizi garantiye alın, cilt bakımı vs gidip gidip onun kartından ödersiniz, kendinize ve çocuklara iyi hediyeler alın ve belirli bine seviyede artık ayrılmak istiyorsanız hala gidersiniz.

Evet aynen öyle değersiz hissettimve hala kurtulamıyorum
15 yıldır benimle dialoğ kurmazlar ben de kuramıyorum aslında espirili biriyimdir ama onların yanında rahat aklıma geldiği fibi konuşamıyorum da davranamıyorumda çünlü herşeyi abartma huyları var
Nişanlıyken ortak bi tanıdığa söylediğim bi lafı bahane etip herşeyi yokuşa sürdüler bir de babam agrasif biridir onunda bahane ettiler istemiyordum zaten sanırım

Son üç yıldır aynen biriktirdim şimdi çalışmıyorum ama harçlıklarımdan artanı biriktiriyorım

İş mutlaka bulun ve para konusunu siz idare edin. Sömürülmüşsünüz ama sanırım artık Türk erkeğinin normali bu olmuş. Geçmiş olsun.

Sanırım bana koyan o b...k gibi düğün borcunu ödemek
Ödesiğim çektiğim çileye değmedi

aynen

dugun yapamiyorsaniz balayi

onu yapamiyorsaniz kiralik gelinlikle fotograf çekimi

yasayin gonlunuzde ne varsa, sıkmayın kendinizi

Sorun bu yasadiklariniz degil, sorun biriktirip biriktirip büyütme, kendine acıma, geçmişte yasama, tepkilerinizi anında degil çok sonra verme huylarınızın olması. Şu anlattıklarınızdan eşinizin adam akıllı haberi bile yoktur eminim. Bunlari bir uzmanın yanında başından sonuna anlatın eşinize. Dert ettiğiniz ne varsa hepsini de döküp bosaltin içinizi. Sonra hafifleyeceksiniz. Sonrasında da arkanıza hiç bakmayın. O gunlerin yaşanması gerekiyormus. Annem 45 yıllık evli ve 2 senedir baban beni anlamaya, beklentilerimi karşılamaya , bana arkadaş olmaya başladı dedi gecenlerde... çok mutlular masallah. Bırakın bunları. Hasta evlatlarınız vardı da onlarla mi uğraşıp tükendiniz, devasiz dertlere mi dustunuz? Kendinize izin vermeyim

bana en başta ne yaşayacağımızı anlatmadı demişsin adam geleceğimi görüyor hayatın akışına göre ilerlemiş herşey dügünde olanlar çok kötü birşey evet ama 15 sene geçmiş resmen zaman aşımına uğramış şu anda iyi her istediğimi yapıyor maddi durumuda iyi diyorsun bi tatile çıkın baş başa veya bir foto video çekimi yaptırın sadece evlenirken değil çoluk çocuk olsada klip tarzı şeyler yapılıyor yapamadığınız içinizde kalan her şeyi yapmaya çalışın belki rahatlarsınız.

Ama tayini olduğu besbelli. Saklamış adam.. bunu bilmek kadının hakkı. Özelde çalışırsın yeni şube açılır seni yollayacağız derler bu planda olmayan tayindir adama da surpriz olur. Asker adam belli yeni tayinsiz meslek mi var ordu da. Kız tarafının da saflığı.

15 yıl içinizde bunlarla yaşamışsınız ve gittikten sonra onun başkasına yapacaklarını mı düşünüyorsunuz?

15 yıl önceki olaydan boşanma çıkartan kadınla 15 sene evli kalmış adama üzüldüm. Her tartışmada önüne liste seriyorsunuzdur. Yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…