- Konu Sahibi bayanyardim
-
bence boşanın şiddet var kötü davranma var mutlu değilsin ne bekliyorsun :26: ailen arkandamı peki öyleyse hiç düşünme
Nasil dava acicam ne yapicam 1yildan once nasil oluyor bosanma isi bilmiyorum.bugun benimle yine tartisti telden,hic iyi olmaya calismiyor ben iyi olalim gel desem ben kimseyle iyi olmaya mecbur degilim diyor ben kimse degilim karinim desem ofluyor kiziyor,lise mezunuyum diye kendimi kibirli yuksek gormuyorum,ama sonucta istanbulda okudum calistim biseyleri gordum olgunum bence anneme gorede cevreme gorede kibarim saygim sevgim vardir her insana..ama esimde bana bile saygi yok sevgi yok,ailem arkamda ama zaten herkes com yadirgadi ay istanbulda buyuyp nasil gitti kucuk sehre napicak orda bunalir orda dexi dedi ben kimseye prim vermedim evet ilkten mutluydum ilk 1 hafga iyiydi...ama sonra..millet ne dicek diye bir omur mutsuz gecermi hep idare ettim hep alttan aldim esimdir kocamdir dedim ama aglayan zirlYan ben oldum bi gun vurdu kalbim carpinti yapti yigildim kaldim 2saat surmustur sanirim bi gelip bakmadi biliyomusun.. olsem kalsam kimsemde yok burda artik cenazeme yetisirler
Babanız hayatta mı ? Durumunuzu biliyor mu ?
Boşanma diyen olursa boşanmayacak mısın bu psikopattan. Kaç kurtar kendini allasen
boşanmalarda 1yıl falan diye fark oldugunu sanmıyorum. belki tazminatla alakalıdır ama farketmez, isterse 1gunluk olsun bosanırsınız.
fakat bir arkadasın onerisi cok dogru, koruma talep edin... eger kırsal bir yerdeyseniz ilk tercihiniz jandarmaya gitmek olmasın ama cunku uzman cavus yazmıssınız, haberi olur...
herhangi bir avukattan forum uzerinden veya mail ile internetten gorusebilirsiniz ilk bilgi icin. ya da sizin adınıza anneniz istanbuldan birini ayarlar siz telden haberlesirsiniz onun talimatları dogrultusunda da davayı acarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?