Bosanmalımıyım???

bayanyardim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
171
6
0
35
İstanbul
Kizlar iyi geceler, ben henuz 5 bucuk aylik evliyim gorucu usulu evlendik ayni memleketliyiz amaben istanbulda esim ise kasabada buyumus,,lise mezunuyum o ise lise terk ama iste aile yapilari uyuyor diye tanistik soz nisan zamaninda yanyana olduk onu disinda telefonda tanidik birbirimizi..cunku esim diyarbakirda bi ilcede asker yani rutbeli gorevi bu uzma cavus.bizim hic cicim ayimiz olmadi tabiki nisanlilikta iyiydik beni hos tutardi ama bitti simdi bambaska bi insan.. sorunlar olurdu hatalarini gorup ozur dilerdi uzatmazdi kuslukleri bende hatam oldugunda geri adim atardim..ask ta gurr olmaz derdim icimden.. velhasil biz memlektimizde dugun yapti agustosta evlendim istanbulda yetisip herseyimi bjrakip geldim buralara geldigm yer gelismemis bi ilce hicbisey yok o hayati birakip sakin bi hayat sectim niye sectim cjnku evlenmeden aciktim yank saci acikti evlenip namusumla annemin evinden cikip kapanmak istiyordum calistigim icinde olmuyordu,cogu yer sac acimistiyo biliyosunuz,,sevdim kafamda uydu evlendim ama esim icin ben sadece afedersiniz ama ozel hayat icin iyi oluyorjm.yani bi o isine yariyorum..surekli lan diyo kes sesini diyo ve en kotusu siddet dovdu beni kafasiyla kafama vurdu kafami sisirdi bogazimi sıkti omzumu morarrtti.. anneme kalp hastasi soylemem saniyordu amabu hfta beni ziyarete gekdi annemgil anlattimbende zaten kasim ayinda esim goreve gitmisti bende ailemin yanina gittim istanbula ordada sorun yasadik yani telefondan bi huzur vermedj burnumdan getirdi.simdide annemgil geldi o yinee goreve gitti telefonda surekli kavga ediyor kavga cikariyor mesela telefonda bi sozu anlamiyorjm bagiriyo git annele mutlu ol ben seni mutlu edemem diyo iyi olalim biz karikocayiz dedikce kotu oluyo butun gun surat asar telefonda azarlar,,kaba bi insan en basta yazdim lise mezunuyum o ise kasabada buyumus hatta koyde liseden terk kultur farki cok ama ben bunlari nisanli donemde gormedim sozde nisanda gorustum zaten diger turlu hep telefonda gorustum ama iste simdi bitsin istiyorum..aklima a geleni yazdim kizlar anneme anlattim bi daha dovmesinde hicbisey soylemeden o isteyken terkediyosun geliyosun bjze dedi... bosanmak istiyorum haksizmiyim neolur akil verin,,,

Daha yasadigim neler var tabi..kisaca biri cevap yazsinda bi akil alayim diye kabataslak yazdim..mesela ayip ama napayim yazicam iliskiye girmedim ikigece diye aldatikmayi hakediyosun aldatilirsan sasirma dedi.. ve benim onu istememem den yapmadim degil regl gecikti ve agrilarim cok asiriydi..inanin daha bi hafta oncesine kadar bebek istiyordum o forumlara yaziyordum cocuk olursa iyi okuruz isinir bana diye ama istemiyorum artik Rabbim dogru zamani bikir elbet zaten icim ona karsi buz gibi hicbisey hissetmiyorum..rahat rahat yaziyorum o gorevde cunku yoksa bu saatte ben ve internet normalde girmeme kizar,kardesimle vatsup ta konusurum niye girdin su saatte der gunduz girsem bile ooof off valahi icim sisti daha 24 yasinda biktim hayattan

Beş ayda bunları yaşadıysan gelecek yıllarda neler yaşayacaksın Allah bilir. Bir öküzle evlisin, çok üzüldüm ailene anlatmalısın bence durumu. Ve sakın çocuk düşünme kesinlikle.

Son düzenleme:
tabi ki haklısınız, bosanın. anneniz de gayet net davranmıs... uzatmayın daha fazla.

hele ki bogaz sıkmalar kafa atmalar... bunlar hic normal degil. biraz dozunu kacırsa canınızdan olursunuz... vakit kaybetmeyin

Evlilik cinsellikten ibaret değildir..

Lanlu lunlu konuşmalar, emir verici cümleler kullanmalar falan kendisini nerede sanıyor bu adam ?

Boşanın gitsin..

daha beş buçuk ay... hani yıllar yılı evli olursun -o bile bahane değil- artık patlayarak bir tokat atar neyse. adam sinir hastası.boşanmaktan ziyade kaç kurtar korunma talep et.bunların ne yapacağı belli olmaz.boşanıcam dersin annenin evini basar.allahtan çocuk yok bir daha görmezsin.

bence boşanın şiddet var kötü davranma var mutlu değilsin ne bekliyorsun :26: ailen arkandamı peki öyleyse hiç düşünme

Nasil dava acicam ne yapicam 1yildan once nasil oluyor bosanma isi bilmiyorum.bugun benimle yine tartisti telden,hic iyi olmaya calismiyor ben iyi olalim gel desem ben kimseyle iyi olmaya mecbur degilim diyor ben kimse degilim karinim desem ofluyor kiziyor,lise mezunuyum diye kendimi kibirli yuksek gormuyorum,ama sonucta istanbulda okudum calistim biseyleri gordum olgunum bence anneme gorede cevreme gorede kibarim saygim sevgim vardir her insana..ama esimde bana bile saygi yok sevgi yok,ailem arkamda ama zaten herkes com yadirgadi ay istanbulda buyuyp nasil gitti kucuk sehre napicak orda bunalir orda dexi dedi ben kimseye prim vermedim evet ilkten mutluydum ilk 1 hafga iyiydi...ama sonra..millet ne dicek diye bir omur mutsuz gecermi hep idare ettim hep alttan aldim esimdir kocamdir dedim ama aglayan zirlYan ben oldum bi gun vurdu kalbim carpinti yapti yigildim kaldim 2saat surmustur sanirim bi gelip bakmadi biliyomusun.. olsem kalsam kimsemde yok burda artik cenazeme yetisirler

Kafa atmış , boğaz sıkmış.

Tabi ki boşanacaksınız . Başka çözümü yok .

Babanız hayatta mı ? Durumunuzu biliyor mu ?

Bi kavgada daha bosanmayi dile getirdim hic hayir demedi ama bosanirsan kimlerle olcakmisim yasayacagimimi saniyormusum... silahi varya beli de haspam.. ailesi zaten beterin teki..mesafeliyimdir onlarlada sorun yasadi ama esimin ailesidif diye affettim bana iftira atmistibabasi daha iki ay once sonra bufaya geldler ben yine surat etmedim esimhos olsun memnun olsjn diye...cok sabretmismiyim? Mesela babamda zor insandir annemde hep mucadele etmistir amababam annemjn gonlunu almasini bilir hatasini anlar ozrunu diler e kadin zate bazen lafa soze kanmazmi bi cicege bi hediheye kanmazmi...bende hic olmadi ama olsa kanardim heralde o sucluyken bile ben alttan aliyorum zaten

boşanmalarda 1yıl falan diye fark oldugunu sanmıyorum. belki tazminatla alakalıdır ama farketmez, isterse 1gunluk olsun bosanırsınız.
fakat bir arkadasın onerisi cok dogru, koruma talep edin... eger kırsal bir yerdeyseniz ilk tercihiniz jandarmaya gitmek olmasın ama cunku uzman cavus yazmıssınız, haberi olur...
herhangi bir avukattan forum uzerinden veya mail ile internetten gorusebilirsiniz ilk bilgi icin. ya da sizin adınıza anneniz istanbuldan birini ayarlar siz telden haberlesirsiniz onun talimatları dogrultusunda da davayı acarsınız.

Boşanma diyen olursa boşanmayacak mısın bu psikopattan. Kaç kurtar kendini allasen

Babanız hayatta mı ? Durumunuzu biliyor mu ?

Annem ve kardesim bi haftadir yanimdalar..veonlar gelme gununden once esimi gorevi cikti.. gitti annemler geldiginden beri telde bi,e beni mutsuz etmeyi beceriyor,ben mutusuzum seni nasil mutlu edeyim diyor mutsuzlugun sebebi gorev yeri kotu gecicii gorev zaten asker iste.. babamda bu aksam geldi annemedurumu dunaksam anlattim,babamada anlattik arkamdalar sagolsunlar,,tek bi el kaldirmasinda hicbisey soylemedensabahinda o ise gittiginde geliyosun dediler hatta hastaneden darp raporu alayim dioru bosanma daha kolay olur belki,bu arada esimde cuma geliyor ailemde pazr gidiyor ve bana annegil yaninda diye sert davraniyosun ilgilenmiyosun diyo e doldum yani bagirarak cozum yok sakin konusarakta cozemedk hic hep kufur yedim onlarda gidicek gorceksin diyo...

internet geçmişini silmeyi unutmayın ki eşiniz bu yazdıklarınızı görmesin

1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanabilirsiniz ancak diye biliyorum

Son düzenleme:
Boşanma diyen olursa boşanmayacak mısın bu psikopattan. Kaç kurtar kendini allasen

Tabiki bosanmayi cok istiyorum ama kafam karisik tek dert ortagim annem kardesim yazmak istedi buralarada oyle zordayimki insani herseyini arkadaslarini dostlarkni birakip evlenmesi uzaklaragelmesi ve bunlarin o kisiye hic degmemesi yikiyo beni..

peki bu kadar neye sinirleniyor da dövüyor kafa atıyor

Son düzenleme:

Onun daha haberi yok kararimdan onceki isim evi terketmek ve sonra dava acmak,oyle eve gelip ozur dilemesini beklemiyorum..cunku ben onunla evlenerek hata yaptim,severek hata yaptim,surdurmek istemiyorum..avukat isini istanbulda halletsem daha iyi okur burasi kucuck yer zaten kimseyi bulamam koruma talebini istanbulda edicez gerekirse zaten habersiz gidicem babamda dedi koruma talebini gerekirse yapariz dedi..

Canım madem aranızda böyle kültür farkı vardı da neden evlendiniz? Görücü usulü mü kaldı şimdi.. Okuduklarıma çok üzüldüm. Bence de ayrılın.. Sevgi yok, saygı yok.. Şiddet var, daha ne olsun? Yapacağı hiçbir şey de caydırmasın sizi.. İleride olacak çocuklarınızı düşünün, böyle bir ortamda sağlıklı seyreden hiçbir şey olamaz.. Ailenizle paylaşın, bunun burada sorulacak tarafı da kalmamış ki, 5 ayda yaşadıklarınıza bakın.. Bu eğitim ve kültürün de ötesinde, hastalık gibi birşey.. Psikolojisi bozuk bence. Hayat böyle sürmez değil mi? Bence yollarınızı ayırın ve hiç düşünmeyin..

Ben zamanında hep Duzelir umuduyla yaşadıklarınızı birebir yasasamda yapamadım bosanamdim çünkü dört yıl sevgili oldum meğer hiç taniyamamsm .bosanamadim yaşlı anam babam üzülür hasta olur dye hiç anlatmadim uzulurler diye bosanamadm çok sevdim kyBetmek istemedim düzelir dedim ama düzelmedi ve suan Hamileyim duzelen teksey şiddet yok ama doğumdan sonra belki devam eder oda bilemiyorum.iki yıl evlilik dört yıl sevgililik altıyilim bir hiç oldu belkide ömrüm yaşanmamış koca bir ömürle dolacak geçmişi sadece iç cekerek animsayacagim ben yapamadım kardeşim ama sen yap mutlu ol yapabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…